arhiva: 06/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poze din Brasov
de Daniel Racovitan la: 06/07/2008 23:24:54
poze facute in vizita facuta la brasov, acum 2 luni:/ http://www.racovitan.com/poze/brasov_romania_2008// foarte frumos centrul istoric -- nu l-am mai vazut de 15 ani. de cand a fost restaurat arata ca in occident. recomand.
27 comentarii
modifica
Dor în dezbrăcare
de AlexandruRosu la: 06/07/2008 22:32:40
de sunetul pietrei mi-e dor,/ de apa ei şiroind moleculele timpului,/ de verdeaţa încremenită-n tumbele lăptoase,/ ale vreunui cer vopsit albastru./ sparg pietre de materia albă a norilor,/ Îmi lovesc tâmplele de spărtura din cer,/ ieşind în culoare,/ cotrobăind prin întunericul săgeţii,/ ce ţi-a străpuns sânul/ Şiroind de lapte,/ Îmbrăcând arderea în viaţă. / Ţi-ai dezbrăcat pulpele în soare,/ Ţi-ai întins pielea peste iarba ce şerpuia prin vânt,/ trupurile tale, sângele ce se înşira ca un şirag / de mărgele, de oase topite,/ de buze sărutând,/ de braţe îmbrăţişând lumina./ Ţi-ai aşezat trupul peste mine,/ strivindu-mă, împietrindu-mă,  ...continuare .
7 comentarii
modifica
epiloage
de motanelul la: 06/07/2008 19:11:28
azi a murit un sfant./ daca murea un drac, / tot un drac./ tipam de ne sareau chilotii:/ vai, a murit sfantul!!!!/ ei si?/ la urma urmei, cine l/a facut sfant/ sa dea cu subsemnatul./ poate daca il lasa in pana mea / mamaligar din tata/ fiu,/ nu/i mai puneau moaca de jegos ratat/ pe toate gardurile stropite de caini./ si la urma urmei era sfant pentru ma/sa./ daca se uita mai bine/ vedea si ea ca era un diavol.../ cu pretentii.
26 comentarii
modifica
ciber-droguri
de Roman Haduch la: 06/07/2008 16:13:32
trafic discret cu note grele, negre, mov, verzi- halucinogene./ dependentii de muzica.(fiecare persoana cu mp3-ul ei) muzicoterapia un fapt confirmat de stiinta. cromoterapie+muzicoterapie = ameliorari, vindecari./ cromoterapie+ manele (de ex.)= indignare , enervare, refulare, explodare in stil hip-hop : sange pe pereti, deocamdata pe peretii vaselor sanguine./ o melodie, un suras larg si-o stare de frunza intr-un curent zen. adie vulpescu romulus cu imaginea "frunzelor in ramuri, prizoniere /libere sa freamate/ parere/ libertatea frunzei o doboara / in drumul dinspre ram spre tumul./ inviorare, libertate si succes.
4 comentarii
modifica
si eu...
de maria de las maravillas la: 06/07/2008 12:58:25
stai si ma privesti din umbra/ ma faci cerc, linie, dunga/ arc ma faci, ma faci arcada/ si ochi viu care sa vada./ in culori pentru maestru/ van gogh, cand nici el terestru/ ma arunca pe-a lui panza/ ca prin mine viata prinza./ slova-arzanda in cuvant/ izvorasc, alunec, cant/ amandoi pe-aripa lumii/ eu un prunc, tu, sanul mumii./ clipa, lacrima de cer/ ma praval, in tine pier/ cand ating inima frunzii/ orbii vad si aud surzii./ viata esti si zbori prin aer/ ca sa torci al vremii caier./ copac aplecat de poame./ si mi-i foame, de nefoame/
10 comentarii
modifica
adoptarea unui copil
de maria de las maravillas la: 06/07/2008 10:21:27
ma gandesc anul viitor sa vin in romania sa adopt un copil. / nu pot sa am iar in familia mea nu sunt copii. / nu sunt casatorita dar pot sa-l intretin singura; sunt inginer, numai ca nu am timp sa stau cu el aici si l-as lasa cu mama in tara./ ii voi trimite lunar bani./ deci orice informatie a voastra imi e de folos./ va multumesc
88 comentarii
modifica
elenă
de alex andra la: 06/07/2008 07:13:13
te scriu în dimineaţa asta/ cu raze de soare pe plex/ inima ta pulsează în dactili/ frunze de acant la tâmple/ albastru de egee în priviri / helladă-ţi voi fi doar să vrei/ athenă ori circe sirenă statuie/ şi apă şi foc şi pâine şi vin/ limbi de pământ aşternute în cale-ţi/ linse de vânt cu miresme de mirt/ duc toate spre miezul livezii din mine/ /
28 comentarii
modifica
Pentru mama mea!
de tinutza la: 06/07/2008 04:55:36
uneori ne certam si ii reprosam multe lucruri rele prin care am trecut. uneori o suparam si si ea imi spunea multe lucruri care ma faceau sa cred ca o urasc,si ii spuneam:,,te urasc"iar ea plangea si eu ma enervam mai tare si plecam.poate ar fi vrut sa raman si sa'mi cer scuze...dar si daca o faceam imi spunea sa plec.i-am spus de atatea ori lucruri urate si de prea putine ori ,,mama,te iubesc!".poate ca mama...crede ca am o parere rea despre ea.poate ca ea crede ca ii spun ,,mama" nu pentru ca asa o simt ci pentru ca asa am invatat sa'i spun cum fac toti copii cu persoanele care le-au dat viata.i-am spus de multe ori ca si-a ratat viata,ca nu a facut alegeri corecte,ca putea sa fie sa'i fie  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: