arhiva: 14/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pentru Mării si Mărioare
de Intruder la: 14/08/2008 21:07:54
la multi ani tuturor, voua, care purtati numele fecioarei. / http://www.youtube.com/watch?v=fn1pasizck0/ (oliver onions) /
21 comentarii
modifica
LA MULTI ANI!
de Areal la: 14/08/2008 19:31:31
tuturor mariilor si marinilor din cafenea/ un sincer: la multi ani! pentru ziua de maine.
comenteaza!
modifica
Photoree prezentat la CNET.com
de admin la: 14/08/2008 17:56:37
photoree a fost prezentat intr-un articol pe cnet.com (care este un fel de cnn al domeniului tehnic/internet)./ puteti citi articolul la adresa de mai jos/ http://news.cnet.com/8301-17939_109-10016678-2.html
3 comentarii
modifica
Rohia
de cfcristian la: 14/08/2008 15:28:23
la rohia s-au adunat milioane de frunze pe fruntea bisericii albe. fratii si muncitorii sunt ingrijorati - atatea ganduri galbene ruginii venite de la dumnezeu intr-o singura toamna nu aduc nimic bun./ un batran slab, cu ochi luminosi, s-a urcat pe fruntea bisericii. umbla descult, voios si rade de noi. un mic pas gresit, o amintire nelalocul ei sau orice alt semn l-ar strivi de pamant./ ne uitam linistiti la batran imprastiind fara teama gandurile la picioarele noastre. nu poate pati nimic. el munceste pentru dumnezeu, dupa cum ne-a spus de-atatea ori. / la poarta manastirii ne uitam unii la altii si parca suntem mai mici cu o jumatate de viata. noi, muncitorii, fumam cu totii grabiti, adu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Motanica
de cfcristian la: 14/08/2008 15:14:51
m-am lovit in tramvai de o mana. calda, primitoare, senzuala. si de doi ochi reci ai unei fiinte care se hraneste cu orice. am coborat la prima. cu mana infiorata si ochii inchisi.
3 comentarii
modifica
Pedeapsa maturitatii
de cfcristian la: 14/08/2008 15:12:11
iata-ma-s intepenit in lucruri, in covorul patat, in grija traiului si-a banilor, de aceea nu-ti mai aud pasii. visul meu trece pe langa mine, ma bate pe umeri si spune:/ - salut!/ - salut.
3 comentarii
modifica
Vecina mea
de claudia enea la: 14/08/2008 15:06:36
vecina mea este blonda si fumeaza canabis.cum se face ca avem curti interioare despartite de un mic gard, iaca ce vazui cind ma dusei sa pun rufe la uscat.sedea a mea vecina cu o camasa barbateasca in maini si incerca sa vada soarele prin ea.era atit de concentrata incit nici nu m-a bagat in seama.pret de vreo 15 minute a tot sucit camasa aceea albastru marin pe toate partile.uneori atit de aproape de fata ca vintul i-o facea giulgiu.stau eu asa si ma gindesc:mare treaba asta cu drogurile de relaxare.ca tare era relaxata fericita./ am fumat linistita o tigara(normala) si m-am intors la domesticele mele.treaba e ca a trebuit sa sortez niste legume si sa duc excesul in beci. ce sa vezi?!trecus  ...continuare .
47 comentarii
modifica
dispersie
de Sancho Panza la: 14/08/2008 14:23:22
suntem copiii nisipului / spuse ea într-o zi / despletindu-şi cuvintele peste rănile lui / curgeau fluturi scrum / păsări scrum / aerul foşnea pârjolit era una din acele secunde / când şarpele îşi înghite coada / în somn / apoi s-a prelins dintr-o linişte-n alta / mistuind cercuri largi / tot mai largi/ / copyright adriana lisandru/ /
39 comentarii
modifica
Unde dai şi unde…capră !
de Valeriu Cercel la: 14/08/2008 14:03:43
m-am rugat capra să-i crape/ Şi-a făcut-o, dar pesemne/ eronat, din două capre,/ a crăpat-o p’a de lemne,/ astă noapte pe furtună/ a pălit-o cu lumină,/ din gorun, ce capră bună !.../ de surcele-i curtea plină…/ nu te joci cu-a lui putere,/ Însă tare m-a durut,/ eu vecin, zahăr şi miere,/ i-o dădui cu împrumut./ valeriu cercel/
4 comentarii
modifica
Romanii la Beijing
de Paianjenul la: 14/08/2008 13:29:09
evident ca la delegatia sportiva a romaniei (si performantele ei) la olimpiada de la beijing, ma refer... / opinati.
21 comentarii
modifica
Sfirsit
de INSULA ALTUIA la: 14/08/2008 13:25:36
valurile gindurilor mele/ au inghetat/ in cercul de talazuri/ al amintirilor/ si / sec/ pustiu,/ rece si gol/ m-am zavorit / dincolo de cercul polar/ al renilor./ cu singele geruit/ ma inchin ca o mioara/ in turma de oi./ cu iubirea nemuritoare / de oameni,/ cu speranta ca soarele / va rasari./ niciodata focul/ nu arde flacara / luminii.
8 comentarii
modifica
In febra ninsorilor
de Maria Podari la: 14/08/2008 11:42:01
/ ... ce bine-i la tine in casa/ unde gind pe gind/ adunam/ si punem deoparte/ sarmanei priviri ridicate in miini/ atit cit se poate/ ce binei la gura intregului/ sub bradul cuvintelor/ si-aceleasi felii in febra iertarii/ ninsorii de-acasa ii rupem...
6 comentarii
modifica
O haita de femeie
de Maria Podari la: 14/08/2008 11:37:56
/ ... ar fi putut ajunge la tine/ inaintea ta/ pe urmele ochiului verde/ la drumul tacerii/ date in pirg/ dar cineva/ striga la geam/ lupii/ infatisarii/ cu genunchii zdrobiti/ ce-adulmeca singele plinsului...
5 comentarii
modifica
Ecourile Vanei
de Maria Podari la: 14/08/2008 11:24:37
/ ... nimic mai aproape / ca-n dimineata cafelei/ cu crengile frinte.../ / / ... era un cring de sentimente/ din care s-a rupt/ ambalajul luminii.../ / ...altarul preaplinului/ zimbetul fiarei ranite/ cu puii flaminzi.../ / / ...niciodata tacerea/ n-ai atins-o / cu gindul.../ / ...indumezeirile miinii/ drum fara glas/ verde de ochi peste lume.../ / ...in toate culorile/ arcul luminii/ din care s-a tras.../ / ...prin peretii uitarii/ noaptea / merge la pas.../ / ... de pe vana/ panorama noptilor albe/ brazdeaza la luna/ / ... lasarile - hrana hazardului/ ochi inmultit/ intotdeauna de dinc  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sa fiu sau sa nu fiu...
de genesis la: 14/08/2008 10:13:53
...autoinvitata la o cafea... nu e cea mai placuta postura, ce-i drept, dar uneori merita - dupa cum spunea cineva tot pe la voi - sa incerci strugurii, sa vezi daca-s acrii :)/ m-am tot plimbat prin virtual in ultima vreme, mai ales de cand se topeste asfaltul pe-afara, si - trebuie sa recunosc - ati starnit in mine febra de cuvinte. de cuvinte frumos spuse. si frumos intelese./ asa ca... ma primiti la o cafea, la voi?
26 comentarii
modifica
Despre emigraţie - între Bine şi Rău
de Intruder la: 14/08/2008 09:32:33
ar fi rău, ar fi bine să se întoarcă românii acasă?/ ar fi rĂu, pentru că: / 1. mulţi dintre cei care au un loc de muncă relativ stabil şi bine plătit nu ar găsi acasă angajatori care să le ofere asemenea condiţii. totuşi, în construcţii, în industriile materialelor de construcţii, electrotehnică, de automobile, piaţa locurilor de muncă din românia se dezvoltă în direcţia standardelor europene. cu o politică naţională adecvată, şi în agricultură s-ar deschide reale oportunităţi pentru cei dispuşi să pornească o fermă modernă./ 2. asigurarea îngrijirii sănătăţii lor, precum şi a şcolii pentru copii, de care beneficiază acum  ...continuare .
55 comentarii
modifica
CONTAINER SPRE ROMANIA
de ELECTRA la: 14/08/2008 01:17:30
sper sa gasesc aici pe cineva care poate sa-mi dea informatii in privinta transportului de lucruri casnice din san diego in romania. am gasit citeva numere de telefon pe internet, dar transporturile sint toate foarte limitate; se trimit numai pachete de haine si/sau mincare de sarbatori./ puteti sa-mi raspundeti direct la: eelectraa@gmail.com/ va multumesc si va urez la toti toate cele bune!
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: