arhiva: 13/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Citate ...
de celdesubdush la: 13/10/2009 22:17:43
toate intrebarile pe care le pun, vantul mi le aduce inapoi intacte. va trebui sa raspund probabil, eu singur la ele, dar prin insusi faptul ca imi pun intrebari nu mai sunt singur. e un prilej sa-mi micsorez lista, sa-mi declar sentimentele fara sa ma rusinez de ele./ -/- / ai cei mai frumosi ochi din lume fiind ochii clipei mele si cred in ei. te-am regasit abia in amurgul sentimental al vietii doar ca sa te intreb cate priviri s-au pierdut naufragiind in tine, cate soapte ai spart in sufletul tau, cate sperante ai ars pe jarul dorintelor daruite desertaciunii trupesti, cate si mai cate...dar am uitat sa te intre "de ce?". doar pentru ca nu te-am intalnit la timpul de la c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Confa lui Realdo
de andre_ la: 13/10/2009 19:59:31
aici ii puteti pune intrebari lui realdo.
14 comentarii
modifica
noaptea
de INSULA ALTUIA la: 13/10/2009 19:56:14
noaptea isi imbraca/ camasa rupta/ ii aluneca pe umeri/ isi musca buzele/ rusinata sa nu raneasca/ pamintul/ care citeste inca din/ cartea legata-n / matase/ strazile cotite se pregatesc/ de culcare/ invelite intr-un palton/ ponosit/ tramvaiele frinte se retag/ in depou/ iar maturatorii / aduna gindurile/ incilcite.
2 comentarii
modifica
confa lui petretuteavsnitzche
de mazariche la: 13/10/2009 15:59:17
aici ii puneti intrebari unicului giordano bruno.
41 comentarii
modifica
Ce ati facut deosebit?
de cactus la: 13/10/2009 15:58:14
ma adresez celor carora li s-a nascut cel putin un copil....ce ati facut special in ziua aceea, de bucurie? si in zilele de dupa eveniment?/ incep eu:/ fara sa am pic de voce, in seara in care am nascut, dupa 26 de ore de travaliu in care mi s-a refuzat comunist ideea de cezariana, dar in care dumnezeu, stiind ca vin dintr-un lant genetic care se opune sistemului, mi-a dat putere sa inving, cantam de vuia maternitatea oda bucuriei a lui beethoven...dar atata timp cat proaspetele mamici sunt privite cumva altfel, li se si iarta totul..../ dupa o saptamana de la fericitul eveniment (avut loc fix la ora concertului filarmonicii enescu de la care 9 luni in marsupiu, puiul meu nu a lipsit)  ...continuare .
42 comentarii
modifica
confa lui navantivirus
de anisia la: 13/10/2009 15:35:17
aici ii puteti adresa intrebari lui navantivirus :)
26 comentarii
modifica
de-a patra
de mazariche la: 13/10/2009 14:41:17
scrieti numerele de 2, 3 si 4 cifre care au suma cifrelor si cea a cifrelor succesorului egale cu:/ a) 10 si 2; 17 si 9; 18 si 1; 19 si 2; 27 si 1; 36 si 1;/ b) gasiti variante asemanatoare.
