arhiva: 05/07/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Democlaţie
de Valeriu Cercel la: 05/07/2008 23:38:47
căţelus cu pălu' cleţ/ fulă laţa din coteţ,/ el se giulă că nu fulă/ si-a scăpat putu-l în gulă ;/ io fulai numai un pui/ si-ăla vai de capu' lui,/ mic, tâmpit, sedea-ntl-o lână/ si-s la coţ de-o săptămână,/ de când cu bligit baldo',/ mama ei azi în popo !/ noi suntem discliminaţi,/ doal căţeii-s plotejaţi !/
14 comentarii
modifica
Joburi
de Apoll la: 05/07/2008 21:28:15
cand unul a plecat definitiv/ din lumea asta agitata/ a fost intampinat in mod festiv/ cu cea mai blanda judecata/ si pus ca paznic portilor de rai/ de cunoscutul sfantu' petre,/ ce-a preferat limba romana-n grai/ cu-a ei caldura de pe vetre./ cu-acelasi obicei din scurta viata/ cand primul ii sosi,roman de-al lui/ vestit ca inginer,dadu povata/ sa il coboare-n partea dracului./ si ascultat a fost de sfantul petre/ spre iad cu duba pleca inginerul./ sa-ti povestesc ce-a fost apoi cumetre:/ acolo jos a renovat parterul/ dadu ventilatoare la-nfocati,/ ologilor facu rulante scari,/ piscine construi la insetati/ si-oglinzi frumoase pentru aratari./ dar cu trufia lui, uciga-l toaca/ se lauda seme  ...continuare .
comenteaza!
modifica
griuri
de alex andra la: 05/07/2008 16:32:02
te-ai furişat cu paşi de lup în dimineaţa mea/ singuratic şi sur mi-ai pus o umbră pe ochiul de apă/ pietre albe pietre negre bemoli împrăştiaţi în duetul nostru mut/ rătăcit de lume/ braţele tale nu mă găsesc / îngropată în foşnet de pădure/ uneori nu te ajung nici cu gândul
43 comentarii
modifica
Ganduri...5
de Giordano Bruno la: 05/07/2008 11:50:59
progresismul exacerbat aduce nefericire in viata, in special viata sentimentala sau relatiile interumane. dupa moarte, igrasie... odata cu topirea ghetarilor. aceasta din din urma fiind cauza unui rationament debilic, plin de speranta furnicareasca in care, omul: priveste si asteapta o minune.parca imi vad sicriul putrezind inainte de vreme. incep sa-mi doresc incinerarea trupului - sa fiu imprastiat prin dobitocismul materiei... nu vreau sa ma recunoasca cineva din viitor ca fiind un posibil parinte al nefericirii lor. adevarul este ca: numai exodul de pe taramurile egoismului si materialismului (exacerbate), ar putea extirpa rusinea.
68 comentarii
modifica
o situatie perfecta?!!!
de nelto la: 05/07/2008 11:27:22
cunosti o doamna si esti cu ea de 3 luni,este divortata si are o fetita de 5 ani. o iubesti si iubesti si fetita!am stabilit sa stam sa ne cunoastem mai bine, dar zilele astea a inceput sa insiste sa ne casatorim intr-o luna.vrea sa fie totul legal...a, am uitat sa specific , este profesoara si spunea ca nu vrea sa inceapa noul an scolar cu numele pe care il are si apoi sa il schimbe pe parcurs, asa ca vrea sa se marite inainte de inceperea anului scolar.eu simt ca grabeste un pic lucrurile...dupa 4 luni de stat impreuna sa te casatoresti, nu este prea repede?
32 comentarii
modifica
ce mai circula pe net - raspunsuri inedite
de anisia la: 05/07/2008 01:21:28
q: name the four seasons. / a: salt, pepper, mustard and vinegar. / q: explain one of the processes by which water can be made safe to drink. / a: flirtation makes water safe to drink because it removes large pollutants like grit, sand, dead sheep and canoeists. / q: how is dew formed? / a: the sun shines down on the leaves and makes them perspire. / q: how can you delay milk turning sour? (brilliant, love this)! / a: keep it in the cow. / q: what causes the tides in the oceans? / a: the tides are a fight between the earth and the moon. all water tends to flow towards the moon, because there is no water on the moon, and nature hates a vacuum. i forget where the sun joins in this fight  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: