arhiva: 30/09/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ale mele
de alex andra la: 30/09/2008 22:06:58
m-am născut în cap de noapte/ dintr-o mamă hoinară/ şi un tată fără de table şi legi/ ca o axiomă ca o sfidare/ ca o bancă de date/ ca un semn de întrebare dureros/ îmi port neputinţele în stare de febrilitate/ şi dorurile neafişate/ doar de mine ştiute taine/ îmi colorează cărţile cu aşi de pică şi dame nebune/ mimi îmbrăcaţi în dominouri/ joacă roluri nefaste in piesa mea cu iz de melodramă/ am în schimb întinderi de apă / şi bucăţi mari de cer numai ale mele/ zece degete pentru îmblânzit bărbaţi temerari/ nume de alint pentru bărbaţi-copii/ şi o rochie înflorată pentru zilele pare cu tine / / /
23 comentarii
modifica
Curiozitate
de Giordano Bruno la: 30/09/2008 21:08:22
am primit un mesaj de la o fata din lista de mesenger, in care intreba: la ce ora e meciul?/ de ce va place fotbalul? (in special ma intereseaza parerea fetelor/femeilor) sau a microbistilor... nu a jucatorilor.
35 comentarii
modifica
Iubirea si durerea
de om la: 30/09/2008 20:51:18
oare ce doare in iubire?/ doare asocierea ei cu durerea sau in alte cuvinte doare gandul intrebator de mai sus!/ doare cand o impart! / doare cand o analizez!/ doare cand ii atribui o menire sau o tinta!/ doare cand devine o necesitate!/ doare cand o accept!/ doare cand o dau la schimb sau dezinteresat!/ doare cand ma gandesc la ea !/ cand nu doare? / nu doare iubirea aceea care nu are nimic de-a face cu mine....homo sapiens !/
57 comentarii
modifica
Dragă Cecilia
de ionuţu la: 30/09/2008 20:42:57
În primele rînduri aş vrea să te informez că tocmai am primit cel de-al 19786-lea mesaj de genul:/ "uk national lottery board 2008 edition!/ reply-to: info_ukclamesagent09@yahoo.co.uk / uk national lottery headquarters/ the marina offices, st peters yacht basin,/ newcastle upon tyne, ne6 1hx england/ dear winner,/ we are pleased to inform you of the final announcement that you are one of our lucky winniers of the united kingdom national lottery. held on the 29th of september, 2008.the online cyber lotto draws was conducted from an exclusive list of 21,000 e-mail addresses of individual and corporate bodies picked by an advanced automated random computer search from the internet, no ticke  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Fragment de seara
de Alexandru Ropalidis la: 30/09/2008 17:57:01
trec pasari. e cerul plin de pasari. sau resturi de pasari...sau poate, doar tipete de pasari? da, cu siguranta sunt doar tipete de pasari. si cerul se face negru de stoluri de tipete care fug lasand in urma toamna, viata, orasele. tipete contorsionadu-se sub soarele dupa-amiezii de august cu trupuri negre, tacute. sau, poate nici nu au trupuri. poate agonia acelor trupuri se naste in mintea mea din fragmente de ganduri, din iarba fumata in exces noaptea trecuta ca sa uit de tine si sa pot adormi, din lacrimile printre care incerc sa nu vad in fata mea doi indragostiti sarutandu-se orgasmic pe banca noastra. banca pe care, nu demult am stat si noi. nu demult... doar cu o viata in urma./ nu, c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Măi, şi mi-e un soooooomn !
de alex andra la: 30/09/2008 16:30:40
ce faceţi când vă e somn şi nu-i vreme de dormit ? sa nu-mi spuneţi că beţi o cafea. io am băut şi degeaba:((
52 comentarii
modifica
matematica
de aqua la: 30/09/2008 10:19:03
cand eram mica am citit intr-o poveste ceva care mi-a ramas intiparit dincolo de gand. povestea se numea "pasarea albastra" de maurice maeterlinck, iar mesajul era ceva de genul (parafrazez pentru ca nu imi pot aminti exact): "mori cu adevarat cand nimeni nu iti mai pomeneste numele"./ maine tatal meu ar fi implinit 72 de ani. mama i-a facut pomenirea traditionala, cu tot ce tine de religia ortodoxa. eu am ales sa postez aici o poezie de-a lui. fara pretentii. doar pentru ca aici sunt cei care au iesit din rand. / la inceput de tot/ a fost un punct; firav si fara nume/ cu timpul multe puncte i se alaturara/ si dupa-o lunga dreapta-n spatiu se-nsirara/ intinsa fara margini, din rasarit spre  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Despre scris - cu Andrei Pleşu
de Intruder la: 30/09/2008 09:03:56
"dacă cititul e în declin, putem spune că, dimpotrivă, scrisul trece printr-un episod de ebuliţiune. / se scrie prost, dar se scrie mult. de vreme ce e născut poet, fiecare român are în raniţă bastonul de scriitor. Şi dacă nu de scriitor, măcar de gazetar. / gazetarul e tot scriitor, dar mai rupt din viaţă, mai civic, mai aventuros./ pofta de a scrie e un sindrom adolescentin. / am trecut cu toţii prin frisonul post-pubertar al autorlîcului: simţi nevoia acută de a aşterne pe hîrtie cîteva rînduri decisive, în versuri sau proză, în secret sau la vedere. / Îţi vine să scrii, înainte de a avea ceva de scris. n-ai încă substanţa: ai apetitul, postura, fasonul.  ...continuare .
72 comentarii
modifica
Overheard pe la Cerb.
de ionuţu la: 30/09/2008 08:14:28
tăţi artiştii streinezi care au concurat pe la marele festival otohton, votat cel mai penibil eveniment tvr din poll-ul cronicii, or avut ghizi voluntari. adică juni şi juniţe din braşov, care pentru completarea cv-ului personal cu implicarea la cerbu’ de (h)aur, experienţă plăcută şi distracţie zic ei, au făcut-o pe ghizii personali pentru fiecare concurent în parte. aşaaaaa./ În seara cînd avea să cînte şi bănică juniorul am avut invitaţii. la fel cum am avut şi aseară, la finală. să revin. În spatele nostru se aflau concurenta din suedia, mama ei (cîştigătoare de cerb sau participantă şi ea în tinereţe din cîte am auzit) şi ghida lor, o fetişcană a  ...continuare .
40 comentarii
modifica
De ce
de motanelul la: 30/09/2008 01:10:11
de ce este atâta durere in lume?/ pentru că iubim atât de puţin?
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...