arhiva: 07/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
baladă pentru o fată cu păr sur
de thebrightside la: 07/08/2008 16:09:01
o fată bătrână este o fată uscată / fecioară mereu un măr deshidratat de secundele care-i penetrează infertil virtutea de galantar fecioară mereu nu a vrut să joace o evă mai bine un ev de singurătate / din carnea ei a rămas coaja scofâlcită maronie o coajă cu ochi incolori şi picioare nesigure cu umeri căzuţi către sâni şi himenul cuibărit între omoplaţi paiaţă / o fată bătrână e un om care nu se mai poate minţi şi asta chiar e tragic / pentru fata cu himen intact fericirea e o glumă proastă spusă seara târziu la o masă bogată de un chefliu cu creierul pane el e singurul care râde restul privirilor zac jenate în şervetele albe din poala mese  ...continuare .
74 comentarii
modifica
mens sana in corpore sano
de om la: 07/08/2008 15:29:47
mi s-a cerut o confa estivala cu tot tacamul: diete, bikini, waxing, 6 packs, pupaturi, amore, factor de protectie (la cremele antisolare;), alea-alea./ deci care este moda anul acesta (2008 ad) pe plaja? bikini brazilieni? topless? culori de costume de baie, waxing vs naturism, etc/ cum este la plaja pe care mergeti?/ ce se mananca pt o silueta de invidiat? se prefera efort redus si eficacitate mare :)/ ce exerciti se fac pt un corp de vis? se prefera efort redus si eficacitate mare :)/ pupaturile au ramas la fel? frenchkiss-ul este in top sau alt stil?/ amore...hmmmm... sub apa, in apa ... pe apa:))/ alea-alea, povestiri cu valuri :))/ http://www.justforlaughs.com/videos/show/49  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Igor (ca nu stiu cum sa-i zic)
de lafemme la: 07/08/2008 14:38:15
mă numesc igor. m-am nascut intr-un oraş în care clădirile au înălţimi ameţitoare. În ziua în care am fost adus pe lume, în parcul de lângă blocul meu, a apărut un stol de vreo 3000 pescăruşi, care s-au aşezat pe ramurile platanilor, până când lemnul de sub ei a început sa trosnească. băteau din aripi şi scoteau sunete ascuţite, cu ecou de cochilie, acoperind zgomotul oraşului. s-a strâns lume ca la bâlci, magazinele din apropiere au rămas goale şi dacă te uitai de la etajul 15, unde stau eu, mulţimea de curioşi părea a fi o armată de furnici strănsă în jurul unui buboi care stă să pocneasca. atunci au apucat-o şi pe mama durerile. nu a ajus la spital  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Buricii Pământului
de Valeriu Cercel la: 07/08/2008 14:35:05
de privim ‘napoi un pic/ nu departe, în trecut,/ mulţi pe lume s-au crezut/ ai pământului buric ;/ indivizi precum vă zic/ sunt şi azi, gălăgioşi,/ cu tupeu şi arţăgoşi,/ cam atât şi mai nimic ;/ hei ! acuma, un “buric”,/ mare lucru ! fugi de el,/ stai de-o parte frumuşel,/ lasă-l de se dă birlic ;/ ca să-l recunoşti, e mic,/ mare-i place să se dea,/ ca o piază d-aia rea/ te calcă pe arpagic,/ precum un cocoş voinic/ printre noi se unflă-n piept,/ cam ca oaia de deştept/ sub tulei fi’nd un ciric,/ iar de are vreun amic,/ păi atunci e vai de noi !/ căci mănâncă amândoi/ cu acelaşi tiriplic……/ azi, am dat peste-un “buric”/ făr’ să  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Campania anti fumat
de motanelul la: 07/08/2008 14:32:14
intr/un cartier de la margine de bucuresti sunt cateva butice care vand tigari. unul singur vinde pachete "horror". are cea mai mare vanzare. romanii prefera pachetele "horror". sunt mai interesante./ auzi, fai uniune europeana!? traiasca familia ta, ca buna idee ai avut pentru stimularea comertului cu tigari =))
90 comentarii
modifica
Jurnal de bord (38)
de alex andra la: 07/08/2008 08:33:24
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ există lumi în care soarele nu este minunea cea de toate zilele. există lumi în care apariţia lui chinuită, de după nori întunecaţi, e dureroasă ca o naştere. există lumi în care cerul albastru cu nori mari albi, pufoşi e mai mult decât o binecuvântare, e o speranţă. există lumi în care goana vântului aduce la intervale minuscule ploi mărunte, raze de soare, iar stropi, iar lumină... Şi unde la 20 de grade celsius ţi se pare că e cald./ există locuri binecuvântate de dumnezeu cu verdeaţă şi cu oameni care ştiu să se bucure de ea. parcuri imense, gazon ce te invită să te întinzi, dacă ai norocul să  ...continuare .
23 comentarii
modifica
proces
de Leto la: 07/08/2008 00:52:29
incerc sa ma apar, dar,/ de fiecare data cand incerc sa spun,/ vreun cuvant,/ imi iese tarana pe gura./ de parca oasele mi-ar fi niste/ radacini adanci./ si puternice./ care circula prin univers./ e normal, spun ei./ se intampla de fiecare data,/ in cazurile grave in care/ singurul aparator e vina/ si toate capetele de acuzare adevarate./ sunt acuzata ca mi-am inclestat/ diminetile in umbra,/ si ca lumina mea, e, de fapt, crepuscul./ ca am inecat senzatii in ridicol,/ si apoi le-am cautat intr-o balta de ploaie./ ca m-am legat singura, in mijlocul strazii,/ cu un lant mare si greu/ pe care acum il zangan toata ziua,/ fac galagie,/ si deranjez pe toata lumea./ scuipatul sarcastic n-a ajuta  ...continuare .
46 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...