arhiva: 16/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fagadau'
de orhideea nebuna la: 16/01/2009 21:46:40
vineri, saptamana de lucru si-a dat obstescul sfarsit. elena isi face cruce “birou’ asta chiar n-o sa-mi lipseasca doua zile”, inchide calculatorul si iese. doua etaje mai jos o astepta violeta. a luat-o din birou si au plecat. dupa o scurta oprire pentru tigari s-au indreptat spre fagadau. “hmmmmm, serile astea de vineri au devenit aproape un ritual”./ aceeasi crasma, aceeasi masa le gazduiesc de aproape un an. deja le cunoaste toata lumea pe acolo, majoritatea ospatarilor stiu ce o sa comande de cand intra pe usa. se aseaza la masa, elena isi aprinde o tigara, violeta o priveste cu o grimasa dojenitoare, studiaza amandoua meniul indelung si comanda de fiecare data acelasi lu  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Nicoleta si Craciunul
de impreuna2006 la: 16/01/2009 20:01:50
seara,fotoliu portocaliu,tigara, facturile si eu…..imprastiata toata…ganduri gramada si scrumu ce da sa cada…un chip posomorat de-ti vine sa-l iei la pumni…cam asta e scena unei seri de iarna,inainte de craciun../ -ce bine e sa-ti plangi de mila si nimeni sa nu te-auda!/ ma uit urat la facturi si ele la mine,ma uit pe tavan…si-mi vine a plange../ -vaiiiiiiiii! ce necajita sunt eu,vai,vai si ce ma faaaaaac? pustiu in portofel…eheeee,un gand bun ma linisteste…da vine salaruuuuuu,poate o prima…eheee,da plansu vine din pustiul din suflet..ce singura sunt,ce zapacita,ce imprastiata,ce debusolata,ce,ce ce ..ce? firea’i al dracu de tigara…macar am pe cine da vina…si nuuu  ...continuare .
76 comentarii
modifica
Hyperion
de om la: 16/01/2009 18:27:36
iubirea se revarsa din mine / ca lava vezuviului / peste pompei/ in curand o sa fiu un hyperion secat/ prefer sa cobor si sa fiu ars / intru nemurire !?
39 comentarii
modifica
Patul lui Procust
de Abecedar la: 16/01/2009 17:49:13
stim toti, cred, ce este patul lui procust. patul in care, gras, slab, lung, prost, trebuie sa intri perfect./ este o treaba mitologica. e vorba de potrivire. potrivire cat viata duce.../ romanul lui c. petrescu mi-a placut mult. roman de dragoste./ intrebare: ce au in comun dragostea si potrivirea?
44 comentarii
modifica
Vreau sa vorbesc cu voi in timp real!
de julie_2170 la: 16/01/2009 17:39:41
am intrat intamplator pe cafenea si mi-a cam placut pe aici./ sunt user nou, nu apuc sa stau mult la cafele, cu toate ca sunt mare amatoare de cafea, vreau sa vorbesc cu voi in acel moment, nu peste 12 ore de la postare. inteleg ca exista niste verificari absolut necesare, am vazut discutiile voastre despre clone - nu prea am inteles ( poate nu ma duce capul sau poate n-am experienta necesara) dar tot vrea sa vorbesc cu voi in timp real. ce trebuie sa fac??
134 comentarii
modifica
viziunea trei(TU-detaliu)
de adynet1 la: 16/01/2009 15:18:52
uşoara umbră / lipită cu-ndârjire/ de curba braţului, / Învaluieşte imaculatul tău.../
38 comentarii
modifica
viziunea doi(CUTIA CU MINUNI)
de adynet1 la: 16/01/2009 14:04:19
sertar de fleacuri/ deschis pe jumătate/ nasturi,degetare,abonament de ştrand/ insigne, un briceag şi-o clamă/ Şi... doar pe jumatate/
15 comentarii
modifica
crampeie
de Homo Stultus la: 16/01/2009 13:49:26
te-am visat mai alatăieri. se făcea că, între spinii unui trandafir care crescuse în umbră din neştiute pricini, o muză avortase. / Ţi-am spus că nu sunt apt medical pentru a fi cuţitul de jertfă? nici măcar de ţap ispăşitor nu sunt bun. crezi că s-ar putea totuşi să îmi găsesc o slujbă ca bici de autoflagelare? măcar să nu spun că am făcut şcoala degeaba./ mi-am crestat un semn în iris. problema e că am uitat pentru ce. / săptămâna trecută m-am întâlnit cu un plic frumos. am un mare noroc, mereu mă întâlnesc cu plicuri frumoase. / acum două zile a fost polei. unii şi-au rupt mâinile, alţii picioarele şi cu totul alţii rostul. / m-am depri  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Viziunea unu( NATURA MOARTA)
de adynet1 la: 16/01/2009 13:15:40
privesc / harta mototolită pe scrinul ceruit/ un muc de ţigară pătruns în lemn/ degete subţiri odhnindu-se pe foaie/ un cap căzut pe-o parte/ natura moarta-n timp,ratiune,vis… /
27 comentarii
modifica
Ati castigat...eu renunt
de contrapunct la: 16/01/2009 12:56:18
vreau sa le spun celor care nu stiu, ca nu sunt o,, clona ,, mi-am schimbat nikul atunci cand pe cel vechi nu l-am putut folosi.nu am venit sa-mi fac prieteni ,m-a atras pur si simplu ceea ce am citit ,numai ca, bisericutele formate aici afecteaza calitatea discutiilor.eu sunt un om cu intrebarile lui,nu am intrat in cafenea sa va tulbur nelinistea.
33 comentarii
modifica
Invitation a la valse
de INSULA ALTUIA la: 16/01/2009 11:10:08
mina care a stiut/ sa mingiie zorile/ m-atinge, ma-nfior/ valsul lui weber/ ma face stapina/ luceferilor/ pasarilor fara aripi/ in cuiburi fara cer/ ma desprind fluid/ si m-ascund intr-o/ floare./ / http://www.youtube.com/watch?v=hi4pkp8nbpe
36 comentarii
modifica
Cafeneaua pe Twitter si Facebook
de admin la: 16/01/2009 11:07:27
cafeneaua are de azi conturi pe twitter si facebook. / cele doua conturi vor fi folosite pentru a va anunta despre ultimele noutati, precum si ca o modalitate de comunicare de rezerva, in cazul in care din diferite motive cafeneaua nu este accesibila./ / pentru twitter: https://twitter.com/cafeneauacom/ (dati click pe "follow")/ pe facebook: http://www.facebook.com/pages/cafeneauacom/45713157411/ (dati click pe "become a fan")
14 comentarii
modifica
doar in gand
de karaa la: 16/01/2009 06:37:50
sunt furioasa ca nu iubesc decat in gand! sunt trista ca mereu iubirile mele se termina la fel...se termina prea curand...se termina... plang fara lacrimi ,urlu fara cuvinte...merg pe drumul meu cu un zambet schimonosit...si plang cu lacrimi si urlu la prieteni si ...sunt furioasa ca nu te gasesc ca sa iti pot impartasi toti fluturii si toate sentimentele ciudate care nu-mi dau pace de ceva timp...si atunci de ce a trebuit sa te stiu? ajutati-ma! unde sa-mi gasesc iubitul ? cum sa-l opresc langa inima mea? de ce toti poposesc doar vreme de-un sarut chinuit,de-o mangaiere falsa ? de ce?
168 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: