arhiva: 12/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La batranete
de anisia la: 12/01/2009 23:01:00
cum va vedeti la batranete? cum va imaginati? cum va doriti sa fiti batrani?/ curaj gaina ca te tai... hai ca-ncerc eu prima:/ eu ma vad o babuta cu parul pana dupa urechi, aproape de umeri, alb alb alb - pufos de alb, si ondulat. ca nu cred sa mai tina carliontii la vremea aia. cu mersul tzantzos si privirea scrutand orizontul. asteptand. tot asteptand. / ma vad intr-o cabanuta pe coasta de vest a irlandei, cu un caine mare mare si flocos pe care il cheama tyler si cu un ciumpilica de-ala micu si galagios pe care il cheama doggie, cu computerul si ochelarii pe nas, si muzica la gramofon, scriindu-mi memoriile./ titlu: franturi in ganduri/ autor: anisia lupu/ dedicatie: celor ce-mi s  ...continuare .
66 comentarii
modifica
cronica unui meci cu final previzibil
de Sancho Panza la: 12/01/2009 22:31:42
scoţi din geantă / încet/ un bilet de tren şi asta îţi aminteşte de el/ o carte din care vă plăcea să citiţi împreună şi asta / îţi aminteşte de el/ o poezie neterminată şi asta / fireşte/ îţi aminteşte de voi / frigul / îşi trece zimţii prin rotula memoriei/ şuier de seceră ştirbă şi-atât/ nimic să te mire doar o cădere înceată un vis unde luneci de la secundă în jos/ apoi sunetul lumilor frânte/ cât o coajă de ou cât o gheaţă subţire sub talpă/ o întrebare toacă mărunt aşteptarea / cade cerul pe tine/ rumeguş de-ntuneric/ dintre corzile gândului / asculţi cum te numără îngerul/ şi zâmbeşti/ şi zâmbeşti/ într-un col  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Ravas
de Honey in the Sunshine la: 12/01/2009 22:17:01
e-aruncat in ape tulburi,/ balticul ravas./ vor preface sticla-n cioburi,/ blonzii lor urmasi./ va strabate ape negre/ timpuri grele si pustii/ prin apusul unei ere/ pan' la estul unei zi./
33 comentarii
modifica
gratuitatea cea de toate zilele
de Homo Stultus la: 12/01/2009 21:00:58
când vine vorba de “sinele noetic”, cel mai util îmi pare exerciţiul de a uita (dar nu uitarea somatică necesară pentru supravieţuirea fizică – e o uitare care ţine minte - un paradox)./ sunt perfect conştient că, pentru a putea fi, trebuie evadat în primul rând din ideea de sine. cu alte cuvinte (căci întotdeauna cuvintele de care avem nevoie sunt “altele” iar nu acelea care ne vin) trebuie să rupem chingile propriei manifestări si propriului tipar (tipologie sună cam şcolăreşte) şi să avem îndrăzneală să fim ceea ce suntem nu ceea ce ni se pare că am fi. m-am gândit mult asupra acestei probleme ( asta nu înseamnă că m-am gândit şi bine). d  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Mutare pe server nou (si planuri pentru la vara?)
de admin la: 12/01/2009 20:01:28
maine dimineata mut cafeneaua pe un server nou, mai falnic, mai voios (serverul). / va fi deci inaccesibila cateva ore.../ ...si daca vi s-a facut dor de vara puteti sa va mai incalziti cu melodia asta: / http://www.deezer.com/track/882747/ :)
21 comentarii
modifica
Cam aşa-i cu iubirea
de Stefan Doru Dancus la: 12/01/2009 19:42:40
credeam că moartea vine ca un fluture de toamnă/ de aceea tresăream în crini/ eram frumos ca tine/ uite acum - numai brazi stânci şi valea – crucea tăcerii/ vor veni unii şi vor zice că prea ştearsă a fost viaţa/ prin valea aceea/ aşa arată iadul doamnă - crunt/ nu ca iubirea ta/ nu mai apare iubirea ta în dex/ on-line/ ori pe cruce/ nu ştiu de ce-ţi vorbesc aşa/ poate ştii tu de ce/ de ce o lacrimă s-a dus în sus/ spre titlul acestui poem/ şi a ars ca acidul cel mai tare versurile 5 şi 6/ mai iubită de mine n-ai fost nicicând niciodată/ căderea noastră în anonimatul legendelor/ va fi uşa prin care vom intra/ înapoi, mână-n mână în lume/ (brusc, geamu  ...continuare .
17 comentarii
modifica
gust amar
de alex andra la: 12/01/2009 18:27:47
urata specie mai suntem, noi, oamenii !/ mi-ar fi drag sa ma puteti contrazice:(/ / p.s./ daca n-ar fi prea patetic, as zice : i could use a big hug !:(
123 comentarii
modifica
Concordia
de Intruder la: 12/01/2009 15:28:40
voi cei care intrati aici, lasati orice discordie! / am renovat un salon nou, l-am zugravit, am cumparat bibelouri cu pescari si pisici, mileuri, peste de sticla si carpeta cu gagici dezbracate. / va rog, nu atingeti exponatele...sunt pe inventar. / am adus foteluri pentru toata lumea, carti de ciorak si sandra brown, carti de colorat, carioci...e si televizor care prinde oteveu, ziare, scobitori, acordeoane...ca la buckingham, smorio! / nu v-atingeti de veverite, ca improasca! / aveti voie sa mancati si sa beti dar sa v-adunati singuri firimiturile. / miroase ca am dat cu gaz pe la colturi da' las' ca usturoiul o sa bata la scor! / trancaneala placuta, plebe procletara! / nota: putet  ...continuare .
45 comentarii
modifica
Scopul...
de GloriaVictis la: 12/01/2009 11:07:17
... scuza mijloacele?/ niciodata? uneori? intotdeauna? / depinde? de ce depinde?
163 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: