arhiva: 02/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dormitorul meu
de XenonIsis la: 02/08/2008 21:55:13
locuiesc într-un apartament de beton, undeva la marginea acestei lumi frumoase. un univers zidit care va ceda probabil la primul cutremur major./ nu am rude, prieteni, colegi de muncă, duşmani, vecini sau animale prin jurul meu. nici măcar puricii, gândacii sau păianjenii nu sunt interesaţi de mine sau de casa mea./ dormitorul în care îmi dorm viaţa este o cameră banală şi fără gust. pereţii încăperii sunt spoiţi cu un gri bolnăvicios şi nedefinit. zidurile de beton nu sunt nici false, nici împodobite cu vreun tapet scump sau staruri pop decupate din reviste ieftine. nu există nici măcar un cui solitar împuşcat în vreunul din pereţii bârlogului meu./ n  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Balul de sâmbătă seara
de abbilbal la: 02/08/2008 21:24:03
e sâmbătă seara şi zi de bal este la cafeneaua com. grupuri, grupuri se strâng cafegii şi-ncep interminabile discuţii.. despre una, despre alta, despre toate şi nimic . sunt discuţii serioase, purtate de oameni serioşi, dar bine tâlcuite./ Încet, încet la bal vin litere o droaie. sunt însoţitoarele fidele cafegiilor de pretutindeni. se rânduiesc frumos în marele salon ş-aşteaptă începerea dansului. până atunci, cafegii se joacă cu ele. le sucesc, le răsucesc, le aruncă şi le prind. le jonglează cu o mână pe o coală de hârtie, ori le suflă printr-un pai şi le-mprăştie-n salon în loc de balonaşe din săpun. literele astfel slobozite, se colorează-n fel şi  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Demografie
de Valeriu Cercel la: 02/08/2008 20:19:24
aud mereu, ca pensionar,/ când stau la cozi la farmacie,/ că am avea, lucru bizar,/ probleme de…demografie (!?)/ că n-am mai face puradei (!?)/ auzi şi tu ! gurile rele…/ iar eu, în parc, n-am loc de ei/ când ies între telenovele,/ tot căutându-mi un umbrar,/ pe-alei zburdalnici şi ghiduşi/ În joaca lor pe mine sar/ mamele lor de spiriduşi !/ ieri m-a lovit, chiar lângă lac,/ jucând şotron, cu-o pietricică/ o fetişcană,-un pui de drac/ mama ei azi de bruneţică !/ Şi-un puradel, mai talentos,/ ca să se dea şi el că-i mare,/ mi-a dat cu mingea, să pic jos,/ mama lui ! chiar printre picioare,/ da’ pe rotile-mi dau ocol/ topind asfaltul în scântei,/ cu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
sigur ros
de blinddeafmute la: 02/08/2008 13:59:58
sper sa va placa si voua/ http://www.trilulilu.ro/not_angel/35faee2850e266/
comenteaza!
modifica
Omul invizibil
de killerloop la: 02/08/2008 00:04:25
ce visuri aveati cand erati mici(desigur, intrebarea e doar pentru cei ce nu s=au nascut mari direct)?/ eu visam să am pelerina lui rumburak, să fiu invizibil şi să cotrobăi pe unde nu aveam voie.
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: