arhiva: 24/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vorbiti "afacereza?"
de the_other la: 24/01/2009 23:28:55
pentru unii, singuratatea este o forma a fericirii pe care o cunosc si o cauta./ cand sunt nevoiti sa o paraseasca si cand tacerea este violent intrerupta, revenirea la o stare mundana nu este nici usoara, si nici posibila pe de-a-ntregul./ singuratatea intr-o aparenta inactivitate nu trebuie confundata cu indolenta./ confesiunile palavragite, munca fara pasiune, caracterul extra-energic si entuziast pana la imbecilitate intr-o activitate cat se poate de masinala, sunt de cele mai multe ori imposibil de incadrat in logica unui anumit tip de spirit./ acesta niciodata nu va intelege fericirea care il cuprinde pe operatorul care si-a atins “target”-ul, dar nici idiotenia acestuia de a repet  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Aici se anunta retragerea .
de Apoll la: 24/01/2009 22:33:04
uzerii noptateci incep diverse discutii ,dar unii , din diferite motive , se retrag ,iar ceilalti,chiar daca umbla la mepeu ,asteapta fara sa mai primeasca raspuns./ asa ca aici spuneti :noapte buna!...somn usor !sau o alta formulare care va este la indemana dar cat mai concisa .pot fi si haioase ,dar sa se inteleaga plecarea.
347 comentarii
modifica
-de gand!
de mara katrina la: 24/01/2009 22:18:54
imi cazi in palma- cald/ simt un parfum ca dintre ieri si azi/ un sarut pe frunte.../ ai iertat-cum ti-a fost aratata moartea?/ au murit pasarelele in cuib/ sub cantec de apa,/ undeva mai sta un ceas trist/ daca...atunci cine sunt?
5 comentarii
modifica
pe intunecate carari
de mara katrina la: 24/01/2009 22:15:02
calc pietrele care probabil/ sunt aduse din raul/ in care mi-au murit ingerii/ ma mangaie vantul care probabil/ vine din locul unde/ mi-au ingropat ingerii/ in tacere imi aud inima batand/ probabil bate acolo unde / mi-au nascut ingerii/ sub cer-cioburi de sticla/ stelele ma lovesc in crestet/ in locul in care mi-au trait ingerii... /
15 comentarii
modifica
observatie-ntrebare ( catre admin)
de maan la: 24/01/2009 21:17:16
am inceput sa vad, in dreapta, la 'linkuri de la ghidoo' o multime de reclame./ li se ia bani astora?/ si daca nu, de ce?
32 comentarii
modifica
Cetatenia nemteasca
de darya la: 24/01/2009 21:13:50
sunt nascuta in germania,iar certificatul e in limba rusa,insa scrie locul nasterii in germania,iar parintii sunt de nationalitate din rep.moldova.am dreptul la cetatenie fara probleme sau macar la pasaport?va multumesc
4 comentarii
modifica
gind in noapte
de INSULA ALTUIA la: 24/01/2009 21:02:28
cerul scutura deasupra-mi/ stele/ gindurile au inghetat/ dincolo de tine/ frazele-mi sunt opace/ iar sufletu-mi geruit/ asteapta.../ pasari cu aripi de jar./
29 comentarii
modifica
intoleranta / toleranta
de om la: 24/01/2009 20:12:40
pe moment nu-mi vine in cap nici un exemplu asupra caruia a nu planeze umbra intolerantei. adica as cauta o toleranta absoluta !? unde as putea sa o gasesc decat acolo unde nu exista./ oare toleranta/intoleranta nu sunt in fond sinonime si artefacte ale "cine se aseamana se aduna"? in aceasta situatie (nb, grup) nu exista aceste notiuni! ele apar doar cand unitatea este perturbata cu ceva nou. odata noul aparut duce la tichetari, segregari si reorganizare in alte grupuri ...adica spre o anihilare/neantizare a acestor notiuni in noile stucturi create./ pana la urma tot un drac, indiferent ce notiune apare, sfarsitul este acelasi:)))/ / oare respectul / nerespectul poate "drege" efectul to  ...continuare .
