arhiva: 15/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
(Ab)errare humanum est
de orhideea nebuna la: 15/09/2008 20:19:31
in cotidianul meu fad doua lucruri ma scot din sarite: diminetile de luni si transportul in comun. mai exista un al treilea lucru, dar asta e aleator, si anume martorii lui iehova. n - am nimic cu ei atata timp cat nu se apuca de dezbatut nimic legat de religie./ intr - o sfanta zi, sa tot fie vreo trei luni de atunci, am avut parte de triada fantastica: luni dimineata, autobuz ticsit si .............martorii sus numiti. trei la numar (incepe sa ma sperie cifra asta), fete, invatau.....pentru ceva anume. subiectu' de studiu ...pacatul. din discutia care a durat o jumatate de ora (pana am coborat din autobuz) am retinut doar atat "am cunoscut pacatul prin lege"./ l - am intrebat pe nea' gugle  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Glossa
de Apoll la: 15/09/2008 17:43:39
in lumina intuneric/ se iveste pe generic,/ indoielile-n cohoarte/ vin de undeva departe;/ valuri semne de-ntrebare/ cad cu zgomote barbare,/ curg in pete uleioase/ pe un tarm cu stanci poroase./ cu-acele manechine/ ce-ti zambesc promitatoare/ ornatele vitrine/ reusesc sa te-nfioare,/ dar plasticul in ele/ are univers himeric/ si-ascunde prin dantele/ in lumina intuneric./ rotind pereti de ceata/ cu odajdii de fanfara / din umbre prind o viata/ chipuri moi sculptate-n ceara./ n-ai cum acorda princip/ cand un nume indoielnic/ din cetatea arhetip/ se iveste pe generic./ rafuieli,scalambaieli/ un circ mare in cupola/ vinde cu fagaduieli/ destine la o tombola./ cu prele  ...continuare .
10 comentarii
modifica
prietenia, atitudini
de maan la: 15/09/2008 13:42:45
imi tratez prietenii ca pe frati, ajung sa-i consider 'din familie', ca si cand nu i-am ales, ci mi-au fost dati./ si totusi, iata ce-am cetit adineauri, venind din partea actorului stefan iordache:/ "nu cred că există prieteni, ci doar momente de prietenie."
37 comentarii
modifica
Învăţământul - foaie matricolă
de Intruder la: 15/09/2008 12:18:11
dupa voi, care este lacuna (daca exista, sic!)...din invatamantul romanesc? / 1. scoli si material didactic degradate (sau lipsa) / 2. incompetenta cadrelor didactice / 3. interesul pentru invatatura, din ce in ce mai scazut / 4. neimplicarea parintilor in activitatea scolara / 5. salariile prea mici din invatamant si starea materiala precara a societatii romanesti / 6. sentimentul ca "ai carte, ai parte" nu mai e valabil / 7. lipsa perspectivelor, reperelor si valorilor clasice. / 8. cadrul legal - necorespunzator / 9. altele...(spuneti care) / provoc sa incercati (ca exercitiu) sa puneti niste procente. / ...si comentarii, evident! :) /
39 comentarii
modifica
odata cu tine
de Maria Podari la: 15/09/2008 11:53:14
/ / ... toate cunoscutele si necunoscutele/ uitari peste timpuri/ se sincronizau/ in premergatoare imagini/ pe unde ai fost/ vei ajunge cindva/ flacara miinii inclestate pe prag?/ desigur - de nu se prapadeste/ odata cu tine cuvintul/ nisipul/ pamintul/ puterea de-a fi/ numarat.../ /
comenteaza!
modifica
la malul pletosului sine
de Maria Podari la: 15/09/2008 11:47:26
/ ... la mare aman e aedul/ spulber de jiu/ pe malul pletosului sine/ oare-a trait pe malul birzavei/ podarul de jiu/ atunci / dece nu-si recunoaste nici barca/ orincotro ar privi...
comenteaza!
