arhiva: 05/09/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu te-am iubit
de FuNnKy la: 05/09/2008 23:14:50
eu te-am iubit şi poate că iubirea/ În suflet încă nu s-a stins de tot;/ dar nici nelinişte şi nici tristeţe/ ea nu îţi va mai da, aşa socot./ fără cuvinte te-am iubit, fără nădejde,/ de gelozie, de sfială chinuit./ dea domnul să mai fii cîndva iubită/ aşa adînc, aşa gingaş cum te-am iubit.
34 comentarii
modifica
MERSURI - LA CURTE
de adynet1 la: 05/09/2008 16:43:31
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/16995/zgomote-in-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17015/arome-de-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17037/la-curte-b%c3%a2lb%c3%a2iri/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17120/la-curte-papar / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17743/la-curte-giorgiana/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18149/be%c5%a3ie-la-curte/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17743/la-curte-giorgiana/1/ / / / Ţi s-a întâmplat vreodată să te-ndrăgosteşti de defectele sau obiceiurile cuiva până într-atât încât să vrei să le adopţi? aveam un amic, jovi, ce-şi schimba mersul după al fiecărei persoane care-l impresiona, până ce-n f  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Am scris azi-noapte-o poezie
de Valeriu Cercel la: 05/09/2008 16:02:08
am sclis azi-noapte-o poezie/ fiind atâta de miscat/ de-un căţelus cu păl buclat/ fălă pălinţi ca să-l mângâie,/ plângea sălacu-ntle boscheţi/ si nemâncat si jegălit,/ da’ nimenea nu s-a oplit/ din gloata male de dlumeţi,/ doal eu, atâta, singulel,/ În ochisoli când l-am plivit/ bătând în mine am simţit/ o inimioală de căţel, / si întl-o mică lăclămioală/ ce s-a oplit din culs si ea,/ spelanţe, una-i licălea/ simţind iubile plima oală ;/ m-am dus la el, l-am mângâiat,/ l-am intlebat “un’ ţi-e mămica ?!”/ “da’ lasă-l jos !” stligă bunica/ În blaţe când l-am lidicat,/ “las-o încolo de potaie !”/ mi-a zis din nou, si “ha  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Au mai ramas 5 zile...
de monte_oro la: 05/09/2008 15:09:24
nu sunt specialist in domeniu, dar, fireste, stirea poate fi socanta. http://www.descopera.ro/dnews/3128234-vom-muri-cu-totii-miercurea-viitoare ma intreb, insa, ce as face... in zilele ramase... pana miercuri, 10 septembrie, cu viata ce imi va fi ramas? inca n-am idee, in afara de clasicele impacari cu eventualii dusmani ori iertari smulse de la oamenii carora le voi fi gresit... voi?... si, legat de asta... v-ar placea sa stiti exact data exacta a trecerii voastre...dincolo?.. chiar si daca ea ar fi destul de indepartata, sa presupunem...
84 comentarii
modifica
Traieste-ti viata - scurta analiza
de Maximilian Serban la: 05/09/2008 13:27:52
« traieste ti viata . vei ajunge la 60-70 ani si vei regreta daca, acum nu iti traiesti viata./ pentru mine a trai viata inseamna sa ma trezesc dimineata plin de energie si entuziasm, să fiu responsabil in ceea ce fac si sa inchei ziua cu o rugaciune fiind recunoscator ca nu am pierdut timpul in zadar. » / acest post nu ar merita o atentie deosebita daca nu ar demasca o aspiratie catre care tinde o buna parte a masei de consumatori: viata in viteza. / autorul acestui post nu imi este cunoscut. ar putea fi chiar diavolul. substratul insa, este transparent. pentru aceia dintre noi care si-au facut un scop din traiul anti-sistem, anarhisti full time sau doar rebeli pasivi, inocenta inspai  ...continuare .
1 comentariu
modifica
despre devenire
de lafemme la: 05/09/2008 11:00:50
pentru brahmani, cel mai important ritual era upanayana. cu ocazia lui, tanarul aflat la pubertate era initiat. preceptorul îl transformă pe băiat într-un embrion şi îl păstrează trei nopţi în pântecul său … preceptorul concepe fătul când îşi pune mâna pe umărul copilului, şi, a treia zi, acesta renaşte ca brahman… atharva veda (xix, 17) îl numeşte pe cel ce a trecut prin upanayana de „două ori născut" (dvi-ja) şi îl consideră menit unei soarte excepţionale./ a doua naştere este evident de ordin spiritual. – ne spune eliade. / cititnd randurile astea nu am putut sa nu ma gandesc ca, pe undeva, oamenii aceia de demult aveau partea lor de dre  ...continuare .
26 comentarii
modifica
despre poezie- exercitiu democratic
de Maximilian Serban la: 05/09/2008 10:42:56
poezia este arta de a supraestima evenimente perfect normale. poezia este arta de a inregistra o stare sufleteasca care se va repeta in viitor de cateva mii de ori. poezia este un mesaj codat pe care il doresti a fi descifrat desi te prefaci ca nu. e ca atunci cand scrii un jurnal: zici ca nu vrei sa il gaseasca nimeni, dar de fapt vrei. e ca atunci cand faci dus cu usa deschisa. poezia apare atunci cand nu ai rabdare pentru proza. uite cum ma grabesc eu acum de exemplu, ca tre sa ajung undeva. as vrea sa scriu mai mult dar nu pot. asa ca a iesit o poezie.
23 comentarii
modifica
Abur paşilor
de Sancho Panza la: 05/09/2008 10:17:44
ai prins cerul în mâini i-ai strâns măduva de durere o parte din el ţâşnit-a din tine/ m-ai aruncat toamnelor să le fiu/ ruginie căutare murindă/ întâmplărilor umbră pribeagă/ desţelenire apusului/ acel ţipăt al tău îmi împleteşte cununa tăcerii în trei/ acea clipă în care zgâriat-ai spatele sorţii/ încrustată mi-a rămas în călcâi / o duc cu mine abur al paşilor/ cum prometeu îşi ducea tot caucazul/ în inelul de fier/ într-un numar îngemănând pământul şi cerul/ m-ai lepădat / de sub cingătorile lacrimii./ / copyright adriana lisandru / / text care nu participa la concursul premiile literare 2008/ /
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: