arhiva: 17/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Copacul cu rădăcinile-n aer
de cosmacpan la: 17/09/2008 21:11:56
/ cutreieram din loc în loc/ Şi-ncet îi transformam pe alţii/ rămânând totuşi neschimbat./ / rădăcinile-şi dormeau visul de mărire/ năruind pământul, filtru osmotic în calea năvălirilor./ te-ai revărsat acoperindu-mi muguri, îngrăşându-mi speranţele/ cu poveştile tale despre cer, despre sus./ Şi-am crescut, răsfirându-mi crengile, frunzele/ cercetând aerul în căutarea cerului. cerul poveştilor tale./ Îmi era aproape dar totuşi atât de departe. mă aştepta. mă chema./ Şi-atunci l-am urmat. mi-am urmat chemarea. / cerule! de cine te ascunzi? / mi-am luat păsările la subţioară, cuibărindu-le,/ Şi ele cloceau alte vise de mărire, iar puii plecau ş  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Nimicuri
de motanelul la: 17/09/2008 20:41:27
exista cumva o contradictie fundamentala intre umanitate si morala?/ oare nu cumva cei pe care suntem educati sa/i pretuim sunt de fapt cei mai mari criminali?/ nu cumva morala este un eufemism pentru crima sub aspectele ei cele mai abjecte?/ care este cea mai mare onoare pe care un barbat o poate avea in societate? slujirea patriei./ care este scopul slujiri patriei? uciderea inamicilor ei./ sa fie crima legala cea mai mare onoare la care o fiinta umana poate aspira?
30 comentarii
modifica
Dati voi unul va rog
de Raperu la: 17/09/2008 19:07:12
am iubit candva/ o jumatate de stea/ am iubit demult/ o floare din lut/ iubiii apoi/ glasul unei ploi/ am iubit atunci/ cintecul florilor din lunci/ iubesc acum/ un soare cu parfum/ iubesc az/ cu patima,cu necaz/ miine iubesc precoce/ felina albastra,feroce/ poimiine iubesc din nou/ aceasi prajitura,acelasi sufleu/ in general,iubesc o entitate/ particular,iubesc o clipa aparte/ iar ca loc,iubesc pin` ma sufoc/ jos,in ceata,unde am luat foc/
33 comentarii
modifica
Dupa Ziduri
de Absolut_numB la: 17/09/2008 17:47:13
cand ratacesti si nu mai stii de tine/ cand crezi ca totul s-a sfarsit …/ atunci gandeste-te la mine/ si la un gust de buze de-antracit/ o mana fina si uscata te atinge/ si-ti ofera in schimb ceva mai bun!/ dezamagirea si regretul in suflet ti le stinge/ si le transforma in jar si-n scrum./ cu aripi negre eu plutesc/ printre nori, astri si luceferi de lumina/ si-ti haitui sufletul ce-i de-ntuneric plin/ si-ti gust din sufletul plin de rugina/ te caut iar si iar si iar/ prin negura si intuneric/ cu praf de aur in obraji/ si-n minte zambet luciferic/ ti-e dragostea un animal salbatic pe care nu poti tu ca sa il stapanesti?/ dorinta e un rau iar eu am rupt zagazul?/ din clipa cand eu t  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Madrigal inestimabilei DORINTE
de Absolut_numB la: 17/09/2008 17:45:14
de as ramane in eternitate/ drept un copil ucis de propria-i dementa/ m-as ineca in sexul tau cel dulce/ pentru intreaga-mi inocenta/ si ce as mai putea sa imi doresc/ doar trupul tau sub patimile astrale/ din stelele spre care privirea mi se-ndreapta/ adun eu strop cu strop din gemetele tale/ de as ramane-n amintirea-ntregii lumi/ drept moarta ta frumoasa cu ochii vii/ m-as stinge iar si iar sub a eternitatii lungi privire/ pentru a mai trai pe langa tine efemere fericiri/
3 comentarii
modifica
Ce-mi esti tu mie !
de Absolut_numB la: 17/09/2008 17:43:30
tu esti si liniste dar esti si pasiune/ o repetata clipa de-ntuneric si de-amor/ nu esti nici fidelitate si nici devotiune/ ci doar un inger cazut de pe al sau nor/ nu poti fi uitat caci nu esti singur/ si umbra mea iti e alaturea mereu/ pentru un vis eu stau si tremur/ in noapte, pentru-n vis am renuntat la dumnezeu / dar sunt mult prea obosita ca sa mai sufar/ si cand durerea nu-mi mai urla-n vene/ deschid al lacrimilor negru tainic cufar/ si-mi gust la nesfarsit amarele tristeti/ caci merit eu a suferi tortura/ de a nu te putea saruta in fiecare clipa?/ nici diavolul nu poate sa-mi cunoasca ura/ de a zbura mereu cu-o singura aripa / cand vom muri am sa ma-nchin la trupul tau/ si fa  ...continuare .
