arhiva: 22/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Love Story - exerciţiu
de Intruder la: 22/09/2008 21:59:55
ea vorbeste despre maica-sa aia imposibila, scoala, profi si dumnezeu stie mai ce. / s-au asezat pe-o banca, intr-un parc urat, de fapt un scuar intre strazi linistite unde zgomotul tramvaielor patrunde cu greu. / iarba e uscata, copacii sunt pricajiti; nimic verde, doar bluza ei labartata peste blugii decolorati. / el are 16 ani, stransi unul cate unul in carcasa trupului desirat. / 16 ani - 16 strangeri de pumni - 16 erectii pe zi - 16 batai de toba in timpane - 16 caracatite cu 16 brate, care-l trag in toate partile. / azi va fi prost, cum a fost si ieri cand au intrat amandoi in lift si-au urcat pana la etajul vi intr-un bloc mirosind a ceapa arsa. el a mormait cu vocea inca in rodaj ca o  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Ce?
de Roman Haduch la: 22/09/2008 21:59:36
totusi iti mai lipseste ceva. ce iti lipseste?
16 comentarii
modifica
Monologul unei femei triste... (de inteles tot de femei)
de diana vlase la: 22/09/2008 21:38:46
a inchis cartea. si-a lasat capul pe spate. statea intr-un fotoliu gri, care fusese crem, poate. nu a suportat niciodata ultimile zece pagini dintr-o carte. oricat de buna sau de proasta ar fi fost ea, ultimile zece pagini anuntau sfarsitul. asa se inchid universuri in care plangi, razi, te enervezi, te plictisesti. ca un hobby, ea se identifica cu majoritatea personajelor feminine. principale. / a ramas cu ochii tintuiti pe peretele din fata. citise o carte de duzina, despre o fetita plina de fantezii. o tampenie. final fericit. fetita se intoarce la parintii ei iubitori, care nu au nici o idee despre ceea ce se intamplase micutei. deci, viata fetitei urma sa fie fericita? sau nu? asta nu ma  ...continuare .
75 comentarii
modifica
A venit barza !
de Valeriu Cercel la: 22/09/2008 21:11:24
m-am aşteptat barza s-apară/ cam într-o lună şi un pic,/ Şi ce să vezi (?!) veni aseară/ de m-am trezit tânăr bunic !/ un băieţel micuţ, poznaş,/ sămânţă, deh ! grăbit se pare/ s-ajungă centru-naintaş/ că seamănă cu tata mare, / la păr, la gene şi la puţă,/ a luat chiar un creion să scrie,/ Şi a sărit direct la ţâţă/ la fel cum îmi place şi mie !/ Şi-i vorbăreţ !…ce se putea ?!/ vorbeşte toată ziulica,/ că trebuia s-aibe ceva/ Şi din ce-are mai bun bunica !/ aşa că-i mare bucurie/ În casa mea, şi aş dori/ ca barza pe la toţi să vie/ s-aveţi aceleaşi bucurii !/ valeriu cercel/
16 comentarii
modifica
semnul
de om la: 22/09/2008 19:48:07
o vad ca prin ceata pe ... ea/ care-mi surade dureros de stralucitor!/ sangele-mi zvacneste naucitor in tample!/ respiratia mi se opreste / odata cu ochii inchisi intr-un..../ stranut!/ semn ca am nevoie de salicilic,/ bumbac si o frectie :))) / / ps: nu ma mai induceti in e/oroare cu sectiuni diferite! salanul ii salon si cutia cu litere este cutia cu litere!!!!/ ca na, citesc si ma molipsesc ;))
18 comentarii
modifica
Platon***pleochroisme(iolite)
de sami_paris75 la: 22/09/2008 18:47:37
parerea mea personala despre iolita,este ca iolita este o piatra magnifica !./ foarte rara si foarte cautata inca din perioada lui diogene si xenocrate./ pentru faptul ca are o culoare albastra cu incluziuni, se aseamna cu radacina vietii,eu o numesc "piatra filozofilor".de'si are doua culori ,culorile nu sant niciodata amestecate in compozitia pietrei,ori este albastra,albastra ca si marea,ori este incolora./ cand ma gandesc la pleochroisme,am chef sa fac filozofie./ de fapt ce este filozofia ?/ de unde a plecat filozofia?/ a inceput intr-o scoala speciala,are lagatura cu matematica?/ da ,daca va intreb eu ceva filozofeste,i'mi raspundeti?/ varza,varza din ce se face?/ se poate obtine o rada  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Taina
de INSULA ALTUIA la: 22/09/2008 16:11:56
blinda tain-a intilnirii intre cint si zori de zi,/ o primim in palma noastra ca un strop de mingiiere/ somnul ratiunii noastre zamisleste monstrii vii,/ iara noaptea in vecie datatoare-i de durere.
3 comentarii
modifica
Concert leonard Cohen la Bucuresti
de Yuki la: 22/09/2008 06:25:39
aseara, in bucuresti, un pic dupa ora 7 stadionul s-a umplut de acordurile melodiei " dance me to the end of love", cohen luand jumatate din public pe nepregatite, caci cine se astepta sa inceapa la ora trecuta pe bilet si fara nimeni in deschidere./ a continuat cu " the future" si " ain't no cure for love" si abia apoi a reusit publicul sa-l salute. dupa o ora a luat o pauza de 20 de minute, iar la revenirea sa pe scena publicul i-a cantat " la multi ani". inca aproape 2 de ore de muzica, " tower of song", " suzanne"," hallelujah", " i'm your man" ," democracy" ," take this waltz", " closing time" si multe altele./ cand ploaia a inceput, iar unii dintre spectatori au inceput sa plece cohen l  ...continuare .
19 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: