arhiva: 11/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ochii de copil
de Lady Allia la: 11/09/2008 23:23:18
dumnezeu iubeste copiii/ dumnezeu plange prin ochii lor/ de asta dor atat de tare/ ochii de copil…
25 comentarii
modifica
Ruga
de monte_oro la: 11/09/2008 18:17:58
ruga/ pazeste-ma, doamne,/ de toata frumusetea,/ de toata iubirea,/ de toata placerea acestei vieti,/ ca sa nu le doresc intr-o zi/ uitand de mine/ si de moarte!/ sau mai bine, doamne,/ daruieste-mi-le din plin/ ca sa uit de mine / si de moarte,/ dar abia atunci,/ intr-adevar,/ pazeste-ma!...
51 comentarii
modifica
BASME si POVESTI
de Areal la: 11/09/2008 16:36:48
aici, in lipsa de inspiratie sau nu gasiti imediat cartea va puteti reimprospata memoria ai poveati ceva seara inainte de culcare celor mici:/ printesa si mazarea de hc andersen / / era odata un print si printul acela voia sa se insoare cu o printesa, dar cu printesa adevarata. si a cutreierat toata lumea ca sa gaseasca una pe placul lui si tot n-a gasit. printese erau destule, dar el nu putea sa stie daca erau cu adevarat printese, fiindca tuturora le lipsea cate ceva. si printul s-a intors iar acasa si era foarte necajit, pentru ca tare ar fi vrut sa gaseasca o printesa adevarata./ intr-o seara, tocmai se starnise o furtuna cumplita, tuna si fulgera si ploua cu galeata; era o vre  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Nepotrivire de caracter (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 11/09/2008 16:18:07
e situaţia în care/ amândoi îşi poart-o pică,/ una fi’nd, însă, cam mare,/ iar cealaltă mult prea mică./ valeriu cercel/
9 comentarii
modifica
Sfanta uitare
de orhideea nebuna la: 11/09/2008 15:57:52
cine a zis ca timpul le vindeca pe toate, mare dreptate a avut./ incet, peste toate se asterne uitarea./ fiecare amintire, fiecare imagine, fiecare gand, fiecare persoana, dispare incet, ascuns(a) undeva in trecut, pana cand e inlocuit(a) de alta amintire, alta imagine, alt gand, alta persoana./ candva, demult, nu credeam ca voi mai putea trai in orasul in care absolut tot imi amintea de tine./ acum, amintirile sunt altele. toate locurile in care nu credeam ca o sa mai pot merge poarta amprenta altor persoane, altor intamplari, altor vise, altor ganduri./ tu ......... ai ramas undeva ................./ din ce in ce mai putine lucruri imi mai amintesc de tine, din ce in ce mai putine povesti a  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Cat timp petreceti in fata televizorului?
de Yuki la: 11/09/2008 15:55:18
"eu sunt cutia pentru idioti. eu sunt televizorul. (...). eu sunt tubul pentru tampiti.eu sunt micul altar in fata caruia se strange familia ca sa ma venereze.(...) eu sunt cel pentru care oamenii aduc sacrificii./ ..................................................................................................../ eu sunt cel pentru care oamenii aduc sacrificii./ ce sacrifica? intreba shadow./ in principal, timpul lor(...). uneori se sacrifica unul pe celalalt./ / neil gaiman, " zei americani"
34 comentarii
modifica
Ateism modern
de Maximilian Serban la: 11/09/2008 15:20:49
am observat ca ateismul a devenit un trend. negarea si persiflarea creatorului suprem a devenit un standard al ratiunii pe care nici un orator modern nu ezita sa il ridice. incepand cu regretatul george carlin si terminand cu artistul spike, acest contingent de ganditori new age isi justifica discursul prin imposibilitatea teoretizarii metafizicului. in plus, este facil si amuzant sa faci misto de cineva care nu poate retalia./ in fine, principalele argumente pentru care o atitudine pioasa ar fi un nonsens sunt acelea care leaga exact aceasta atitudine de comportamente puerile. dintr-o data, credinta este rezervata oamenilor simpli, imaturi, creduli si manipulabili. se observa doua probleme  ...continuare .
156 comentarii
modifica
Ioana Lalului, socacita (3)
de juli la: 11/09/2008 14:45:39
odată plecaţi chemătorii, lelea s-a dus sa vadă de animale zicând ca mai pe seara ne ducem la moaşa lungului, sora-sa, ce-avea casa aproape de „castel” moaşa, a rămas nemăritata, cel cu care era-n vorba a murit pe front in rusia, l-a tot aşteptat, apoi cu timpul deşi a fost peţita de văduvi si feciori, niciunul nu i-a căzut drag. a rămas singura in casa părinteasca, o casa mare , la drum. in spatele porţii din lemn sculptat ocolul(curtea) bătătorit, in stânga-s orânduite acareturile. sura larga, ale cărei uşi raman deschise vara, e locul unde-n sărbători se aduna tinerii la joc. casa-i din bârne de stejar, cu prispa-nalta , pe-a cărui stâlpi se-ntind vara zore  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Viaţa trăită ca poveste
de Alexandru Ropalidis la: 11/09/2008 12:51:17
"mă numesc oliver twist."/ "eu sunt copperfield./ spune-mi davy."/ "ok, ce mai faci?"/ "Încurc lumea. dar tu?"/ "probleme cu tatăl meu vitreg"/ "Şi ai vreun plan?"/ "păi, îmi pun mari sperante/ În sfârşitul poveştii."
comenteaza!
modifica
Spre galben
de Alexandru Ropalidis la: 11/09/2008 12:50:04
sub cerul prea jos,/ ceaţa tremura,/ printre aripi de frunze./ in drumul nopţii spre casǎ,/ te gǎseam,/ aşteptând./ din umbre pierdute/ departe de vânt,/ privirea ta mǎ oprea/ si-n picǎturi de toamnǎ/ un zâmbet plutea,/ o clipǎ,/ spre galben.
10 comentarii
modifica
***
de INSULA ALTUIA la: 11/09/2008 12:38:50
macelarule,/ fie-ti mila / de sufletul din fata ta/ si loveste cu lama ascutita/ intunericul./ /
16 comentarii
modifica
Pastişe
de Intruder la: 11/09/2008 09:44:25
conform dexonline (ca ala editat de academia romana nu-l am cu mine) / pastÍŞĂ, pastişe, s.f. lucrare literară, muzicală sau plastică, de obicei lipsită de originalitate şi de valoare, în care autorul preia servil temele sau mijloacele de expresie ale unui mare creator; imitaţie, copie. – din fr. pastiche. / puteam sa scriu "concurs de imitatii" dar azi sunt in transa francofona, deci pas. / asaaaa.../ ce vreau? / pai vreau sa ne imitam unii pe altii (din comentarii sau chiar texte) dar la modul comic, ceva in stil "sa (ne) radem cu nea' marin"...in niciun caz "servil" ca shakespeare nu-i pe cafenea. / va prindeti? :) / daca da, sa nu se supere nimeni ca-i taiem curentul. /  ...continuare .
217 comentarii
modifica
11-09-2001
de thebrightside la: 11/09/2008 09:37:48
dumnezeu sa-i odihneasca in pace!/
36 comentarii
modifica
visam?
de floflo la: 11/09/2008 09:24:05
visam in realitate.../ sau realitatea e un vis...
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...