arhiva: 02/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ora cocosului (cyberg)
de om la: 02/09/2008 23:15:08
pleaca empiric spre 1/ si iar se da o/ tasteaza morse/ trage in 1/ si iar se da o/ se'nfoaie paunul/ mai vine si 1-na/ si iar se dau oo/
6 comentarii
modifica
JOC: Când? - Unde? - Cum? - De Ce?
de Intruder la: 02/09/2008 18:51:22
iata cum e jocul: / ma gandesc la un substantiv (propriu sau comun) si zic (scriu): / cand? / intr-o zi de vineri 13.../ -voi incercati sa va ganditi la un substantiv (propriu sau comun) si scrieti aici. daca nu ghiciti (mai mult ca sigur)...voi continua cu unde. / unde? / pe sub scara.../ - deci aveti un hint in plus si iar incercati sa ghiciti. daca nu reusiti, continui cu hint-ul "cum". / cum? / cazut si cu genunchii juliti.../ - iarasi va ganditi si scrieti la ce v-ati gandit...daca nimeni nu ghiceste, continui cu de ce (pentru ce?) / de ce? / pentru ca e ziua lui cu ghinion! / - daca nici acum nu ghiceste nimeni, va spun eu  ...continuare .
49 comentarii
modifica
recurenta
de Leto la: 02/09/2008 14:33:04
inutil, aud,/ sa-ti soptesc un vant/ care sa te sufle/ pana la stadiul de benign/ incolor./ mizeria adunata in lobii cerebrali/ de la prima lumina/ se va fi petrecut oricum./ chiar daca tu nu ti-o mai amintesti/ si-apoi prima raza/ va colora din nou/ incolorul/ si la ce bun/ inca o groapa de gunoi./
11 comentarii
modifica
Umbre
de INSULA ALTUIA la: 02/09/2008 13:32:21
daca esti cuprins de dorul umbrelor din intuneric,/ si traiesti in cimitire,cadrul tau -placut feeric,/ daca portul tau e straniu si privirea nu ti-e blinda,/ daca musti din carne cruda cind prinzi prada stind la pinda,/ daca soarele iti este un dusman fara masura,/ iara noaptea ti-e iubita si-o saruti prelung pe gura,/ atunci viata nu e viata,nici credinta nu-i credinta,/ nu exista inchinare ,nici altar nici biruinta.
27 comentarii
modifica
ma calca pe nervi
de Maximilian Serban la: 02/09/2008 12:03:02
am trimis un manuscris la o editura si refuza cu inversunare sa raspunda. tanti ceea de la birou mi-a zis ca o sa dureze doua luni, dar am crezut ca se refera la cazuri exceptionale. a mai incercat careva schema asta? si daca da, cat a durat pana sa primeasca un raspuns.
42 comentarii
modifica
Feluri de a vorbi (cu Andrei Pleşu)
de Intruder la: 02/09/2008 11:20:47
"...se vorbeşte dezlănţuit, lacom, voluptuos. / dreptul de a vorbi e, fireşte, unanim recunoscut. dar ce diversitate, ce policromii, ce nuanţe! / cine ar îndrăzni să sistematizeze acest zburdalnic zgomot de fond al vieţii noastre zilnice? / iată totuşi cîteva note rapide, în perspectiva unei răbdătoare încercări viitoare: / 1. vorbitorul amuzant. / vrea să te distreze cu orice preţ, deşi n-are nimic de spus. / e plin de glumiţe, istorioare în doi peri, calambururi şi grimase mucalite. / e băiat deştept, tachinează „paradigma feminină a auditoriului“, enervează, în final, pe toată lumea. / 2. vorbitorul competent. / Ştie. ascultă vag nerăbdător nerozii  ...continuare .
56 comentarii
modifica
Reportaj despre pantofii roşii ai Anei
de Sancho Panza la: 02/09/2008 10:55:16
ana va avea douăzeci/ de inele pe deget./ cel dintâi i-a fost pus când avea vreo trei luni/ lumea era pe atunci lapte dulce/ şi-ncăpea într-un sân./ de spitalul cel mare îşi aduce aminte şi-acum/ i-au dat voie să hrănească o pasăre / îi punea firmituri pe pervaz/ dimineaţa i se recolta sânge îi spuneau că-l vor da fluturilor/ ana fluturii sunt plăpânzi şi prea albi/ au nevoie de roşu pe aripi/ era vară toţi îi aduceau îngheţată/ numai mama se făcuse deodată/ mai tăcută decât păpuşile ei/ pe urmă a învăţat să-şi facă singură ceaiul / să spună o rugăciune înainte de somn/ să strângă masa să scrie compuneri/ să nu uite că ziua cuprinde  ...continuare .
31 comentarii
modifica
banc!
de Lady Allia la: 02/09/2008 01:28:07
- tata, cum am am aparut eu pe lume?/ - mai, fiule, am sa iti povestesc, deoarece intr-o zi tot ai sa afli! eu si mama ta am intrat intr-o zi intr-o camera de chat a yahoo-ului. am aranjat apoi o intalnire via e-mail si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu ai aparut tu: un mic popup binecuvantat care a tipat din toti rarunchii: / you've got a mail!/
100 comentarii
modifica
dealul cu matanii
de Lady Allia la: 02/09/2008 00:16:47
/ bunicul urca incet/ cu el/ urcau toate gandurile lui/ sarutand urmele pasilor / dinainte/ nu atat de batrani/ si nici atat de apasati/ bunicul urca greu/ grele ii erau / si batranetile/ si pasii/ gandurile...toate albe/ doar amintirile il trageau/ repede, repede de mana/ ca pe un "cucon"/ la sanul mamei/ sus, pe dealul asuajului/ statea cu bratele deschise/ o amintire frumoasa/ isi stergea ochii cu naframa/ matanie de suflet pe suflet/ rozar de asteptari/ bunicul ingenunche/ si planse/ plansera cu el toate amintirile/ ce l-au asteptat/ am plans si eu/ prea mica in genunchii mei/ si-n pumnii din care imi curgeau lacrimi/ au trecut ani de atunci/ imi amintesc insa/ ca bunicul a cobo  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...