arhiva: 03/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pe uşa din dos a cafenelei
de Intruder la: 03/08/2008 22:49:01
buna ziua, buna seara si salut. / am vrut sa intru pe usa principala dar cativa useri stateau jos pe prag si jucau septic pe boabe de cucuruz. / oameni voinici si feti logofeti...cum sa trec peste ei? riscam sa-mi rup cracu' de la pantaloni si sa ma fac de minunea a opta! / am dat ocol si am intrat pe usa din dos. scrie pe ea "iesire in caz de incendiu". mi-am aprins o tigara si se cheama ca-s chiroman, ooooo-hhaaa! / scuzati...citeam ce scrie pe gard si am bagat in gura capatul aprins al tigarii! bai si ce buze senzoale aveaaaam! / boon. ce faceti? / cine a stat pe scaunul meu? / cine a baut cu borcanu' meu? / cine mi-a furat ciunga de sub jiltz? / cine a smuls urechea la pitic? / cine a scr  ...continuare .
95 comentarii
modifica
Dati/mi o idee :D
de motanelul la: 03/08/2008 19:18:46
am cunoscut niste oameni deosebiti./ ea asistent medical, el barman./ ne/au ajutat cand am avut nevoie de ei si asfel ne/am imprietenit./ ea a invatat italiana, a dat toate testele pentru o clinica din italia si a plecat. s/a intors relativ repede, deoarece nu s/a adaptat oamenilor de acolo./ insa n/a renuntat. a invatat franceza./ acum e in franta, in paris. nu isi practica meseria am inteles, dar stiu ca asta si/ar dori. m/am intalnit de curand cu prietenul ei care se intorcea dupa cateva luni de munca in italia./ mi/a spus ca prietena lui e bine acum in paris, s/a adaptat, ii place acolo si nu crede sa se mai intoarca in romania. el inca nu/si gasise nimic in paris si isi cauta ceva./ mi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Născîndu-mă
de adrian iona la: 03/08/2008 14:26:04
născîndu-mă/ dintr-un vis/ am trecut/ în alt vis/ (dintr-un vis - fără capăt/ am trecut - într-un vis/ ce-mi va fi capătul)/ ...vis - uneori/ atît de exact axprimat/ de oglindă/ ...poate de aceea/ acum - cînd sînt/ prezent - mai mult/ prin absenţă/ presimt/ în orice început/ sfîrşitul/ ...presimt/ că toate încep/ sfîrşind continuu/ ...cînd/ ideal ar fi fost/ să sfîrşească/ începînd la ne-sfîrşit(?)
comenteaza!
modifica
vreau
de gothicbeauty la: 03/08/2008 12:53:38
vreau ceea ce nu se poate exprima in cuvinte./ vreau sa respir praf de stele, sa imi umplu plamanii cu aer verde, de primavara, sa imbratisez soarele si sa numar petele de pe luna./ vreau sa-ti sarut petalele albe de flori de mar, sa-ti ating albastrul irisilor si sa-ti cant... sa-ti cant o melodie care sa fie numai a noastra, si s-o intelegem numai noi./ vreau sa conturez un castel din fulgi de nisip, apoi sa-l daram doar pentru ca asa am vrut./ vreau sa te privesc mereu, sa numar etajele blocului prafuit si petalele de trandafir./ vreau haos si fulgere si visare si liniste./ vreau sa dansezi cu mine chiar daca nu se aude nici o muzica si sa-ti privesc in adancul noptii tale nesfarsite./ vre  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Mancatorii
de tatiku la: 03/08/2008 11:18:18
in ultima vreme, dragilor cafegii, am vazut un fenomen atat de marsav incat ma tine stupefiat: balacarirea celor ce ar putea sa ne fie modele autentice./ iata plesu. e o campanie imbecila si de ne inteles impotriva sa. s-a ajuns acolo incat sa i se respinge felul in care a facut imaginea tarii in timpul mandatului sau la externe. cand in fine, dupa jdemii de ani am avut un tip mai inteligent decat noi, cand in fine eram reprezentati in fata mai marilor lumii de cineva atat de educat & cult & sclipitor, deci tocmai de lucrul facut impecabil s-au luat marii analisti politici./ si normal, nu e doar cazul lui. cam toti oamenii de valoare reala sunt distrusi sistematic in ziua de azi./ nu stiu  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Evolutie
de motanelul la: 03/08/2008 09:00:06
ca orice constructie logica trebuie sa porneasca de la o premisa. premisa de la care pornesc este increderea in observatiile darwiniste./ deci, lumea vegetala si animala evolueaza. ok./ am vazut zeci e formulari de genul cutare sau cutare animal sau planta s/au adaptat in milioane de ani respectiv asta inseamna de regula ca si/au insusit caracteristicile mediului si s/au transformat astfel incat ca indeplineasca cerintele exterioare./ despre plante nu stiu prea multe. cum fac insa, acest lucru animalele (sau oamenii, adica)? care este mecanismul care face transformarea? de exemplu leopardul de acum doua milioane de ani ce se putea camufla bine in padure, si/a schimbat printre altel  ...continuare .
120 comentarii
modifica
cutia uitată
de abbilbal la: 03/08/2008 05:14:01
la obişnuita-mi masă din colţul cafenelei găsesc o cutie. sunt singur în cafenea şi n-am pe cine întreba ce e cu ea. o iau şi o deschid. in ea doar patru litere. doi "a" un "d" şi un "i"./ au fost uitate sau intenţionat lăsate?/ "a" este la fel ca ingenioasa sculă folosită la măsurat terenul agricol./ "d". dacă-l răstorn şi-l pun peste "i" răsare o ciupercă. dacă le în şir pe masă iese un nume "aida". da! opera lui verdi, dar şi cuvântul "adia" care poate fi boarea vântului dar şi "a dia", adica mi-am amintit de ea, de dia.dar cine este dia? claudia sau diana? nu le cunosc prea bine. le-am întâlnit în fugă pe aici prin bar. dar "aida" poate fi şi " a ida" sau "  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...