21 comentarii
modifica
Irina (partea a III-a)
de Stefan Doru Dancus la: 13/10/2009 13:56:16
- iar citeşti?/ - nu, mamă, am ceva de scris./ cel dintâi vorbi tatăl:/ - o fo’ ieri ionu-i murgoaie pă la noi. te-aşteaptă de tri ai. fecioru-i mândru şî harnic şî la locu’ lui. Şî la mă-ta-i place. aşteptăm până-i si de optişpe ai şi ti-i duce după el. legile-aiestea nu-s bune de nemnic. mă-ta o fo’ de cinşpe ai când am luat-o. să nu te-aud că-mi întorci vorba, erinucă.../ fata asculta înmărmurită, cu inima bucăţi, pierită la faţă. erau la masă iar capul familiei considerase că era momentul să pună punct unor situaţii care-l incomodau./ - bine zâce tată-to, ascultă-l că el şti mai bine cum îi lumea, interveni şi maică-sa./ irina a pr  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Irina (partea a II-a)
de Stefan Doru Dancus la: 13/10/2009 13:46:32
- iar nu mergi nicăieri? toată ziua eşti cu nasul în cărţi, o să nebuneşti de-atâta citit./ - scriu ceva. trebuie să vină vasile, mergem la munteanu./ - iar faceţi chef? să nu staţi până noaptea târziu, a mai zis mama, observând că vasile tocmai intra./ am ieşit pe drumul plin de tineri ce se plimbau în sus până la căminul cultural şi în jos până în faţa sfatului popular. noroiul aproape dispăruse în zona aceea atât de intens circulată şi ne-am oprit în faţa magazinului de textile să-l aşteptăm pe dridu, alt om care a făcut „şcoli”. lângă laviţa popii, câteva fete râdeau tonic în bârfa lor nevinovată./ - paraşutele! a izbucnit vasile priv  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Irina
de Stefan Doru Dancus la: 13/10/2009 13:42:04
m-am trezit în dimineaţa aceea mohorât, ploua, era urât şi mi-am imaginat drumul plin de noroi ce despărţea satul în două, dezolant./ - facem o cafea, mamă? am întrebat şi abia atunci am vazut-o, speriată de intrarea mea degajată. salut, ai ajuns cu bine acasă?/ tărăncuţa n-a răspuns, mama: de unde vă cunoaşteţi?, eu (conspirativ): ştim noi./ o întâlnisem cu vreo 3 zile în urmă, în timp ce mergeam „pe râu” cu tata, să tăiem lemne, el rămăsese în urmă cu nişte săteni însă eu continuasem să merg, îmi treceau prin cap tot felul de imagini din rebreanu şi-am trecut absorbit pe lângă fătuca ce se chinuia să scoată un cărucior rudimentar dintr-o d  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Reumatism sufletesc
de Lady Allia la: 13/10/2009 12:30:30
v-am urmat atâţia ani peste tot/ până când în jurul meu s-a format/ un cerc de pământ bătut/ cu lacrimi/ în care nu mai pot sădi decât/ păreri de rău/ şi/ regrete/ vi-a plăcut atât de mult/ să fiţi urmaţi/ până când am ajuns să vă port/ pe umeri,/ pe buze,/ pe braţe,/ pe spate,/ pe palme,/ pe degete,/ pe ochi/ până în măduva sufletului/ vă simt/ în nopţile reci şi întunecate/ când viforele din mine/ se ciocnesc de troiene grele/ şi începeţi să scârţâiţi/ din toate balamalele timpului,/ iar sufletul/ se aude trosnind ca un balansoar vechi/ şi îngheţat/ trebuia să mă ascultaţi când am spus:/ "- lăsaţi aripile fluturilor,dacă nu vreţ  ...continuare .
5 comentarii
modifica
La multi ani, prietene Areal!!
de zaraza sc la: 13/10/2009 09:15:24
si tot ce iti doresti sa se implineasca, sa ai parte de muuulte bucurii si muuulta sanatate!/
40 comentarii
modifica
lumina aprinsă & dragostea atîrnată-n fereastră
de batranutragator la: 13/10/2009 08:06:55
vei mușca adînc adînc/ pînă la sînge / din buzele mele/ înghițind fiecare ciob fiecare posibilitate/ eu sînt cel care te face să simți / cum viața alunecă de pe tine/ ca o rochie/ pe pieptul meu îți vei cățăra sînii și vei cădea apoi / iar și iar/ vei urca fără oprire pînă ți se vor înroși sfîrcurile / pînă se va juli pielea/ de fiecare dată îți vei repeta clar & distinct/ aceasta este dragostea/ aceasta este dragostea/ aceasta a fost și va fi pururi/ dragostea/ cu mîinile crăpate vei vindeca fiecare mîngîiere/ cu ochii uscați de lumină / te vei umple de furnicile întunericului/ cu sînii sleiți de plăcere te vei adînci cît un gînd/ despre s  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...