modifica
Ecourile Vanei III
de Maria Podari la: 15/09/2008 11:43:46
/ ... lumina rara mai cadea/ in pragul casei parintesti/ injunghiata de privirea-ti.../ / / ... cine mai nominalizeaza frunza/ cind bate-n dunga/ firului de gind.../ / ...se-ntorc in cringul fara ploi/ si-n palmele intinse/ cresc dimineti de flori de fum.../ / ...doar negativul uitarii/ sta-n lumina zebrata/ de urmele lui.../ / ... tacerea lui cea mai perfecta/ forma de exprimare/ a marelui gol.../ / /
7 comentarii
modifica
Absurd
de oldrembrandt la: 15/09/2008 03:37:26
omul din pantofii mei nu mai e om/ e altceva./ */ era o zi banala / era-ntr-o toamna/ stateam la o masa cu capul in palme/ iar palme ude si albe/ se gandeau./ palma stanga se gandea la/ cum ar fi ca palma dreapta sa apuce un cutit/ si sa-i taie degetele/ incet, incet de tot ;/ si tremura./ dar palma dreapta,/ mai flegmatica din fire/ si mai inteleapta/ se gandea la/ cum ar fi sa bata cineva la usa/ cum ar fi sa bata spre exemplu / dumnezeu la usa mea,/ sa fie palid si slabit,/ sa-mi spuna / « te rog, ia stetoscopul/ si vezi la inima ; te rog, / consulta-ma, ca simt ca mor. »/ « cioc ! cioc ! cioc ! » am auzit atunci./ m-am ridicat sa vad, dar/ nu era dumnezeu./ era un inger  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Intrebarea este de ce o fac,nu daca am si reusit
de Absolut_numB la: 15/09/2008 02:13:25
celor care m-au lasat sa le fur cateva minute din timpul lor,le multumesc ca imi citesc articolul.…da!si daca am sa scriu de aceasta forma, exprimandu-ma in prima persoana (haha,stiu ca sunt previzibila, ca multi si multe,cat de patetica e lumea asta) un as vrea sa aduc nici o ofensa nimanui. / am sa scriu cu o nonselata aparte, probabil asta va fi si prima ta idee dupa ce vei citi acest ghiveci de cuvinte, am sa uit fata lectorului si regulile gramaticale ale limbii si literaturii romane, este din cauza locului de munca pe care-l am de mai bine de un an de zile, si din cauza anotimpului si a uni cd cu muzica incredibil de comercial, ale unei trupe incredibil de comeriale,facute parca pt ac  ...continuare .
18 comentarii
modifica
SPAIME - LA CURTE
de adynet1 la: 15/09/2008 00:33:33
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/16995/zgomote-in-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17015/arome-de-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17037/la-curte-b%c3%a2lb%c3%a2iri/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17120/la-curte-papar / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17743/la-curte-giorgiana/1 / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18149/be%c5%a3ie-la-curte/1 / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18337/mersuri-la-curte/1/ / / / - 'scultă bă, gagiule, 'scultă fără să te holbeşti la mine că-ţi bag nasu-năuntru, mama ta de căcănar cu fason ! / - uite bă ce am pe frunte! asta-i de la surdu. să nu-mi spui că n-ai auzit de el ca te bag în pământ! / - tac  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Ozi obisnuita, cu o cafea obisnuita, cu o tzigara obisnuita, cu o monotonie si cu dor de casa (e lung rau titlul)
de Absolut_numB la: 15/09/2008 00:22:40
eu nu stiu a scrie. nu am stiut niciodata, dar am furat si eu idei...da, da, si eu, si tu, si toata lumea nu?¿parerea mea este ca lumea-i o plagiatura continua cu presarari personale ale personalitatii,gandirii etc maselor umane, mai cunoscute, mai bagate dupa perdea, sau uitate definitiv . (iubesc momentele cand deschid un blog cu un numar incredibil de mare de cititori,din greseala presupun –evit sa cred ca lumea-i atat de idioata - nu de alta dar citatele lui a. einstein le improprietaresc copii aia cu ¨multa experienta de viata¨... dar cu umpic de originalitate din partea fiecaruia iese ceva…. da si imi mai plac discutiile politice pe care le fac oamenii obisnuiti… aia care pun  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: