arhiva: 26/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pisicile aristocrate
de Abecedar la: 26/01/2009 22:47:51
am ascultat la radio o discutie inflacarata despre ceausescu(cu ocazia zilei lui de nastere, cred), despre comunism, despre romani, despre vietile noastre pana la urma./ ca element picant s-a vorbit despre homosexualitatea lui ceausescu cu gh. gheorghiu-dej, cand au fost colegi de inchisoare. acesta ar fi fost punctul de forta al influentei elenei asupra lui n. ceausescu, ea ar fi stiut. dar sa nu plecam urechile!/ propun sa analizam si noi in cafenea romania! cine am fost si de ce? cine vom fi? care ne sunt trasaturile care ne poarta in jos? pe un rau frumos...
27 comentarii
modifica
ALCOOLUL=LUBRIFIANT SOCIAL?
de Areal la: 26/01/2009 19:37:51
tot ceea ce este in exces strica!/ dar alcolul intareste barbaii si inmoaie femeile? asa sa fie, actioneaza el cu moderatie drept lubrifiant social?
56 comentarii
modifica
Gand rautacios la vreme de seara
de Abecedar la: 26/01/2009 19:34:52
un domn cauta o seara fierbinte, pe bani.a dat peste doua doamne (intamplator romance), intr-o casa care ascundea doi romani falnici./ nu stiu daca primul domn a apucat sa se dezbrace, nici nu e important, pe scurt a fost batut de toti patru. pentru bani./ a scapat cu viata. ingrozit a povestit tot la politie./ eu nu as mai fi povestit! nimic nu e mai degradant decat un barbat ce cumpara corpul femeii!/ el si alti cativa speriati de intamplare, macar ei, sunt sigura ca nu vor mai cauta cu lumanarea bataia...divina!
151 comentarii
modifica
oprescu vrea sa privatizeze primaria
de gioghy la: 26/01/2009 13:28:36
primarului capitalei i-a venit o idee nebună în cap, că despre eficienţa ei, nu sunt în măsură să decid eu. edilul capitalei vrea să privatizeze primaria, mai exact toate instituţiile subordonate ei.
7 comentarii
modifica
Rugina (2)
de Omerta la: 26/01/2009 12:44:53
/ - nu, nu te vede. / - nu vreau sa ma vada./ scoala./ vechea scoala. / oameni noi acum. pasii nostri s-au pierdut demult. poate praful din podele si-i mai aminteste. altcineva... altcineva nimeni. peretii au ramas la fel ca atunci, albi, cu cateva pete de cafea, cu alte cateva dungi de pix. chiar si igrasia de pe tavan e la fel. poate doar mai maronie. pasesc incet, amintindu-mi detalii ce le credeam uitate, dizolvate in gustul amar de cafea, in inecaciunea fumului din cafenea, in foamea ce ma rodea la amiaz, dupa cateva ore de curs si nemancare. atunci chiar nu conta. altceva conta, si ma prefaceam ca nu conteaza. / - ai fost aproape, imi spune batranul./ tac./ are dreptate, stiu. doamne,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Raport intermediar (primele 24 de ore)
de 1brasovean la: 26/01/2009 12:43:56
avertisment: (textul de mai jos) a se interpreta (tot) in cheie ludica. nu este altceva decat o continuare a jocului. orice asemanare cu realitatea este pura intamplare. in cazul in care dumneavoastra considerati nepotrivite unele afirmatii incluse in prezentul text, vina cade exclusiv in sarcina raportorului, cu scuzele necesare./ sumar: (*2)/ i. consideratii generale. contextul/ ii. metodologie. clasificari si tipologii/ iii. rezultate. statistici / iv. userii – (posibile) profile de `ndragostiti/`ndragostite (amanti/e?). mesaje si combinatorica/ v. concluzii preliminare (fara recomandari)/ / i. consideratii generale. contextul/ conferinta supusa analizei acestu  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Cât de solidari sunt bărbaţii?
de Intruder la: 26/01/2009 12:04:18
...pai uite asa: / http://dailymotion.alice.it/video/x1mjek_solidarieta-maschile_fun/ (33 secunde)
56 comentarii
modifica
Rugina (1)
de Omerta la: 26/01/2009 11:40:55
apus./ lumina rosiatica curgea in valuri fine pe norii fainosi, apoi se revarsa prin zarea de foc pe pamantul negricios de dedesubt. o liniste calda invaluia padurea intunecata, vapaia din zare, satul, animalele ce inca pasteau linistite. / dulce toamna…/ frunze uscate presarau printre pomi pasi nevazuti, carari nestiute, armonizau catece demult uitate. firele de iarba, multe uscate, tasneau prin covorul de frunze, adapostindu-se parca sub copacii seculari, aparandu-se de o iarna geroasa. lumina trecea printre ramuri, prin frunzele verzi, prin cele uscate, nascand alte armonii de culoare, asemeni vitraliilor unei catedrale vechi. padurea cuprindea locul, imbratisandu-l calm. / paduri, odai  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: