arhiva: 11/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA BELLA ITALIA cap 3
de adynet1 la: 11/08/2008 20:45:23
/ capitolele 1+2/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18083/la-bela-italia-cap1-2/1/ / / cap 3. danda/ / pierra se precipită nervoasă din camera lui danda de la al doilea etaj al casei. cu trupul încovoiat , sprijinit pe un baston , acesta încerca cu ultimele puteri să i se împotrivească . vocea îi pierise şi doar gesticulând coleric, protesta hotarârii acesteia de a-i perturba singurătatea./ trecu pragul şi încurcat se opintii în faţa acelei femei tinere si plapânde ce-l privea de jos cu un zâmbet stingher dar plin de duioşie. Îşi îndreptă spatele, demn şi-o salută cu un " bongiorno" în şoaptă.../ pierra triumfa...Ştia că liza l-a cucerit şi el o acc  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Vine şeful (saga de birou)
de thebrightside la: 11/08/2008 15:26:38
vine şeful / şopteşte el conspirativ şi în spatele lentilelor ochii i se bulbucă excitaţi / invers proporţional cu dimensiunea evenimentului anunţat / direct proporţional cu stima faţa de şeful / invers proportional cu stima de sine / nu te duce la ţigară că vede şeful că nu munceşti e presupoziţia / pentru propoziţia vine şeful / el nu rosteşte decât două cuvinte pentru că în scrot în loc de testicule / are trebuinţele din vârful piramidei lui maslow / mai are şi nişte clopoţei care zăngăne gigea / de fiecare dată când şeful nu vine/ el crede că şeful este bau-bau / şeful o să-i mănânce creierul natur aşa cum a făcut lecter în filmul ăla /  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Doua vorbe româneşti
de Valeriu Cercel la: 11/08/2008 14:50:09
când te bagi ca musca-n ciorbă,/ tre’ să vii cu chestii, fapte,/ altfel, nu încape vorbă,/ ai picat ca musca-n lapte !/ valeriu cercel/
7 comentarii
modifica
Simplu...
de Tiamat la: 11/08/2008 10:27:33
intr-o zi deschidem ochii si ne dam seama ca de fapt nu suntem sistemele minutioase si complicate care ne credem a fii. ne dam seama ca oricat de sus am zbura mereu trebuie sa fim pregatiti pentru o cadere din ce in ce mai dureroasa. ne dam seama ca banalul a inlocuit exaltarea noului. ne dam seama ca de fapt nu stim nimic oricat de mult am gandi, nu spunem nimic oricat de mult am vorbi...ne hranim zilnic cu lumi artificiale create de noi sau de cei din jurul nostru si murim crezand ca a fost realitatea noastra. zambim sau plangem sa justificam gesturi, actiuni, cuvinte. traim crezand ca ni se cuvine ca soarele sa rasara in fiecare zi, ca ni se cuvine sa avem o masina noua si o casa frumoasa  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...