arhiva: 09/01/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Obiceiuri de nunta la babuini
de Intruder la: 09/01/2009 21:30:48
m-am gandit sa nu las babuinii de izbeliste si sa-i mai cercetam oleaca. / e perioada nuntilor la ei...stiati? / nu-i nimic, v-am zis io! / cum se cere in casatorie o babuina? / dar un babuin? / cine-i cununa si cine-i descununa? / care-s drepturile sotiei babuin? / care-s obligatiile sotului babuin? / de cate ori fac sex pe trimestru? dar pe cocotier? / ...dar de ce? (adica de ce ma intereseaza?) / honey, vino cu dosarele alea vechi! te pun in capu' mesei...sa prezidezi. / ...si ma abtin sa nu-ti trag scaunul cand te asezi, hehe. / io aduc plansele. :d /
57 comentarii
modifica
Secretul căsniciei ideale (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 09/01/2009 21:19:24
cea mai bună căsnicie/ tre’ să fie balansată :/ el, s-asculte de soţie,/ ea, să fie ascultată !/
10 comentarii
modifica
LISTA ANTICLONE
de monte_oro la: 09/01/2009 18:37:38
aici... semnati anticlone... cu sangele vostru virtual... da' propun ca semnatarii sa se angajeze sa nu mai modereze nici comentariile clonelor. le trimit catre admin.... sa decida el.ok?/ monte_oro
213 comentarii
modifica
Clone, atmosfera in cafenea, troli
de admin la: 09/01/2009 17:57:58
in legatura cu temele:"clone, vanatoare de clone, atmosfera in cafenea":/ va reamintesc ca exista deja pe cafenea doua articole clasice despre troli, copiate de ani de zile pe o multime de alte forumuri romanofone / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/445/ce-este-un-troll-nu-hraniti-troll-ul/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/487/portretul-unui-troll/1/ solutia de combatere a trolilor cu rezultate sigure este ingnorarea cu desavarsire. daca trollul devine si mai agresiv/daunator si constati ca ti-ai pierdut timpul si nervii, atunci este doar vina ta, pentru ca l-ai hranit cu atentia care il tine in viata./ "vanatoare de clone"? este exact ce nu trebuie facut. trollul prin  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Scenarii
de Honey in the Sunshine la: 09/01/2009 17:39:35
in filme, in carti, in gandurile noastre, tindem sa ne imaginam in moduri teribile viitorul lumii./ apocalipsa biblica, distrugeri nucleare, poluare, ingenerie genetica scapata de sub control, o lume guvernata de violenta, droguri sau supravegheata de vreun big brother sunt cele mai comune scenarii./ dar daca in viitor lumea nu numai ca nu se va autodistruge ci va deveni un loc mult mai bun si mai frumos decat ne putem imagina acum?/ oare tindem sa fim pesimisti din cauza ca nu suportam ideea ca ne-a fost dat sa traim tocmai in etapa "naspa" a istoriei omenirii?
69 comentarii
modifica
Care-i chichirezu' ?
de alex andra la: 09/01/2009 15:13:37
eeeeeeeeee ? / care-i ?:p:p:p
103 comentarii
modifica
Road Trip
de Maximilian Serban la: 09/01/2009 13:07:58
nu eu sunt protagonistul povestirii ci un prieten dar e mai amuzant la persoana intai. / am ales sa merg cu autocarul din considerente financiare. in ceea ce priveste excursiile viitoare, promit sa nu ma mai uit la bani. / nu eram mai mult de zece persoane cand am plecat din bucuresti, asa ca am gasit un loc convenabil pe la mijlocul autocarului. dupa principiul microbuzului de cora, aveam sa ne strangem pe drum. pe la pitesti urca un grup de aventurieri printre care un cuplu de intelectuali distinsi. dansii s-au asezat langa noi ( langa mine si consoarta mea). ne despartea doar un culoar de autocar si tipul asta mirosea ca un urs. mirosea a birt si a apa de balta si cand respira mirosea  ...continuare .
20 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...