arhiva: 21/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pers. pe careo iubesti
de toryno la: 21/01/2009 22:38:14
de ce o pers pe care o iubesti din tot sufletul iti da o respingere enorma fata de tine, mai ales spunand din gura sa ca te iubeste. find ajuta finaciar, sentimental ori ce sar putea face ca pe o femeie sa o faci fericita sa facut. sunt in 13 aprilie 5 ani de zile care le-am oferit pt ea, chear nu pot sa imi dau seama cu ce am putut sa fiu asa de mare epava pt ea....
168 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie - Ana Blandiana
de thebrightside la: 21/01/2009 21:43:10
"adorm, adormi / adorm, adormi,/ cum stăm cu ochii-nchişi/ părem întinşi alături/ doi tineri morţi egali./ auzi ce somnoros foşneşte soarele/ prin ierbi uscate,/ cerul e moale şi lasă pe degete/ un fel de polen./ peste feţele noastre se mută/ umbrele cârdurilor de păsări,/ mirosul strugurilor ne pătrunde./ adormi,/ nu te speria,/ pletele noastre vecine/ răsfirate în iarbă/ au început să prindă rădăcini,/ În curând frunzele ne vor înveli/ În auriul omăt./ niciodată n-am semănat mai mult,/ aripile ţi s-au afundat în ţărână/ Şi nu se mai văd."
18 comentarii
modifica
Articolul nehotarat
de Abecedar la: 21/01/2009 18:05:21
doamnele si domnisoarele sunt invitate sa gaseasca femininele iar domnii, masculinele./ o femeie, o poezie, o mare, o floare...
3 comentarii
modifica
I,Barack Hussein Obama...
de Abecedar la: 21/01/2009 17:54:14
marturisesc ca am fost emotionata ieri ascultand discursul lui obama. oare cata omenire a fost cu ochii si urechile catre america? ce ganduri? speranta? incredere? cunoscatori sau nu in ale politicii, multi si-au pus intrebari si mirari./ barack hussein obama...am subliniat hussein cu speranta unei punti intre religii, popoare, culori si rase./ p.s. nu mi-a placut foarte mult cum s-a imbracat michele.
28 comentarii
modifica
versuri idioate din 'muzica' romaneasca
de maan la: 21/01/2009 13:55:28
iaca ce-am gasit pe net:/ sexxy , "de ziua ta"/ "as vrea sa sun la tine / dar tu esti langa mine// colega mea a plecat demult/ nu mai am rabdare s-o ascult/ ma simt indragostita/dar stiu ca sunt iubita." / amici - fitze/ "faci ce vrei dar n-ai ce face / nici pasta de dinti nu-ti mai place"/ simplu - "o secunda"/ "o secunda si mi-a fost de-ajuns / am zarit-o, in inima mi-a/ patruns ...[...]... si m-am indragostit intr-un minut"/ selena - "nu ma uita undeva"/ "selena. ... te caut iar, nu te gasesc. te vreau din nou, nu ma opresc ... te vreau oriunde am fost. ..."/ uni-k - "nu pot sa cred"/ "si sunt acum prea adormita / ma uit pe geam si cad traznita"/ alpha - te-asteapta inima mea  ...continuare .
6 comentarii
modifica
COUP DE FOUDRE
de adynet1 la: 21/01/2009 13:18:12
cristi era mezinul familiei tocaciu. nu locuia în curte dar făcea parte din anturaj, fiind bun prieten cu jecky, fratele meu mai mare. Îmi plăcea la nebunie mutra lui, care se contura sub ochelarii cu lentile fumurii, rotunde. acum când mă gândesc bine, era de tip "john lenon", dar de-o nuantă mai închisă la culoare. mersul său săltat dădea impresia unei păsări caraghioase ce se clătina încercând să-şi păstreze echilibrul. fuma enorm de mult, iar degetele ce ţineau ţigara prinseseră o culoare galben-maroniu…venea să-nveţe cu frate-miu pentru facultate, dar mai mult să-i povestească de decepţiile sentimentale pe care le-avea încurcându-se cu fete de nivel scăz  ...continuare .
8 comentarii
modifica
intrebare
de blinddeafmute la: 21/01/2009 00:00:22
exista minciuna prin omisiune? daca evit sa spun inseamna ca mint?
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...