arhiva: 12/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
scandalul poneiului roz
de zaraza la: 12/08/2008 22:16:09
probabil ca stiti de scandalul icr. ce parere aveti, de ce parte sunteti? / pentru cine are timp si nervi:/ http://www.feeder.ro/2008/08/12/poneiul-roz-cristi-neagoe-si-corina-suteu-la-sinteza-zilei-antena-3// si (later edit)/ http://www.trilulilu.ro/clauteo/3a83e1f157fc2d/ (a se viziona cu o stiva de lamai alaturi, cu geamurile inchise si draperiile trase, ca sa nu aveti impulsul sa aruncati televizorul pe geam.)/ / zaraza/ /
29 comentarii
modifica
Autoportret
de claudia enea la: 12/08/2008 15:55:56
sint batrina,proasta si aproape grasa.inculta,prost educata,mincinoasa,ingimfata,am pantofii scilciati si mintea pe bigudiuri.puncte negre pe nas, ciorapii desirati la vedere si parul sleit taietei.pe de-asupra sufar de grandomanie,mitomanie,cleptomanie si nu am o orientare sexuala precisa.ma dau mare cu orice prilej si nu stiu cum sa ies in evidenta mai bine cu cele trei neologisme pe care cu greu le-am invatat.numai eu stiu.rea,nemiloasa,arunc cu pietre in pisici, rup iarba din locurile nepermise si am degetele galbene de la fumat.am furat,am ucis,am preacurvit si imi urasc toti vecinii.sint superficiala si vreau chanell si estee lauder.ca nu stiu cum se scrie da am auzit ca-s misto tare.am  ...continuare .
71 comentarii
modifica
Infinitaria
de doctors la: 12/08/2008 15:43:51
cu destul de mult timp in urma, descoperisem o ocupatie noua; era un hobby, o curiozitate, care in timp a inceput sa se transforme in... pasiune, ca sa spun asa. mai precis... imi deschisesem un blog./ taras-grapis, blogul meu a inceput sa creasca; sincer vorbind, e mai mult un "ghiveci" de postari, care de care mai neindemanatice, ca ale unui incepator ce ma aflu. singurul avantaj ar fi, pe langa faptul ca imi tine mintea oarecum ocupata in unele momente, ca imi mentin deprinderile de comunicare la un anumit nivel (destul de scazut, ce-i drept...)./ nu de multa vreme (era in pragul week-end-ului trecut, adicatelea vineri seara...), ma abordase un coleg intr-ale scrisului pe blog. incepuse sa  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Despre toleranţă, cu Andrei Pleşu
de Intruder la: 12/08/2008 09:48:14
"asistăm, (...) la o substanţială modificare de sens a conceptului de „toleranţă”. / el nu mai desemnează acceptarea lui „altfel”, a opiniei diferite, ci, pur şi simplu, ignorarea (amabilă) a opiniei diferite, suspendarea diferenţei ca diferenţă. / rezultă că: / 1. n-am nevoiesă te înţeleg ca să te accept, / şi / 2. n-am nevoie să discut cu tine pentru a-ţi da dreptate. / altfel spus, sunt de acord cu ceea ce nu pricep şi sunt, din principiu, de acord cu ceea ce nu sunt de acord. / dumneata ai dreptul la părerea dumitale. o respect. / eu am dreptul la părerea mea şi mă aştept ca ea să-mi fie respectată. / dialectica e inutilă. toleranţa  ...continuare .
118 comentarii
modifica
fara titlu dar cu...miez
de Roman Haduch la: 12/08/2008 09:45:13
inscrisul mai jos existent l-am primit, l-am citit, vi-l daruiesc pentru ca doresc sa iesim odata de sub paradoxul care ne striveste, sa ne indreptam simtirea si sa scrutam peisajul maiestuos al frumusetilor vietii.lectura placuta si de folos./ "paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari dar suflete mai mici; / autostrazi mai largi dar minti mai inguste. / cheltuim mai mult dar avem mai putin; / cumparam mai mult dar ne bucuram mai putin. / / avem case mai mari dar familii mai mici, / avem mai multe accesorii dar mai putin timp; / avem mai multe functii dar mai putina minte, / mai multe cunostinte dar mai putina judecata; / mai  ...continuare .
17 comentarii
modifica
De ziua soţiei mele (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 12/08/2008 04:22:59
de ziua ei, a mea soţie/ cadou a vrut, c-am tot umblat,/ s-o duc pe unde n-a visat/ Şi-am dus-o în........bucătărie.
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...