arhiva: 04/09/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ultima cutie cu litere
de Pollyanna la: 04/09/2008 23:50:29
daca nu scrii ce gandesti,de ce ai mai scrie?-c.petrescu/ daca nu scrii din suflet,pierzi timp tu dar si cei care te citesc!-selly/ / nu mai sunt eu daca sunt constransa sa scriu ca sa fac pe plac!/ / in incheiere va transcriu o poezie,doua strofe de fapt,de dragoste.o scriu in italiana,limba mea de acum inainte!/ / "lui era il mio nord,/ il mio sud,/ il mio est ed ovest,/ la mia settimana di lavoro/ e il mio riposo la domenica,/ pensavo che l amore fosse eterno:/ e avevo torto/ non servono piu le stelle:/ spegnetele anche tutte;/ imballate la luna,/ smontate,pure il sole;perche ormai,/ piu nulla puo giovare."/ w.h.auden/ / il rog din suflet pe intruder sa traduca! multume  ...continuare .
16 comentarii
modifica
calatorie in jurul lumii
de zaraza la: 04/09/2008 21:41:01
am descoperit ceva superb si cu adevarat inspirant: / http://poraquiporalla.com/pages/a0_page_index_roumain.html/ (este varianta in romana, cititi cu incredere). / e povestea unei familii cu 3 copii care face inconjurul lumii intr-un camper. sunt pe drum de aproape 2 ani si mai urmeaza, deocamdata au parcurs doar continentul american. / pe langa faptul ca mi se pare un curaj extraordinar sa pleci in lume pentru 2-3 ani, cu 3 copii mici dupa tine, sunt impresionata de felul in care abordeaza viata si de-a dreptul incantata ca exista astfel de oameni. / spun ei: / de ce o asemenea calatorie? motivele sint multiple dar foarte bazice. a trai o experienta unica cu familia, a descoper  ...continuare .
51 comentarii
modifica
TRTAIESTE TI VIATA
de Roman Haduch la: 04/09/2008 21:25:50
traieste ti viata . vei ajunge la 60-70 ani si vei regreta daca, acum nu iti traiesti viata./ pentru mine a trai viata inseamna sa ma trezesc diminiata plin de energie si entuziasm, să fiu responsabil in ceea ce fac si sa inchei ziua cu o rugaciune fiind recunoscator ca nu am pierdut timpul in zadar./ pentru tine ce inseamna ?
29 comentarii
modifica
Viaţa în ecuaţie
de Alexandru Ropalidis la: 04/09/2008 19:02:48
când sunt obosit de neviaţã,/ când nu îmi mai pasã de mâine, de mine,/ când totu-i pretext la starea larvarã/ când violenţe-animale vibreazã/ din indepãrtate rudenii pitecantrope/ dar fãrã sã-mi punã imunitatea în pericol,/ când cel mai satanic ritm de rapist/ ori dulce lugubru lamento albastru de new orleans/ nu obţin de la mine decât necuviinţe mârâite-n surdinã,/ când am atins, deci, starea socialmente idealã/ de energia total convertitã în masã/ mã-ntorc la einstein/ ca tom jones acasã/ si-mi repet în extaz ca domnul fie lãudat,/ in veci,/ e=mc la pătrat...
17 comentarii
modifica
Speranţa
de Alexandru Ropalidis la: 04/09/2008 19:00:46
o picătură de sânge/ captivă între pleoape/ evadând pe obraz/ ezitând pe buze/ alergând speriată pe gât/ alintându-se pe sânul moale/ colorându-i tremurătoare sfârcul/ aşteptând acolo un sărut/ să o guste/
comenteaza!
modifica
Un cotor de adevăr
de Valeriu Cercel la: 04/09/2008 18:52:33
cică merele-ntr-o vreme,/ când creşteau doar în pădure,/ nu aveau de ce se teme,/ viermii se dădeau la mure,/ erau mai sofisticate/ Şi prin ţepii lor, se pare,/ a le devora pe toate/ era mare încercare,/ Însă astăzi, în livadă,/ mere crude-s atacate/ de ajung ele să cadă/ până la maturitate…./ nu c-ar fi mai dulci, zemoase,/ cum vin unii şi gâdesc,/ viermii au mai multe clase…./ Ţepii…nu le mai priesc./ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Zmeie in vant
de diana vlase la: 04/09/2008 17:54:27
fasii de oameni flutura in vant/ legati de zmeie zburatoare./ copiii trag de ata care-i leaga de pamant/ ii zdruncina/ ii poarta peste lume/ ii umplu de speranta/ .../ de speranta/ .../ copii viseaza ca vor putea zbura/ printre nori, cu aripile larg intinse/ ca vor atinge soarele si vor putea/ sa creasca/ .../ copiii, fasii de oameni fluturati in vant/ nu stiu./ sau stiu... ca zboru-i sfant/ si nu se face/ legat cu ata de pamant.
9 comentarii
modifica
Clone "Italia"
de admin la: 04/09/2008 13:01:21
am facut curatenie in clonele "italia":/ stampa / italia / iisus hristos/ varsatorul de apa/ varsatorul/ bucataria de vara/ gianluca/ torino/ castaniu inchis/ cashpik/ victoria lipan/ padre pio/ lili_anna/ toate au ajuns la gunoi
102 comentarii
modifica
La cer, etajul IX
de Intruder la: 04/09/2008 10:20:19
textul de mai jos / este un pamflet (n.a.)/ am reusit sa ma inalt la cer, etajul ix; / sunt deasupra voastra si pe voi va vad mici, multi si umili. / mi-am smuls talpile crapate din colbul ulitei si m-am purificat pe asfaltul impecabil al bulevardelor europene. / romania miroase a oi si-a capre, a sumane ude de burnita, a barbarie, a gaze scuipate de dacii jerpelite, a coviltire, a morti neingropati cu fast, a tramvaie tarate pe sine, a vin acrit si-a salam impachetat in ziar. / romanii sunt un popor din care ma trag dar, - purificat fiind - imi contest apartenenta la baragan, la casele din chirpici, la valea prahovei, la voronet, la dunare, prut, bega, olt, mures, cris, dambovita si  ...continuare .
38 comentarii
modifica
tot cu editura
de Maximilian Serban la: 04/09/2008 10:16:37
a venit raspunsul si nu sunt interesati. dar mai am vreo trei fise. editura, in genere, stabileste in urma unui contract cu autorul datele problemei: tiparire distributie, remuneratie, and everything in between. asta daca li se pare ca pot scoate profit de pe urma cartii. pentru ca pana la urma si la coada, editura este o afacere. din cate porcarii se gasesc prin librarii, imi dau seama ca termenul de "carte buna" e ceva relativ. si nici a mea nu e cine stie ce. am conceput-o ca pe un produs vandabil si usor, roman umoristic de buzunar. ei au fost de alta parere insa, dar nu e cu suparare. adevaru e ca m-am dus si eu direct la baietii mari. poate ca ar fi trebui sa imi vad lungul nasului. dar  ...continuare .
22 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...