arhiva: 10/08/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
noua locatie
de Roman Haduch la: 10/08/2008 21:15:10
georgia. arme manuite de tineri distrug oameni, persoane, familii,/ "pamantul cu tot ce este pe el va arde ..."biblia./ ce facem?
22 comentarii
modifica
Podul de piatra
de Yuki la: 10/08/2008 20:25:06
copiii de la bloc se zbenguie toata ziua, tipa, isi impart jucariile si teritoriile. pe seara incep sa cante “ podul de piatra s-a daramat, a …”; incantati de momentul de liniste, buncii li se alatura “ venit apa si l-a luat; vom face altul…’” la un moment dat unul dintre ei realizeaza cat e ceasul si striga la plod “ hai, lasa-l dracu’ de pod si treci in casa”.
1 comentariu
modifica
Albastru degradat
de Valix la: 10/08/2008 20:11:16
stelele-şi dizolvă pastila/ în paharele cristaline din cer/ cum serile tulburi în inimă-şi/ dizlovă frica,/ mai că-mi vine să jur că la mine-n cartier am văzut/ obiecte poetice neidentificate/ presupuse în drum/ spre ursa cea mare./ nopţi cu ochi injectaţi am văzut/ ca ai beţivilor ce pândesc/ în băltoce dâra luminilor/ din întunerecul neresorbit după ploi,/ un pod stingherit,am văzut,ce adună/ străzile să trecă pietonii/ încoace şi încolo de dimineaţa / până tare târziu,/ o amiază,de asemeni,grea ca un bolovan/ cum îşi zăngăne lingurile-n familie/ după ce şi-a pus rufele la uscat/ sub albastrul degradat de de-asupra/ şi ajuns ,în cele din urm  ...continuare .
8 comentarii
modifica
plec in america
de zaraza la: 10/08/2008 15:42:37
plec in america, 2 saptamani la sfarsitul lui noiembrie! demult vreau sa ajung pe cel continent si se pare ca in sfarsit, imi iese! o sa merg asa: ny, chicago, las vegas plus imprejurimile celor 3 orase si poate ajung si la grand canion. pentru cei ce se simt in stare de recomandari: ce e musai sa vizitez, ce-ati vazut si v-a placut, unde v-ati intoarce cu placere, unde ati mancat/baut extraordinar, ce v-a lasat muti de uimire, etc? / astept raspuns!/ zaraza /
24 comentarii
modifica
Fericire
de Giordano Bruno la: 10/08/2008 14:14:44
odată cu zâmbetul tău - clipa s-a dilatat.../ iar eu: / mă prosteam.../ (dorindu-mi readucerea timpului)./ zâmbeai.../ în ambele dimensiuni.../
56 comentarii
modifica
DOR DE NENASCUT
de INSULA ALTUIA la: 10/08/2008 09:09:40
eu m-am nascut / din dorul de nenascut/ si-am venit/ sa-mi adap dorul/ la vatra cu foc de stele,/ caci iubirea de iubire/ e si dor e si durere./ si-am venit / sa-mi adap setea/ la izvoarele cu luna,/ caci iubirea de iubire / e si cintec/ e si gluma.
7 comentarii
modifica
VIATA CA O VARZA
de claudia enea la: 10/08/2008 03:22:17
mda....iarna pe aici.....si ploua continuu.muncesc acum intr-o cafenea chinezeasca, patru ore pe zi, la negru.spal vase si gatesc paste sau cartofi cu smintina la cuptor.bucataria mare....vase multe, detergenti si clor in aceleasi cutii cu morcovi,gindaci zburdalnici si imprevizibili...ma gindesc daca pot sa ma duc mai jos decit sint acum...cu viata mea...probabil nu./ acum doua luni faceam cumparaturi la ''cartier'' in amsterdam, cu cea mai buna, recent-maritata prietena a mea, narcisa.si maturam strazile europei cocotate in pantofi ''ultimul racnet'', cu semnatura designerului in staif.galeriile de arta erau modul cel mai placut in care omoram timpul.de la fotografia lui lachapelle, la ''  ...continuare .
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...