arhiva: 30/08/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romanta la Monaco
de sami_paris75 la: 30/08/2008 22:30:30
multa dragoste,valuri,soare ,restaurante de lux/ cateva note de plata scrise pe hartie alba/ o mica plimbare pe plaja dimineata/ un rasarit de soare sa-mi improspateze fatza./ adio dune de nisip,adio mediterana/ am sa-mi amintesc de tine din nou cand v-a fii vara,esti un vis!/ adio valuri inspumate si tu iubirea mea/ nu e usor sa pleci din paradis!/ la inceput eram noi 2,ne tineam strans uniti,parca pentru eternitate./ incet a aparut minuscula raza,ce lumina din ce in ce mai mult./ eram tu si eu ,uniti de soarele gigantic!/ si ce-am scris eu si tu (je t'aime)a disparut o data cu primul val..../ / p.s/ les temps anciens m'echappent mancati-as / le temps futur me fuit...bahtalo au solei  ...continuare .
19 comentarii
modifica
de la A la Z
de Emma Brad la: 30/08/2008 22:14:02
rădăcinile mele/ sunt adînc înfipte în buricul oraşului/ acolo amintirile unui personaj se înghesuie în vămi/ la porţile de fier bine lucrat/ eu îi ispiteam privirea şi gîndul/ îmbrăcat în blană de tigru şi dragon/ atît de lipită de corp că i se vede inima de hîrtie/ de ziare şi ştiri de ultimă oră/ pe viitor o să îl aşez între mine şi braţul întins/ al unui bărbat fără bagaje / un demon şi un poet/ în braţe avînd doar un puli inteligent
1 comentariu
modifica
Coasta
de monte_oro la: 30/08/2008 22:01:31
coasta/ aveti o coasta-n plus/ mi-au spus la ultimul consult/ nu-i grav doar ca s-ar putea sa doara/ dupa o vreme/ puteti s-o extirpati, / ori s-o donati apoi.. / se poate si trai cu ea/ doar ca sunt riscuri, va spun.../ pericolul cel mai mare e c-ar putea/ intr-o zi oarecare/ la o miscare prea brusca/ sau chiar fara motiv/ sa vrea sa iasa/ singura.../ ar putea, stiu si eu,/ sa va strapunga organele interne/ poate chiar inima/ si chiar de nu muriti/ ea tot iese, de-si pune-n cap./ asa-i facuta coasta asta in plus.../ si-apoi va-mbolnaviti grav/ de dorul ei, pe veci,/ ca-n loc nu mai creste niciodata nimic/ doar o durere/ insuportabila adesea/ surda uneori/ doar stiti... ca la membrele  ...continuare .
16 comentarii
modifica
d'ale prieteniei
de lemax la: 30/08/2008 21:23:09
“nu uitati ca adevarata personalitate a unui individ este redata de felul in care trateaza o persoana care nu-i poate oferi nimic in schimb”/ / -spunea ann lander/ am inceput cu acest citat deoarece are legatura cu subiectul despre care vom vorbi. am si eu mai multe dileme, dar am sa vorbesc despre una dintre acestea care este ca o cutie de ciocolata bine sigilata… o tot invarti si nu-ti dai seama pe unde se deschide… si cand reusesti… este amara…/ un lucru ma scoate cel mai rau din minti, si anume falsitatea oamenilor. suntem falsi in gandire, in comportament… da, sunt multi indivizi pe lumea asta care se pretind mari filozofi pe un blog- ca de… mai nou e la  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Lacrimi
de INSULA ALTUIA la: 30/08/2008 20:57:08
din lacrimile pruncului in fasa/ au izvorit fintinile-n cimpii,/ iar glasul si privirea lui/ m-au adapat in noptile pustii,/ cind morile sedeau tacute/ in dosul plopilor de linga iazuri/ si adormeau pe cer stelele toate,/ ca zinele mistificate-n doruri./ ce bucurie-n zorii diminetii/ cind soarele isi lumineaza fiii!/ rasare-un fir de iarba la troite/ si ciocirlia zboara in inalturi./ tatalui meu, cu dragostea ce i-a voi purta mereu in suflet.
