arhiva: 28/01/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
curios
de anya la: 28/01/2009 23:33:28
buna! acultam recent o melodie si m-am trezit cu o mare dilema:-? oare cum e mai bn? sa sa fii cu o situatie financiara destul de precara,dar s fii iubit(ma refer la pers draga) sau sa ai o situatie buna,sa nu iti lipseasca nimic dar latura sentimentala sa nu prea existe?
11 comentarii
modifica
no comment
de Cri Cri la: 28/01/2009 22:25:09
http://video.google.com/videoplay?docid=-25494978656335996
6 comentarii
modifica
Constatare (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 28/01/2009 19:16:14
cu aşa un handicap,/ este clar că n-au părinţi :/ cum să bagi minţile-n cap / unora ieşiţi din minţi (?!)/ valeriu cercel/
3 comentarii
modifica
Loc de bagat picioarele !
de alex andra la: 28/01/2009 18:35:20
just in case !/ / cat pe ce sa uit ! multam, braso, pentru neintentionata sugestie !:)
113 comentarii
modifica
'daca doriti sa revedeti'
de maan la: 28/01/2009 18:19:19
cei care-au inteles din titlu ce trebuie sa faca, sa le spuna si alora care nu au inteles./ cei care nu au inteles si nu au rabdare sa li se explice, sa sa uite la link./ http://www.youtube.com/watch?v=pqjvgtxl-du&feature=related/ ps. sa sa uita si ceilalti, la link!
15 comentarii
modifica
Biroul de Obiecte Pierdute
de Intruder la: 28/01/2009 16:34:39
adina si gloria mi-au vandut bodeguta. / am dus mesele si scaunele la armata salvarii, am curatat peretii de inimioare strapunse cu sageti si am lipit un tapet cu strumfi...ca veveritele nu mi le da sefu'. / cestile, paharele, carafele, scrumierele, razboiul de tesut, dozatorul de bere si expresorul de cafea...le-au luat grecii. / acum am deschis un birou de obiecte pierdute, ca mereu va uitati cate ceva prin cafenea. / daca in termen de 10 zile nu veniti sa va ridicati troacele...le pun in vanzare. / veniti frumos, va stergeti de noroiul de pe talpi, va dati caciula pe spate, va trosniti dejtele...si imi spuneti care, ce ati pierdut. daca obectu', animalu' sau onoarea de cafegist nu coresp  ...continuare .
59 comentarii
modifica
cuminţire
de alex andra la: 28/01/2009 13:13:02
boje moi/ în siberia mi-au înfrunzit căpriorii/ pe lemnul crucii mi s-a pus o mierlă/ cerul e iar acolo deasupra capului/ şi pământul sub tălpi/ tu la locul tău/ în ritmul cardiac al versului meu/ ortodox/ mă aşez în canoane/ până la următorul potop /
88 comentarii
modifica
De final
de cosmacpan la: 28/01/2009 12:40:10
/ goneam spre sfârşit/ somon înotând împotriva curentului, / grăbit să-şi depună icrele./ m-am gândit să te botez, moarte,/ să-ţi dau nume nou, / să-ţi devin naş./ ce zici? cum ţi se pare?/ oricum, eşti mai mult singură,/ nimănui nu-i place de tine./ parcă eşti vecina de palier/ bătrâna aia grasă cu sâni imenşi, lăsaţi/ cu picioare umflate şi piele zbârcită/ mirosind ca dracu./ de-asta întoarce lumea capul/ Închizând ochii./ spune-mi te rog, timpul se dilată?/ timpul se scurge, atât./ dar umbra? / ea după cine se duce?/ migrează ca gheţarii./ /
15 comentarii
modifica
chestii esenţiale
de thebrightside la: 28/01/2009 11:54:05
