arhiva: 08/07/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Spam spam spam :)
de Daniel Racovitan la: 08/07/2008 23:00:19
daca nu il stiati, sketch-ul monty python care a dat nastere termenului "spam":/ http://youtube.com/watch?v=odshb09fq8w/ ("spam" era initial de fapt o marca de carne in conserva)
4 comentarii
modifica
Treceri si petreceri...estivale
de Intruder la: 08/07/2008 21:29:04
daca nu stiati, cumva...e vara. / e canicula. / porii pielii protesteaza dilatati si cerul gurii cere apa-apa-apa. rece, da. / ...sau un spritz, o bere aburita, un ceai de la gheatza. / zilele astea, omenirea se imparte in trei. / 1. cei care au avut deja, vacanta / 2. cei care sunt inca in vacanta / ...si / 3. cei care vor merge in curand. / primii sunt bulversati. nu-nteleg cum de-a putut sa treaca asa repede perioada de lene. probabil ca mai au cateva zile de bulversare dar vor merge din nou la spart norme. / gentile inghesuite in portbagaj, copiii inghesuiti langa soacra pe locurile din spate, catelul varat intre piciorul sotiei si schimbatorul de viteze, autostrada unde se merge bara  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Intrebari
de INSULA ALTUIA la: 08/07/2008 17:59:47
ma intreb de-ai meritat/ sa-ti scriu vreodata/ -risipa de hirtie si penel,/ de versuri adunate laolalta,/ de dulci culori topite-ntr-un pastel?/ ma intreb de ce in sufletul meu inca / o alta muza nu s-a mai nascut,/ de ce te simt izvor de poezie/ acum cind idealul mi-e pierdut?/ iubirea-n versuri calde sa ti-o-nchin,/ cind tu in loc de apa si de paine/ mi-ai dat pelin si cupe de venin?
4 comentarii
modifica
Dorinta
de INSULA ALTUIA la: 08/07/2008 17:38:16
n-am bani in buzunare/ si nci nu-mi trebuiesc,/ cu banul niciodata/ eu nu voi fi ferice,/ sunt mai bogata astazi/ cind sufletul mi-e teafar/ si visele doresc sa se ridice./ nu stiu ce-i saracia/ chiar de un colt de paine/ pe masa nu voi pune,/ de foame voi rabda./ sarac este acela care/ nu stie pentru altii/ din suflet sa imparta/ putin din truda sa./ si de-mi doresc vreodata sa ma numesc bogata/ -bogatii nu-s aceia ce-s doldora de bani-/ as vrea sa am doar vise si iubire / si multa sanatate ,sa pot razbi prin ani.
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...