12 comentarii
modifica
oameni moderni
de furnic la: 30/08/2008 20:53:03
m-a sunat intr-o dupa amiaza ploioasa de duminica.nu ma mai sunase de mult timp.i-am raspuns,asteptandandu-ma ca in putinele dati cand ma suna sa-mi ceara sa o ajut cu ceva.de data asta nu a fost asa.m-a intrebat ce mai fac ,cum imi mai merge,daca nu as vrea sa ne vedem la o poveste.din nefericire am refuzat-o,aveam deja alte planuri si am amanat intalnirea pe a doua zi.simteam ca ceva era in neregula cu ea./ ne-am intalnit doua zile mai tarziu.era draguta,aranjata,imbracata in negru si insotita de prietenul ei care o adusese cu masina si care a plecat imediat.purta doliu dupa moartea mamei ei care era in suferinta de multa vreme.a inceput sa-mi povesteasca de ea,de priet  ...continuare .
28 comentarii
modifica
diminetile tale
de Emma Brad la: 30/08/2008 19:40:49
eram singură/ pe un pat de frunze / unde ziua de ieri avea gust de tutun şi poezie/ mă tăvăleam prin bolta unui singurul vers/ care avea în coadă un videopoem comentat de autori/ în dimineţile tale online/ serveşti un cappuccino cu dragoste/ pe un site unde poeziile se nasc singure/ - ca mine din venele tale -/ foarte des mărturisite/ foarte rar înţelese/ / m-am trezit la capătul cerului/ unde se rotesc anotimpuri umplute cu vise şi vin vechi de 20 de ani/ plus cîteva cuvinte de dicţionar/
6 comentarii
modifica
cand eroului ii e frica de moarte
de Leto la: 30/08/2008 18:26:04
si vantul acela fierbinte/ nu ii mai dadea pace/ nici in vis./ el is inclesta puternic dintii/ pe alb si pe negru/ pe absolut/ dar/ era anotimpul acela/ cu rupere de carne/ pana la nefiinta./ si pamantul ardea./ iar el,/ blocat in scrum/ nu reusea sa-si impinga pasii/ finalismului fictional/ spre o gradina./
39 comentarii
modifica
Cel mai frumos vers...
de monte_oro la: 30/08/2008 13:05:24
”ca sa pot muri linistit, pe mine, mie, reda-ma”... eminescu... oda in metru antic... cel mai frumos vers din poezia noastra. cel putin, asa il vad eu. vede cineva altfel?... ca sa nu fie confuzii... vers, da?... nu poem, nu strofa...:)si mentionati cine e autorul, orisicat...
98 comentarii
modifica
Fecund
de Apoll la: 30/08/2008 12:42:37
nasturi verzi inchid/ cu lacrima norului/ haina somnului
10 comentarii
modifica
Jucător la bursa fericirii
de cosmacpan la: 30/08/2008 09:29:46
/ pe-o felie de pâine un praf delikat/ doar culoare şi sare, etern surogat/ mimai impecabil, te vedeam etalon/ ai convins. eşti un prost! nicidecum superom./ ca să fii fericit evadeaza în moarte/ căci zidită-i golgota şi-s treptele sparte/ coroana-ţi atârna, ţi-e purpura roasă/ gunoiu-ţi urmează, e trena-ţi jegoasă./ ia-ţi noaptea putridă, genunchi ţi-nveleşte/ păcatul apasă şi treptele-s multe,/ derviş în deşert printre vise mărunte/ căci laşi pe-unde treci doar hălci de cuvinte./ / stăpân pe viaţa mea şi huiduit de zile/ iubirea sapă-ntr-una la orice temelie/ mi-e urma rătăcită, prin inimă şi gând/ Şi m-as preface-n aur, sublimul să-l ating.  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...