15 comentarii
modifica
NONCONFORMISTUL
de adynet1 la: 24/01/2009 15:10:59
/ se trezi nervos, conştient că ziua aceasta îi va merge "strâmb"…/ niciodată nu se simţise atât de hămesit. asta îl scotea din minţi. nu avea nimic de înghiţit…se gândise aseară să-şi pregătească ceva, dar era prea istovit şi preferă să se trântească pe-acea căpiţă, unde-l găsiră primele raze de lumină ale dimineţii./ dădu cu sete într-un bulgăre de nisip ce-i stătea în cale./ "asta nu-i treabă, " gândi./ era singurul din familie care se răzvrătise considerând viaţa, o stare de spirit limitată-n timp, ce trebuia păzită de orice îngrădire . e atât de scurtă!…/ "i'm a free man!" repeta în dreapta şi-n stânga atrăgând furia tuturor./ "  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Se intampla azi, in Romania
de 1brasovean la: 24/01/2009 14:30:35
istoriile legate de cartierul tiganesc din tarlungeni sunt povestite de localnicii romani si maghiari cand pe un ton glumet, cand pe unul grav. vocile moderate lipsesc cu desavarsire. rareori, gasesti un batran care conchide, fie si cu jumatate de gura: "sunt ai nostri, trebuie sa ne obisnuim cu ei". primarul comunei care inglobeaza tarlungeniul, iosif kiss, face parte din categoria vehementilor. acum un an si jumatate, "satul" de reclamatiile primite de la romanii si maghiarii din imediata vecinatate a cartierului, intaiul cetatean al locului a decis sa transeze pe veci problema: dupa modelul din teritoriile palestiniene, a separat romii de restul satului printr-un zid; unul mare de tr  ...continuare .
123 comentarii
modifica
Alte cutii cu litere - ''Cu Caprile''
de Intruder la: 24/01/2009 11:16:34
daca brightside scoate la lumina poeti uitati in biblioteci, m-am gandit sa aduc si eu de pe net niste scrieri, care mie imi par valoroase. / pentru inceput un text luat din blogul lui nea costache. :) / cu caprile/ "sculaţî-va mumă, haideţ’ că zbiară caprile elea de foame, că parcă innebuniră. hai, că acuş plecăm !/ - babă, pai nu mîncăm o ţîrică măi intai, ca sîmt că-m’ ghiorlăie maţăle de foame, ‘i zîsăi io babii./ - las’ ca pusăi in traistă si mancaţ’ acolo, zîce baba ./ baba dădu drumu’ la amandoo caprile din coteţ si le mană spre poarta ./ - hai, că-s moarte de foame, zîce baba. deschide tu mumă poarta si pune bine ciocă  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Daca...
de Abecedar la: 24/01/2009 10:35:18
daca s-ar organiza si concursul "cafegiul anului", la cine v-ati gandi?/ eu ar trebui sa aleg intre:/ sami-modestie, bun simt, inteligenta fina, comportament, limbaj./ adina-popularitate in timp scurt, atentie la toti si la toate, spirit pozitiv/ areal-lectie de iubire, singuratate, varsta inteleapta si multe altele.
2 comentarii
modifica
Hai sa dam mana cu mana!
de Abecedar la: 24/01/2009 09:35:07
cei cu inima romana.../ cand eram mici, la scoala, in pauza mare ieseam cu totii si faceam o hora./ muzica ne emotiona. si gestul de a ne tine de mana./ 24 ianuarie 2009-cum mai stam cu inima romana?
2 comentarii
modifica
Cîntec pentru mai departe
de modigliani la: 24/01/2009 07:56:56
departe,/ a mai rămas o lamă./ ea lasă urme în carne, scrâşnind./ acolo sunt şi cioburi şi mitul unei mari iubiri/ şi noi suntem, chiar dacă/ ne însămânţăm artificial visele./ acolo se trăieşte, punct/ aici se moare scurt cu viaţa pe viată călcând./ pot să mă apropiu o să tremuri,/ pot să plec o să plângi,/ cea mai frumoasă poezie nu se va scrie niciodată,/ oamenii o să-şi bea cafeaua în fiecare dimineaţă,/ şi noi?/ acum mi-ar prinde bine un delirium tremens/ şi urma lunii mi-ar prinde bine, he, he/ desenând o poveste.../ pe o pereche de sâni,/ un fund ca al morăriţei lui zorba/ şi doi ochi…/ (de ochi, nu, nu ne atingem, nu-i băgăm în toat  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...