arhiva: 08/08/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA BELLA ITALIA
de adynet1 la: 08/08/2008 23:52:50
la bella italia / cap 1 – liza/ / cu degetele îngheţate desenă un cerc pe geamul aburit , încercare de-a privi în noapte .autocarul străbătea bezna într-un sunet monoton, purtând cu el trupuri adormite de blazare condimentată cu mici speranţe./ liza încercă de cateva ori s-adoarmă dar fără prea mult succes. emoţia o asalta de fiecare dată când îşi căuta liniştea în somn. discuţiile cu alfredo îi reveneau iar si iar în minte.vocea lui calmă ,timbrul cald îi umpleau inima de bucurie .când neta,sora ei, o întrebă dacă cunoaşte pe cineva care-ar fi dispus să lucreze în italia , fără a se gândi prea mult hotări că ea va fi aceea. o hotarare instinctiv  ...continuare .
81 comentarii
modifica
Căsătorie între doi gay (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 08/08/2008 16:32:48
iartă-i, doamne, de păcat,/ că de-i vezi perplex rămâi,/ el băiat, şi ea băiat,/ veri primari, de gradu-ntâi…./
44 comentarii
modifica
chemare
de INSULA ALTUIA la: 08/08/2008 13:31:45
la asfintit de soare/ cheama fintinile/ cu glas de dor,/ cu glas de foc,/ fiul omului,/ sa se cunune/ cu mireasa cerului,/ stapina pamintului,/ pe veci./ cel ce aude glasul/ nu raspunde,/ ci merge tacut/ pe ultimul drum/ si face semn/ padurilor/ de bun-ramas.
7 comentarii
modifica
geloasa pe cafea
de Veve la: 08/08/2008 13:22:22
vorbim de mult, si asa cum ni se schimba lumina la semafor, vesnic diferit unul de celalalt, asa ne mai schimbam si obiceiurile. subiectul de acum: noua ta pasiune. imi spui, frematand de-a dreptul, cum iti gasesti pacea intr-o cana de cafea aburinda, nu prea dulce, dimineata de dimineata. imi spui cum de fiecare data ai prelungi momentul in care buzele iti ating licoarea facatoare de aburi, iar cand o lasi sa iti ajunga prelingandu-se incet in maruntaiele dinauntru ale tale, incerci o exaltare care e de fiecare data noua si neasteptata. ma bucur mult pentru voi, adica tu si ea, cafeaua. ne stim de prea mult timp ca sa ma intelegi gresit cand iti spun ca preferam sa ai alt complement de agent  ...continuare .
10 comentarii
modifica
la revedere
de anticena la: 08/08/2008 12:26:25
va zic la revedere si un sfarsit de saptamana cum vi-l doriti! eu merg la munte; am o reuniune de familie, unchi, matusi, veri, etc.. din partea mea..un con de brad umplut de poezie!/ si nu uitati - astazi incepe olimpiada!
14 comentarii
modifica
Începutul unui microserial, dacă vă interesează
de abbilbal la: 08/08/2008 06:10:54
deşi sunt albaiulian, nu după mult timp de la naşterea mea ne-am mutat la ciugud, unde tata a fost numit ca preot suplinitor. aici m-a prins sfârşitul războiului şi mama-mi povestea, câteodată iarna, cum mă ţinea în braţe, cu nasul în pieptul ei, să nu audă ruşii când plângeam şi ei treceau pe drum. dar unul tot ne-a descoperit. era probabil un ofiţer superior, colonel sau chiar general, pentru că tot mama spunea că toţi ruşii îi ştiau de frică şi nimeni nu-i ieşea din vorbă. acel rus ştia puţin româneşte şi era cartiruit la moşu lae, unde a şi organizat un punct de comandă, căci era în capu satului. noi, familia popii, locuiam la casa parohială greco  ...continuare .
27 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...