e esenţial să mori / de câteva ori în viaţă altfel / cunoscuţii tăi vor crede că/ eşti vreun şmecher / încet dar sigur te vor urî / copiii o să-ţi scrie alupigus pe maşină / şi finalmente mama ta îţi va spune că tu / fără îndoială n-ai suflet / este evident vorba de moartea / dusă pe picioare / trebuie să le dai oamenilor ocazia să-ţi zică / arăţi ca dracu azi ce-i cu tine / şi e obligatoriu ca tu să răspunzi nimic / asta e confirmarea definitivă a faptului că / şi / tu / mori / adeseori/ ! dacă eşti femeie e de bun simţ să pufneşti / în rostogoale de lacrimi necontrolate / şi să fii cât mai incoerentă / asta va face lumea întreagă / aşa  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie - Marin Sorescu
de thebrightside la: 28/01/2009 10:58:09
"scrisori din camera de alături/ nu pot să scriu decât despre tine,/ cu mâna ta. este un fel de-a te păstra/ Înaintea ochilor, pe imensul cadru de zăpadă,/ ca un perete pe care schiază/ gîndurile noastre de iarnă./ din fuga trenului ai zărit/ prin nămeţi un vînător./ a apărut întîi puşca întinsă - tocmai ochea/ un fulg de zăpadă./ o bubuitură şi toată iarna/ s-a năruit din cer, îngropîndu-l în zăpadă./ copacii parcă plecaseră şi ei/ să hăituiască bărăganul/ ("bărăgan" - loc unde viscoleşte,/ aşa se traduce, din cumană./ nu, nu-s cuman, coman,/ dar aşa mi-a tradus prietenul turc, iusuf.)/ iată-ne, aşadar pierduţi în deşertul alb,/ pe  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Cuvintele trec, cafeneaua ramane
de Abecedar la: 28/01/2009 10:03:38
m-am trezit azi gandind asa:/ o observatie simpla asupra cuvintelor si ideilor in cafenea arata, pana si nespecialistilor in statistica si alte stiinte exacte, ca se comenteaza cu mult mai mult decat se scrie ceea ce e de comentat. in medie, patru confe si doua sute de comentarii. dintre confe, una e joc, alta e a mea ,restul mai mult sau mai putin valoroase./ comentariile se impart si ele. dupa gustul meu, putine sunt interesante si benefice. fiecare are motivatia personala a frecventarii cafenelei, de aici rezulta calitatea comportamentului./ pana aici, nu am spus nimic nou./ ceea ce ma intriga pe mine e ca anumiti cafegii numai asta fac: comenteaza ceea ce scriu altii. si daca nu ar fi c  ...continuare .
145 comentarii
modifica
Zaha Hadid la Bucuresti?
de 1brasovean la: 28/01/2009 08:02:57
o fi de bine? / o fi de rau? / http://zahahadid.vm.bytemark.co.uk/offices-and-towers/2008/07/04/dorobanti-tower/ cred ca bucurestii(*) au nevoie de cladiri-emblema, proiecte ale unor arhitecti majori (ca orice capitala moderna). / ar putea duce materializarea acestui proiect la asa ceva?/
71 comentarii
modifica
Sanatoriu
de michele0 la: 28/01/2009 06:44:34
Într-un mare oraş frumos şi trist, cu cladiri impozante şi sclipitoare ce acoperea în măreţia lor bisericile, muzeele şi parcurile, trăia un mare doctor psihiatru. acesta studia alienarea in socitate şi prescria tratamente şi in fine se ocupa de terapia nebunilor. avea un prieten, un bun coleg de facultate pe care nu-l mai vazuse de foarte mult timp. acesta avea un mare sanataoriu şi se ocupaq intens pentru a îmbunătăţii viaţa si tratamentul bieţilor nebuni. ii scrisese o scrisoare prin care işi facu cunoscut inteţia de a-l vizita. primi un răspuns ambigu, puţin cam straniu, dar înţelese ca este aşteptat şi , in fine il ştia pe prietemul său că este pus pe şotii.  ...continuare .
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...