arhiva: 19/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
2.
de rramona la: 19/09/2008 23:26:27
cu`o mana`mi intinzi cana/ cu cealalta ma strangi/ de fata atat de tare incat,/ as vrea ca tu sa plangi/ in locul meu./ cu`o mana`mi dai scaunul,/ cu cealalta ma tragi,/ eu cu una de plesnesc,/ tu cana vrei s`o spargi,/ stim amandoi cat e de adevarat,/ amorul nostru nebun/ nu numai ca s`a dus dracului,/ s`a mai si stricat./ cu`o mana`mi iei sarutul,/ si cu cealalta mana,/ ma minti frumos, si`mi place,/ si mai trece si minutul,/ si`mi furi buza mea, vicleana,/ mi`o mai dai si beata, si toamna.
3 comentarii
modifica
1.
de rramona la: 19/09/2008 23:19:52
oamenii ne priveau pe noi,/ paream papusi,paream goi,/ noi ii priveam pe ei,/ pareau oameni, soldatei,/ sau poate lor le paream/ o pasare, cum zburam/ sau poate-n ochii lor eu vad,/ pasari, zboruri ce prevad.
5 comentarii
modifica
campanie de 3,5 mil euro
de maria de las maravillas la: 19/09/2008 15:35:47
ce nevoie avem romanii din spania care ne-am ridicat prin propria munca de asa risipa de bani./ sau e o alta gaselnita de-a guvernului de a-si baga banii in buzunare?/ mentionez ca au mai epuizat una cu bursele de munca pentru intoarcerea romanilor in tara./ / http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/social/103967/video-imaginea-romanilor-in-spania-o-inscenare-de-3-5-milioane-de-euro.html
15 comentarii
modifica
Poezie alba si neagra intr-un melanj multicolor
de Fritzzss la: 19/09/2008 13:26:50
cadere/ / cu zambetul pe buze stau trist picior peste picior/ si regret absolutul mai mult ca viitorul/ sunt paranoic in bratele tale ,/ si zvacnesc ca un taure turbat/ hapul dulce al nemuriri noastre / ma reduce la stadiul de handicapat/ / lumina dulce a aripilor inimii mele frante / e surescitata imediat de chipul tau sublim/ impletesc in minte ale noastre amitiri/ ce-mi misuna in visele si cosmarurile mele / tu esti obsesia mea pierduta si regasita / ca un rug al jetfei dorintelor mele incendiare/ ating culmile disperarii marginite de clipe amare/ iar tu iti imparti singuratatile cu altii/ merg singur pe poteca sperantei ce se transforma in drumul spre iad/ si-mi plang c  ...continuare .
1 comentariu
modifica
judecata subiectiva
de M a o la: 19/09/2008 12:54:33
ce influenta credeti ca ar avea asupra criminalitatii o judecata de tip "victima judecator", unde cel prejudiciat, sau in cazul crimei cea mai apropiata ruda majora, sa fie judecatorul?/ nu ma intereseaza daca o astfel de judecata ar fi corecta ci influenta ei asupra criminalitatii: s-ar reduce, 'au ba?
31 comentarii
modifica
Probleme matinale
de Maximilian Serban la: 19/09/2008 10:24:09
toti sunt idioti in afara de mine. asta e limpede. femeia de serviciu imi zambeste. cred ca iar mi-a zgariat masina. ii dau saru’mana. cainele vecinului m-a simtit. s-a oprit din facerea de caca si se uita la mine peste umar de parca m-ar fi rugat sa fac ceva si eu am uitat. vecinul fumeaza in soare intr-o pozitie gratioasa. are impresia ca se uita cineva la el, precis. din motive care imi scapa, copiii de pe scara nu-s la scoala, ci joaca fotbal cu un obiect care aduce a aparat electrocaznic. poarta unu e la tomberoane iar poarta a doua e laterala masinii mele. / am incercat sa ridic aceasta problema la unul dintre congresele extraordinare ale locatarilor, dar se pare ca, din pricina varst  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Aşa suntem noi?
de Intruder la: 19/09/2008 09:55:40
"cine nu va reusi sa priveasca acest film pana la capat are tot dreptul sa se revolte de salbaticia realitatii vietii de zi cu zi. dar nu va fi autentic in ceea ce gandeste. si nici in ceea ce face."/ (http://www.jurnalul.ro/articole/126618/)/ pentru a viziona filmul, da click pe adresa asta: / http://video.google.com/videoplay?docid=1003875157308634534/
48 comentarii
modifica
Instructiuni de vot
de Honey in the Sunshine la: 19/09/2008 00:03:50
oameni buni, am luat o hotarare./ in noiembrie o sa-mi misc curul la consulat si o sa pierd o zi la coada ca sa votez./ problema e ca nu stiu cum. n-am inteles deloc cum merge treaba cu uninominalu' si colegiile si sa ma documentez mi-e lene (am cam dormit pe mine la cultura civica)./ cine-mi explica si mie in cuvinte simple care e noul sistem de vot in romania si cum votez eu, ca roman din diaspora?
42 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: