arhiva: 25/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
snacks
de Sancho Panza la: 25/08/2008 18:08:32
şi iarăşi trezirea/ certitudinea că nu mai ştii cine eşti/ dacă eşti/ te uiţi la tine îţi pipăi piciorul îţi muşti buzele/ nici urmă de sânge/ sufocare doar / sufocare/ de parcă înoţi într-un pântec de broască/ apoi saltul ei verde într-o apă călduţă/ şi verde/ unde alţi mormoloci te aşteaptă/ şi unde…/ la un moment dat nici măcar nu-ţi mai pasă/ în care burtă vei dormi astăzi mâine sau peste alte câteva / minciuni bine înregimentate în timp/ nu-ţi mai pasă dacă ţi se zbate un braţ/ un gând schilodit sau o venă/ o părere de dragoste ori un strigăt în cutele inimii/ îţi vine să cânţi/ chemând ploile ploile ploile/ ori/ să te ridic  ...continuare .
31 comentarii
modifica
VLAGA
de INSULA ALTUIA la: 25/08/2008 13:16:25
rupeti-mi oadata taina/ prinsa-n bratele taioase/ si ma legana intruna/ ca pe frunzele de nufar/ ma acopera cu lacrimi,/ ca norii ce-acopar luna./ ce sfirtecat mi-e trupul/ de chin ca si de dalti/ ma simt lipsit de vlaga/ ca de albine stupul.
13 comentarii
modifica
Schizofrenie ''falsa''
de viva la: 25/08/2008 12:47:31
ma simt oribil.dupa atatia ani de chin prin spitale si tratamente idioate am aflat ca de fapt sufar de 7 ani de sindrom postavort.cum pot fi medicii atat de nepasatori ? daca ati avea idee prin ce calvar am trecut ca eu ziceam ca am depresie severa si ei ma scoteau paranoica...in ce hal m-au indobitocit medicamentele!!doamne cat si-au batut joc!!habar nu au ce poveri au pe suflet. cati oameni schilodesc.ii fac legume. unii nu dau doi bani pe biserica. mie o doctorita, fiica de preot, mi-a interzis sa merg la biserica. ce debandada e in spitalele de psihiatrie si cum efectiv refuza sa schimbe diagnosticul meu.nu pot eu contrazice un medic cu 30 vechime.dar au habar cat am dorit si cat am iubit  ...continuare .
80 comentarii
modifica
VEGHEAT DE LUCEFERI
de Flora48 la: 25/08/2008 11:47:42
vegheat de luceferi/ / l-am recitit pe eminescu,/ candid ca roua dimineţilor,/ sublim ca o rază de...luceafăr./ Şoptind sau strigându-şi iubirea,/ de viaţă, de neam, de cuvânt,/ de tot ce-are omul,/ mai sfânt pe pământ./ un clocot de viaţă,/ căzut în mormânt,/ sub ploaia de floare de tei,/ vegheat de luceferi. / la statuia lui eminescu/ / mi-am sprijinit braţul / pe piatra rece,/ pe soclul statuii / poetului îndrăzneţ,/ ce şi-anmuiat condeiul/ de-a dreptul în luceafăr,/ şi-a aruncat prostiei / un zâmbet de dispreţ. / / o oră / dăruieşte-ţi o oră pe zi,/ de vacanţă./ lasă-ţi sufletul să zboare / spre necuprins,/ pune gândurilor / un liman dece  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Faithless & Lame
de thebrightside la: 25/08/2008 11:30:24
nu, nu e un nou dj set, e doar o perspectiva globală asupra concertului faithless de vineri, august 22 ac, organizat de bucharest ring s.r.l./ faithless, deşi nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, au fost ok. din discografia formaţiei am auzit insomnia şi atât – e adevărat că am ajuns pe la 21/00 acolo, dar greu îmi vine să cred că spectacolul a început la 20/00 muchie de cuţit. m-a dezamăgit chestia asta, întrucât am plătit să aud hiturile lor, nu mixuri cu rihanna. / lame se referă la organizator, cu ocazia asta repet numele celor ce s-au înscris cu maxim de puncte în ierarhia companiilor româneşti de 2 lei – bucharest ring s.r.l.  ...continuare .
8 comentarii
modifica
dintre sute de romante
de Roman Haduch la: 25/08/2008 08:44:39
4 tzuiculici/2 mari si 2 mici/s-au urcat la cap/ si ce zarva fac !/ asa canta , cald si suav preotul satului, ajutandu-se de o chitara rece/ p.s. am tras de pe pod cu prastia spre turla si am spart un gemulet.preotul mi-a zis ca am facut foarte bine intrucat pe acolo , fumul toxic al lumanarilor , se destrama in vazduh.
4 comentarii
modifica
In mare parte... din tranzit
de Giordano Bruno la: 25/08/2008 02:03:34
huooooo!!!!/ prrrrrr!!!!/ frana!/ zback! :)/ do'r nu credeatzi ca scapati de mine!?/ am fost sa imi cumpar coaja... cum adica ce e aia coaja???/ pfff! nik nu jtitzi!/ automobil.../ pana in nl am fost... hmmm cand eram prin germania ma gandeam la latu - nu degeba a ales el germania :) (din cate am cetit pe site acolo banuiesc ca shade)/ sa va zic impresiile... asa scurt si la obiect:/ germania - verde - ordine - disciplina - modestie. ma intreb: dumnezeu a pictat arhitectura copacilor sau este posibila asemenea migala din partea omului? (la padure ma refer) agricultura este inginerie japoneza robotizata? pt ca nici un fir de iarba nu am vazut in vreo mirishte... tarlalele de porumb parca sunt  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...