arhiva: 29/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Relaţiile între est şi vest
de Valeriu Cercel la: 29/08/2008 21:17:10
o gîlceavă s-a iscat/ Între rus şi-american,/ foarte greu de rozolvat/ de la…nodul georgian !/
5 comentarii
modifica
Prima zi de şcoală
de Valeriu Cercel la: 29/08/2008 19:11:39
prima zi de şcoală/ (poveste canadiană)/ aş vrea să vă spun doar o istorioară,/ aşa că încep cu un “a fost odat’ “,/ căci s-a petrecut cam demult prima oară,/ zic asta, că poate, s-a mai întâmplat :/ să fie vreo sută de ani de atunci,/ dar nu este vorba de marea răscoală,/ ci de-un cătun aşezat între lunci/ Şi ziua dintâi când se merge la şcoală ;/ veniră-mpreună din satul boian/ lăsând bucovina iubită acasă,/ familii întregi peste marele-ocean,/ pământul aici n-avea sapă nici coasă,/ Şi luat-au cât plugul putu ca să are/ din lunca mănoasă-a lui saskatchewan,/ arţari au cioplit făcând case, pridvoare,/ În satul cel nou, botezat tot  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Admin
de thebrightside la: 29/08/2008 13:48:33
zilele astea am lasat cateva comentarii spre moderare tie insa ele tot au aparut... ???/ rugamintea doi ar fi sa mai arunci un ochi dupa clone cand ai timp./ danke schoen. :)
38 comentarii
modifica
Paradoxala intoarcere…
de juli la: 29/08/2008 12:09:35
...punct. apoi un nou start…comunicare, dăruire, supunere, zidire,… ca o scara, treapta cu treapta…impunere….drum spre acelaşi punct de pornire. / pe fondul unei neintelegiri minore in aparenta, intr-un acces de furie, oboseala si stres acumulat…mi-am adunat cartile si revistele de specialitate sub privirile uimite a colegilor de birou.intr-o punga mi-am pus ceaşca de cafea, boxele de la calculator , rama cu fotografia celor dragi, vaza din coltul biroului… am pus telefonul de serviciu, cheile si actele importante pe masa din biroul patronului spunandu-i: aceasta este demisia mea! apoi ascultându-i accesul de furie revărsat asupra-mi, precedat secundei de uimire… am făc  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Stiati ca...
de Alitalia la: 29/08/2008 08:36:37
1. in babilonia acum 1000 ani obiceiul era ca dupa nunta tatal miresei sa-i dea ginerelui timp de o luna sa bea.bautura era bere fabricata din miere,de aici provine si denumirea de luna de miere./ 2. cucuveaua e singura pasare din lume care vede culoarea albastra./ 3. salata caesar si-a primit numele nu de la julius caesar ci de la caesar cardini care a inventat-o in tijuana-mexic in restaurantul palace.putem afirma ca lumea civilizata exista de 3500 ani.in toata perioada asta au existat 230 ani fara razboaie./ 4. "generalul sherman" este cel mai inalt copac din lume si se afla in parcul national sequoia.masoara 91 de metri,cu ceva sub cea mai inalta cladire din romania,palatul administrativ  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Marele festival internaţional de epigrame, poezii, romane poliţiste şi etc. de la Ciorogârla, septembrie-octombrie 2008
de Valeriu Cercel la: 29/08/2008 02:40:17
anunţ către autori :/ anul ăsta înc-o dat’/ festivalu-i anulat/ din lipsă de cititori./ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...