arhiva: 27/08/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce spuneti?
de lorcan la: 27/08/2008 19:56:35
"femeia îşi simţi braţul cuprins de o mână puternică. strânsoarea o determină să îşi întoarcă privirile spre bărbatul cu care purta o discuţie, discuţie ce părea foarte aprinsă. simţea nevoia să izbucnească în lacrimi dar vroia cu orice preţ să-i arate celui pe care îl avea in faţă că poate fii la fel de puternică pe cât este el de crud. Îşi reprimă orice sentiment de acest gen şi reluă discuţia./ - ce trebuie să fac ca să te razgândeşti? întrebă femeia, de această dată pe un ton mai calm./ - nu poţi să faci absolut nimic. decizia a fost luată şi aşa va rămâne, răspunse bărbatul pe un ton la fel de calm, de parcă nici nu ar fi ţipat u  ...continuare .
8 comentarii
modifica
O secunda
de Selly la: 27/08/2008 19:35:43
e dupa amiaza de august cu miros de toamna. soarele-si plange razele blande printre draperii de catifea groasa sub care incerc sa acopar zumzetul de fierastrau care-mi chinuie mintea. stau in fata unui pahar alb de plastic si ma intreb ce pot sa fac cu o secunda intreaga in care n-am nimic de facut. sa fug? sa alerg pana cand trupul obosit va accepta din nou imobilizarea voita intr-un scaun. sa calc sub picioare nelinisti ascunse pana voi reusi sa le las pierdute pe o strada prafuita dintr-o mahala./ sa astept? pana cand valurile se vor domoli si nu-mi vor mai astupa narile cu lipsa acuta de oxigen. pana cand calmul autoimpus va redeveni din nou stapan peste o viata trezita de un zambet nesta  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Dor
de INSULA ALTUIA la: 27/08/2008 17:37:32
in fiecare seara,/ pe la poarta sufletului,/ simt pasii lui,/ as vrea sa-l chem,/ sa ne dam mina/ dar nu se poate,/ iar pasii lui / trec mai departe/ raminind doar dorul/ as vrea sa-l strig/ dar ochii mei pling.
19 comentarii
modifica
timp...
de Lady Allia la: 27/08/2008 13:41:56
timp!/ timpul plangea cu ramurile catre cer!/ timpul locuia tacut in fiecare frunza,/ timpul si-a infipt ghearele / in trunchi/ si scrijelea anii/ prin albii adanci in coaja/ de nuc!/ timpul.../ era doar un copil/ in seva de copac!/ timpul radea cu ramurile catre cer!/ ............./ aici imaginea.../ http://ladyallia.blogspot.com/2008/08/blog-post_27.html/
19 comentarii
modifica
ea
de impreuna2006 la: 27/08/2008 08:13:07
ea se petrece / de trecere îmbrăţişată / născocind / cu pulsul ei de fată / nouă gânduri / Şi cu sine zece/ ea din verbe face / bulgări cuibăriţi / În căuşul topirii / fulgi rătăciţi / adună / pe negurile firii / Şi îi tace / ea se înseninează / dăruindu-şi sincerităţi / deszapezindu-le cu grijă / sângele grăbit al altor dăţi / n-o sperie cu vreo schijă / Îşi bea cafeaua şi dansează/ / ...................../ privesc căuşul palmei / strâmb linii în neştire / destinul să-l aline / aj să îşi revină /
16 comentarii
modifica
Despre suflet
de Giordano Bruno la: 27/08/2008 01:19:56
nu vorbesc de labili psihici ci chiar de aerieni... boala/boli psihice in forma grava/clara./ omul a fost inzestrat cu suflet. pana aici totul este ok. cand omul este o leguma iresponsabila psihic - vorbesc la modul serios... vorbesc handicapuri psihice... prin care individul nu poate recunoaste ambiata in care se desfasoara diversitatea umanitatii... acea persoana care nu distinge raul de bine decat prin prisma propriilor simturi limitate ex: cald - rece, dureros sau nu (exact ca animalele) acel om care nu sufera din cauza unei pierderi pt ca este inconstient (are o boala psihica) este posesor de suflet?/ in cazul in care raspunsul este afirmativ (da, are suflet) ajungem la concluzia ca sufl  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Despre eşec
de cosmacpan la: 27/08/2008 00:54:57
/ care este ţelul tau în viaţă?/ ce scopuri ţi-ai propus s-atingi?/ n-am. Şi nici nu mi-am propus nimic/ căci de câte ori îmi propun ceva, cineva/ Începe să râdă de mine: nătărăule, ratatule,/ ce dracu e de capul tău? de când ai tu idei?/ Şi-azi aşa, mâine aşa, / până când m-am lăsat păgubaş,/ Şi am depus armele, visele şi bagajele/ Şi toate dorinţele neîmplinite/ la ghişeul de obiecte pierdute./ de-acolo sigur n-o să le ia nimeni/ lăsându-le să-şi doarmă somnul de praf./ Ştiu sigur că ar prinde bine cuiva,/ că altcine poate că le-ar folosi,/ dar ce folos? / tot ce ajunge la bagaje pierdute/ stă şi-şi aşteaptă proprietarul,/ chiar şi o veşnic  ...continuare .
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...