15 comentarii
modifica
să rămână senin
de thebrightside la: 17/09/2008 14:55:16
prognoza meteo cu fulgerele şi frigurile ei/ mai mult sau mai puţin propriu zise/ este definitiv irelevantă atâta vreme cât există/ oameni / pe care poate nu ştii cum îi cheamă dar / care ştiu să-ţi aştearnă răsărituri sub tălpi/ şi zboruri la răscruci/ şi desigur nu-i obligatoriu să crezi/ că oamenii sunt dumnezei/ despre faptul că pot fi şi draci nu discutăm acum/ şi că pot stinge noaptea cu viaţă lazăre chiar pot/ doar cu un gând/ pot aduna toţi norii înhămaţi ezitărilor tale/ iară din tine să rămână/ senin/ /
22 comentarii
modifica
Impas
de INSULA ALTUIA la: 17/09/2008 14:20:08
eclipsa pustie cu nori grei si reci/ se naruie pamintul de dorul de lumina,/ ideea cumpanirii arde in trupuri seci/ si inima-i zdrobita si de amar e plina./ / caci cautam ca sa zburam spre stele,/ cind unii au o simpla bita-n mina,/ mai sunt si-acum multe lucruri rebele/ si oameni botezati o dat' pe luna.
15 comentarii
modifica
De ce nu zice nimeni nimic de fotbal?
de thebrightside la: 17/09/2008 12:37:36
oare asa de tare ne-am saturat de victorii impleticite-n caderi la urmatorul meci incat nu mai avem inima de-a ne bucura?/ ori stranieri din echipa cfrului sa fie cauza?/ io mai am putina speranta si bucurie. cinste ceferistilor, indigeni au ba!/ p.s. sixpack, baloo erau cei mai activi la subiectul sport... pe unde-or umbla?/
69 comentarii
modifica
Umbra ta...
de diana vlase la: 17/09/2008 10:24:41
astazi m-am intalnit cu umbra ta. / nu stiu cum. / probabil pentru ca soarele te mangaia / pe crestet / si ea nu mai avea / unde sa mearga. / a venit / la mine. / sa fi fost asta o dovada de iubire? / o simpla coincidenta, poate... / m-a privit de peste / strada / si am surprins-o / zambind. / era fericita. / saraca umbra.../ demult / cand ne tineam de mana, / ea ma mangaia / si pielea mea tresarea/ ca si cum m-ai fi/ mangaiat/ tu. / mai tii minte? / apoi, cand ne plimbam, ea / ma vegea / ca un spirit bun, / sa nu mi se intample / raul... / dar s-a intamplat./ poate/ d-asta te-a lasat./ ne-ai mintit pe amandoua./ .../ i-am facut din mana. / s-a apropiat de mine / si s-a lipit de / obrazul meu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Cafeneaua News - editia II-a
de Intruder la: 17/09/2008 10:09:36
voi continua ca si-n editia precedenta sa pun niste "evenimente" de pe forum, sa le pritocim...:) / ce lipseste si vi se pare demn de atentie, mai puneti voi...intruder e uituc. / 1. a venit toamna, acoperiti-va inima cu ceva...cu corchini de struguri, culesi de pe cafenea. / 2. bun venit userilor nou-nouti si iertaciune dac-ati incasat eventuale scatoalce...asta-i cafenea spartana, nu palarie de dama! :p / bun venit si userului "danmarilena"...am inteles ca este cea care face calatoria intr-un camper, in jurul lumii - impreuna cu cei 3 copii si sotul. / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18327/calatorie-in-jurul-lumii/1/ 3. ultimul scandal a fost...tot ala! pfff...nu ne mai satura du  ...continuare .
91 comentarii
modifica
euglena verde
de om la: 17/09/2008 06:16:52
inspirat de o confa serioasa trollata de o euglena verde cu care honey este solidara :)/ euglena domnisorita/ fugea prin lac grabita/ cica seara s-a lasat/ si clorofila n'a adunat/ clorofila n-o fi luat/ da' cu chemical si-a dat/ chemical cu atractanti/ pt euglenoii fanti/ hopaaa, iata ca dupa o alga/ iese un euglenoi c'o shtanga/ ce dadea vartos din ea/ era pil, te-ai prins mata ;)/ euglena fata mea/ unde ti-e clorofila grea?/ vrei sa-ti dau eu din a mea/ s-o pui de-o fotosintezea/ vai dom'le nu ma violentati/ ca am paramecii frati/ si va spun la zana mea/ honey, solidara mea/ lasa-ma fato cu zei/ ca am pe jeni printre ei/ mai bine ne maciuim/ si dimineata o tulim/ by the way, fa  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...