arhiva: 27/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sūn Zǐ - Art of War
de anisia la: 27/01/2009 18:15:20
one hundred victories in one hundred battles is not the most skillful. seizing the enemy without fighting is the most skillful. / si-n business life, asijderea./ si-n viata, nu mai zic./ if you know both yourself and your enemy, you can come out of hundreds of battles without danger./ si-n relatiile sociale, la fel./ cartea in sine este o lectie de strategie, din a carei intzelepciune se inspira nu doar lideri militari si politici, ci si oameni de afaceri - strategi administrativi, daca-mi permiteti./ dincolo de intrebarea: cum va pregatiti pentru fiecare pas inainte, ar fi interesant de stiut cata importanta dati detaliului, ca element esential intru dobandirea v  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Orasul meu (compunere)
de Honey in the Sunshine la: 27/01/2009 18:01:19
va invit sa faceti o lista de lucruri care va plac si care nu va plac in orasul vostru./ daca aveti chef si sa propuneti feluri in care ar putea fi pastrate aspectele frumoase si imbunatatite cele nasoale, cu atat mai bine./ p.s.: scopul confei e sa cunoastem mai bine orase din tara si din strainatate, prin ochii celor care traiesc acolo./ p.p.s.: daca nu vreti sa spuneti unde va aflati, alegeti alt oras pe care il cunoasteti bine.
84 comentarii
modifica
Marturisire
de Abecedar la: 27/01/2009 16:04:04
ma marturisesc./ doamne,/ am pacatuit./ am baut toate mintile pe care mi le-ai dat,/ mi-am mancat sufletul intreg pe painea cea de toate zilele,/ m-am vandut pe putini arginti, in piata,/ si am aruncat in vant toate cuvintele tale, fara acestea:/ doamne,/ de ce nu m-ai parasit?
45 comentarii
modifica
somnambulism
de cosmacpan la: 27/01/2009 12:38:22
/ lumina dimineţii, prăfuită şi ostilă/ sau pur şi simplu indiferentă/ leşină căzând din picioare. / lumina mă duce cu gândul/ la un proces evolutiv împotmolit,/ organism malformat, orfan, împietrit./ nu era vina nimănui. încă nu murise/ dar nici n-o mai puteau salva,/ n-ar fi trebuit să se nască./ uneori plouă şi atunci zac în pat/ iar umbrele trec pe hol ţinându-şi respiraţia/ şi-alunecând de-a lungul pereţilor./
7 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie - Nichita Stănescu
de thebrightside la: 27/01/2009 10:26:40
"aterizarea/ / a venit un înger greoi ca un balaur,/ mă izbea în sânge, în inimă şi în cuvinte/ dădea din aripi atât de tare/ că mă umpluse de vânătăi şi de morminte/ m-a izbit cu aripa,/ m-a izbit cu aripa, mamă/ totul devenise lapte,/ sânul tău mamă, când/ pana lui, din aripa lui,/ a scos ochiul meu, din orbita mea/ ah, cât de zbătător era/ şi cât fără de ochi sunt!"
62 comentarii
modifica
dialog
de Yuki la: 27/01/2009 07:51:42
ea: 'si, ati baut vinul?'/ eu: 'nu, e in frigider. n-am baut nici berea care a ramas de la revelion.'/ ea: 'cum asa? de ce?'/ eu : 'pai...nu le-am baut.'/ ea: 'tu ca tu, dar alex?'/ eu: 'pai, nici el nu prea bea.'/ ea: 'cum, nu bea si el o bere cand vine obosit de la serviciu'./ eu: 'nu...'/ ea: 'ce barbat e asta care nu bea?!'/ eu: '......!?? asta e ca si cum ai spune ce muiere sunt eu daca nu sunt putin curva.
43 comentarii
modifica
Experienta mistica
de misticdavid la: 27/01/2009 00:22:50
caut persoane interesate de mistica indiferent de sex,pot initia in interiorizare si cunoasterea lui dumnezeu pe calea experientei directe a sufletului.sint crestin ortodox.nu am interese materiale e un dar pentru cei ce au vocatie mistica.pentru cei interesati id-ul de mess este misticdavid78
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...