arhiva: 18/08/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
amar
de Lady Allia la: 18/08/2008 22:29:13
gandul meu tace/ doi corbi ii stau pe umeri/ si ciugulesc amar/ buzele le strang cu putere/ pana simt cum imi scrasnesc dintii/ toti corbii mei tipa/ si tasnesc afara prin ochi/ sfartecand cu aripile/ acum stau cuminti/ pe gene/ si se iubesc
5 comentarii
modifica
Vaca si boul
de Apoll la: 18/08/2008 13:04:32
era iarba verde 'nalta,/ sus ciocarliile cantau,/ un magar ragea spre-o balta/ cand doi tauni il intepau./ s-anunta idila mare/ pe-acea pajiste bogata/ ici-colo cate o floare/ sfarsea-n gura mestecata./ din libertatea campului/ cand s-a intors,de la pascut,/ ii spuse vaca boului/ ce rumega molcom,tacut:/ -o zi atata de frumoasa/ n-am mai avut in viata mea!/ cu vocea lui cea dragastoasa/ copita tauru-mi cerea!/ la ora- aceea tu la plug/ trageai din greu far'de folos./ pe gat ai bataturi de jug/ si pielea ti-a ajuns pe os,/ pari vlaguit si nemancat/ dupa o zi asa de grea,/ pe ce caldura ai lucrat!/ atata-ti spun ca nu sunt rea!/ iar boul ii raspunse-ndat/ cu-o voce compatimitoare:/ -astazi  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Ciaca-Laca
de Intruder la: 18/08/2008 12:10:42
uitati si voi, stire de ziar: / "făgăraşul a devenit în aceste zile o mică italie. / mii de români care muncesc în peninsulă se întorc, în luna august, pe plaiurile natale pentru o binemeritată vacanţă, şi nu oricum. vin cu maşini scumpe şi îmbrăcaţi în haine după ultima modă. comercianţii profită din plin şi recunosc că este cea mai bună perioadă din an pentru vânzări. / parcările din făgăraş sunt pline de maşini cu numere de italia şi asta pentru că românii plecaţi la muncă în peninsulă îşi petrec vacanţa acasă./ vânzătorii îşi sporesc considerabil profiturile în această perioadă./ făgărăşenii câştigă în ital  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Satul cu mistreţi
de Intruder la: 18/08/2008 09:36:12
ma cheama ion, ca pe tata. / tata e ion a' lu' floaca, io-s ion al ionului lu' floaca. are 70 de ani, bea cate doua fartaie de holerca pe zi si coseste ca un ficior. / mama bea si ea s-aiba vlaga si sa nu-l lase pe tata singur, la bine si la rau. / m-am insurat acu' saisprezece ani, cu maria lu' bordan si avem trei fete: ana, veronica si mariuta - a' mica. / pan sat, am mai facut alte patru fete cu patru muieri, toate maritate si la casa lor. / satu' nost' ii imprastiat sub poala padurii. cand se coace cucuruzu' e musai sa stam noptile in adaposturi, sa nu prapadeasca mistretii tate bucatele. / barbati, muieri, copilandrii mai rasariti, batranii ce se tin mai verzi...toti durmim in salasuri  ...continuare .
50 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...