arhiva: 22/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fragmente de nebunie
de Selly la: 22/08/2008 23:42:43
cateva ore de liniste si visare. rasplata unei saptamani incarcate cu clipe de oboseala a sufletului si a mintii. dulce comoara a timpului. cum te pot rasplati? traind mai mult? respirand mai adanc aerul noptii? parfum dulce de struguri rascopti imi alinta narile aducandu-mi pe ploape adieri de vie salbatica atinsa de vant. un scartait de usa flamanda ma scoate din visare. pe hol, pasi furisati si voci acoperite imi aduc aminte de viata. si de timp. ce crunt e timpul. trece fara a ne preveni ca nimic nu se intoarce. si clipele se aduna, si curg, fire salbatice de nisip in clepsidra minuscula a vietii./ 10 minute de vis, 10 minute de cuvinte, 10 minute de intrebari… se spune ca viata inseamn  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Doi ani
de INSULA ALTUIA la: 22/08/2008 20:50:36
de risipa pentru ca eu traiam prin tine,,in ginduri, in vis ,in tot ce inseamna radacinile iubirii mele incomensurabile./ mi-ai intrat in singe ,voi face tot ce pot sa uit totul./ acum sunt searbada si fara noima ,dar sunt sigura ca vei plati, fiecare lacrima va fi platita,am fost impreuna pretutindeni chiar si in ura....m-ai tradat!!!!!/ imi doream sa fiu fericita ti-am spus-o pe toate caile./ ma retrag intr-un colt de umbra ,care sa-mi lumineze drumul pe care o sa-l strabat de aici inainte./ s-a prabusit fundatia pe care am cladit-o noi prin scopuri,vise,sperante, sunt prea orgolioasa sa ma uit inapoi.in acesta clipa plec si n-ai sa ma gaseti vreodata.trebuie sa-mi schimb parfumul,sa arunc  ...continuare .
36 comentarii
modifica
inceput de septembrie
de Emma Brad la: 22/08/2008 20:20:57
inima mea plînge/ împreună cu greieri beţi în formă de liră / dacă ţi-aş spune că muzica lor mă şochează tot mai puţin/ că învăţ să cînt la pian într-o sticlă împreună cu ei/ voi tăia felii ghitarele în timpul unui concert cu toate drepturile rezervate / din toate locurile în care au fost împietrite şi seci/ departe şi-aproape lirele îşi pierd coarnele uscate la soare / la început de septembrie / mi-ai fi cules o floare cu care nu se face primăvară/ strînge-ma în pumn/ priveşte-mă să vezi o pînză de monet / şi cum să-mi pictezi faţa/ cu zîmbet inocent de copil/
11 comentarii
modifica
senzatii masculine
de om la: 22/08/2008 18:11:55
senzatii de impreuna2006 la: 21/08/2008 12:22:13 rezumat: (incercare..daca cu poezia nu merge!!) taguri: salonul ) / confa competitie de senzatii...erotice :)))/ foaie verde un libidou/ am un erotism in popou/ ca's sculat de dimineata/ pe'o capita de faneatza/ vaca tot la fan rumega/ ioi ioi pe unde m'atingea/ furnicat is pe gat usor/ d'un pas mic de gandacushor/ parca iar leana m'alinta / cand ii zburataceam fota/ si tot stand asa pe'o floare/ ioi priapismu rasare/ tot astept ca sa apuna/ tremur iar ca o aluna/ pe mustata cade bruma / ca am erotism nu gluma/ va las pe voi sa continuati analiza "mamografiilor" :))
9 comentarii
modifica
Balada serialului
de Apoll la: 22/08/2008 16:05:21
/ o veste ne-amuteste/ elodia traieste/ dar lumea tot mai spera/ fixata-n atmosfera/ ca-n seara urmatoare/ o stire bomba tare/ va transforma-o iaras/ rapusa de tovaras,/ doar n-a fost totu-o cioaca/ verdictul sa-l intoarca./ petrica prezumtivul/ triumfa leit-motivul/ nevinovatiei mari/ ce atzatza tipicari,/ scapat-a de linsare/ ziua-n amiaza mare/ de-un roi de gospodine/ ce il doreau ruine./ in plen clarvazatorii/ acuza monitorii/ ca ale lor vedenii/ bruiate-au fost de genii/ ca cezar sau ca tolea/ si dan pe ici pe colea./ ildiko ca sultanul/ isi tremura turbanul/ spre granita arata/ din tara ca-i plecata./ in serialul cin'spe/ o cautau in prispe,/ in resturi de betoane/ puse-n locuri v  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Vecina de la cinci
de diana vlase la: 22/08/2008 15:04:24
despre mine lumea zice ca-s nebuna. dar nu are nimeni curajul sa mi-o spuna in fatza. in fatza primesc zambete si salutari timide de la vecini. am auzit o data. coboram scarile de la etajul cinci. vorbeau doua... / "ai auzit-o pe nebuna, aseara, cum zbiera?"/ "aia de la cinci?" / "pai, ce, mai e una?"/ da, eu sunt nebuna din scara asta. nu dau doi bani. locuiesc singura de cand mi-a murit barbatul. barbatul meu lucra la zoo. a avut o moarte frumoasa. l-a mancat o leoaica. l-am iubit, cum sa nu-l iubesc. dar a murit frumos. l-a mancat! he, he, de poveste. hatz! si gata./ seara el citea formula as si eu ma uitam pe geam. cate o ora ma uitam pe geam. la oameni, la masini, la cer, la blocuri. une  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Orasul abstract
de csdoru la: 22/08/2008 13:10:41
picuri de ameteala pe strada molcoma cuprind cu sudoare rece si intepata, caldura nebuna de teatru vechi. semiochi incearca sa puna capcane teribilismului de la etajul flamand, care brusc inghite un geam aspru. golindu-si pleoapele de sare si invinetindu-si unghiile de ceara, excaveaza canale de creier verde doar pentru ca treptele vor duce la etajul satul de melcii de ciocolata. drumul de forma trapezoidala se contopeste cu dragoste si ura. tipatul bland uimeste oarecum privirile ruginite pe tocuri de sticla, intrand fortat in pulsul timpanelor ce intepenesc palid pe creasta clantei./ linistea infernala este moderatorul perfect./ strada molcoma fierbe in sucul de lacate si caramida arsa, iar  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Continuare-2
de Flora48 la: 22/08/2008 11:30:56
deci motive de îngrijorare majore, nu mai existau, rămânea să-şi pună ordine în gânduri. / va trebui să mai stea de vorbă şi cu mama, prea o pasase fără explicaţii şi ea nu făcea asta nicodată./ nu-şi făcuse nici o temă pentru ziua urmatoare şi era deja seară./ oana începu să-şi scoată caietele, cu conspectările lucrărilor de recapitulat în vederea examenului de bacalaureat./ avea mult de citit, mai avea de lucrat ceva la matematică şi fizică şi...parcă cele mai grele materii se nimereau în ziua următoare./ curând se rupse de gândurile ce-i frământau mintea şi se sili cu toată oboseala şi ora înaintată, să-şi termine temele./ de preocupată ce er  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Continuare-1
de Flora48 la: 22/08/2008 11:29:25
oana nu mai suporta să stea în pat, în acea stare de încordare: în minte i se învălmăşau o mulţime de întrebări, iar mama cu siguranţă că măcar în parte, va şti să i le lămurească./ se ridică cu greu, se simţea slăbită, aproape bolnavă, prea multe gânduri o epuizaseră./ În hall fratele ei îi întinse un plic; / -Ţine este pentru tine... personal, ce-a păţit corabia voastră? era tentat să continue cu gluma, dar mama îl avertizase serios, să n-o supere că nu se simte bine. chiar dacă era cu 4 ani mai mare decât sora sa şi uneori o tachina până la enervare, acum trebuia să se abţină./ oana deschise maşinal plicul în care nu găsi decât o coală  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ne-ntinata
de Flora48 la: 22/08/2008 11:27:45
(culeasă dintre adolescenţii de acum 20 ani)/ urcase primul etaj mai mult pe întuneric, iar la etajul al doilea domnea o semiobscuritate care ascundea in mare parte murdaria scarii./ pe dibuite maur reuşise să descuie uşa şi să aprindă becul palid din hall.o lăsase să treacă înainte şi ca din întâmplare lăsă iala să se încuie singură. simţise din primul moment că nu mai era nimeni în apartament şi liniştea stranie ce domnea, îndemna la reflecţie./ nu crezuse nici un moment, că maur o invitase la el acasă să-i arate ceva deosebit…surpriză. nu, era numai un pretext./ alarma ei interioară o avertizase de când urca scara neluminată./ cu fiecare pas creştea î  ...continuare .
1 comentariu
modifica
sansa
de INSULA ALTUIA la: 22/08/2008 09:37:45
daca viata ar fi/ numai joc de lebede/ si zbor de pescarus/ in inalturile argintii/ ale vazduhurilor/ atunci noi toti am fi/ numai culoare./
6 comentarii
modifica
ieri
de INSULA ALTUIA la: 22/08/2008 09:29:07
ieri cind am venit pe lume/ m-am lovit de zori cu mina/ zorii au ramas si-acuma./ cind ma uitam la soare/ m-am lovit de el c-o timpla,/ si m-a dojenit usor,/ ca o sa apara luna/ intr-un crimpei/ a viselor desarte./ si-n ceruri nu-i durere./ hai sa ne urcam in carul mare/ sa facem pe cer rotocoale.
2 comentarii
modifica
Argila, paine neagra si un atac cerebral
de zaraza sc la: 22/08/2008 08:46:43
argila:/ http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/28-sanatate/58-despre-tratamentul-cu-argila/ paine neagra:/ http://www.ecolife.ro/articole/alimentatie/1-alimentatie/56-paine-alba-paine-integrala/ atac cerebral:/ http://www.ecolife.ro/articole/parapsihologie/41-parapsihologie/21-un-atac-cerebral-iluminator/ le-am adunat intr-o conferinta, deoarece presupun ca discutiile nu vor fi ample./ ati utilizat tratamente cu tarata, cu argila, cu boabe de grau incoltite?/ considerati ca toate afirmatiile doamnei doctor jill bolte taylor sun juste? care ar putea sa fie subiective?/
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...