arhiva: 14/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sondaj de opinie
de adina.petre la: 14/10/2009 21:35:35
nu facem concurs, nu vi se dau note, si nici nu va scade karma ori popularitatea./ va rog, sa imi ziceti si mie, fara gugăl, urmatoarele chestii:/ 1. stiti ce este acela un consilier psihopedagogic?/ 2. stiti care este rolul lui, ce functie indeplineste el in sistemul nostru de educatie?/ si pentru cine a zis da, mai intreb ceva:/ 3. vi se pare ca are un rol important in sistemul mai devreme amintit?
63 comentarii
modifica
Conferinta beatlemaniacului
de irma la: 14/10/2009 19:30:34
aici i se pun intrebari lui beatlemaniacul.
14 comentarii
modifica
ce se intampla?
de maan la: 14/10/2009 15:40:27
odata ca tre sa dau pararefhresuri ca sa vad comentariile noi!/ acuma nici mai pot modifica titlurile comentariilor pe care vreau sa le postez./ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/22729/incercare-de-miss-cafenea-2009/2/ am scris gresit 'alex boldea' si nu vrea neam sa apara modificat.
6 comentarii
modifica
Cata influenta are prejudecata asupra perceptiei?
de Alexandros la: 14/10/2009 15:17:34
citeam zilele trecute <a href="http://www.descopera.ro/dnews/4984809-studiu-soc-fur-elise-n-a-fost-compusa-de-beethoven">aici</a> ca fur elise n-ar fi compusa de beethoven./ mie imi place la fel de mult insa poate fi doar o intamplare./ cum reactionam cand aflam ca o opera de arta e a unui anonim si nu a celui considerat initial autorul sau ce schimbari se produc in atitudinea noastra fata de fiul sau parintele despre care aflam ca nu ne sunt naturali?/ ma gandesc si la reactia inversa, schimbarea de atitudine in mod favorabil fata de ceva, cineva care ne era indiferent./ / <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lqttfutmsvq&hl=en&fs=1&"  ...continuare .
73 comentarii
modifica
Simplitatea este dificila
de logic_ilogic la: 14/10/2009 15:02:45
de-ar trece timpul cum vreau eu…azi ar fi peste 3 luni, iar ieri ar dura cat o parte dintr-o vesnicie si de-ar fi sa astept ziua de de maine ea sa dureze cat cealalta parte din vesnicie. n-as zice ca fug de prezent…intr-un mod bizar traiesc si simt. numai ca uneori iti doresti ca ziua de ieri sa nu se fi terminat si in acelasi timp iti doresti ca ziua de maine sa nu fie doar ziua de maine. mereu vrem mai mult si idolatrizam trecutul…doar partile bune de cele mai multe ori. exista consolarea stupida ca daca nu ai fi trait ceva anume in trecut nu ai fi fost omul de azi. o mare porcarie…daca nu traiai acel ceva ieri nu aveai cum sa stii ca ai fi putut fi altfel azi. la ce folos sa fi un  ...continuare .
4 comentarii
modifica
bitter candy
de batranutragator la: 14/10/2009 14:47:24
se terminase sticla de bourbon/ am intrat sub plapuma roasă de molii/ mi-ai îndesat capul între picioare/ ai icnit scurt apoi/ mi-ai aprins bărbăţia/ aşa cum ai aprins lumânări la prima noastă întâlnire/ eram beat/ mi-am dat drumul întinând trandafiriul obrajilor tăi/ apoi am adormit/ cînd m-am trezit/ pereţii camerei dezbrăcaseră culoarea lămîiei/ în aerul rece al dimineţii un spectru/ tu / încă goală/ cu trafaletul în mînă/ încercai să te sprijini de ceva/ parcă aveai inima prinsă-n tornade/ pielea uscată îţi atârna de clavicule/ fluturări anemice ale unui rest de viaţă / dar în obrazul ce băuse culoarea pereţilor/ îţi strălucea/ o steluţă/  ...continuare .
15 comentarii
modifica
extra candy
de batranutragator la: 14/10/2009 14:45:45
nu ai ţinut cont de nimic/ nici de ce zicea mă-ta/ nici de managementul riscului/ nici de faptul că eram acolo/ nici de faptul că nu sunt brad pit/ nici măcar un rocco sifredi bătrîn şi ridat ca un shar-pei/ incapabil să joace în filme de artă/ şi chiar mai nasol/ ratându-şi propriul rol în/ poveşti reale de dragoste/ anale orale ancestrale obsesive / nu mai zic/ că nu ai ţinut cont nici măcar de ce aş fi vrut eu/ sticla era pe jumătate plină/ tu vedeai opusul/ m-ai trîntit pe masă/ de faţă cu toţi/ răcneai ca o fiară încolţită de propriile fantasme/ elisa şi-a pus mâna la ochi/ cred că maria s-a uitat până la capăt/ tu ai ţinut ochii închişi/ apoi gur  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Teatrul X in legatura cu Cafeneaua: "FWD: Plangere urgenta" (2004)
de admin la: 14/10/2009 13:52:26
facand curatenie prin mesajele vechi am gasit un email din 2004, cu subiectul "fwd: plangere urgenta", al directorului unui celebru si vechi teatru bucurestean... :)/ l-am gasit amuzant si caracteristic./ (am inlocuit numele respectivului teatru cu x)/ citez:/ ------- forwarded message follows -------/ pe situl x apare deseori un banner de la cafeneaua.ro care are/ textul "o cola va rog. dar sa fie rece"./ acest link duce spre o poanta draguta, dar cu un limbaj destul de/ pornografic care nu consideram ca are vreo legatura cu nostiunea de/ arta/cultura sau cu teatrul x. (-- futu-i! baga-mi-as! in/ pizda/ ma-sii!!) mentionam ca nu am activat decat afisarea bannerelor legate/ de arta si c  ...continuare .
15 comentarii
modifica
invatamantul, incotro?
de M a o la: 14/10/2009 13:37:58
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ded_lyivpki&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ded_lyivpki&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ / <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1obn55s1gmo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1obn55s1gmo&hl=en&f  ...continuare .
122 comentarii
modifica
Netagaduite inceputuri
de Omerta la: 14/10/2009 10:23:08
sete./ naprasnica./ cerurile cenusii scurg zdrente rupte dintr-o cortina ancestrala peste drumul singuratic. vise mi se nasc sub pleoapele inchise, inghetate. / vad drumuri. / soare, crescand si afundandu-se in amurg. zile, ani…/ campii nemarginite, cicatrizate de drumuri ce se intersecteaza, crescand din pamant, asemeni carnii in jurul cuielor ce-o tintuiesc de lemn… orase pustii, cu geamuri sparte si cladiri cenusii se intind peste campiile de drumuri singure./ tremurand, ma ridica mana rece a ameliei. / tremurand renasc in visul inchis din lumea de cenusi./ odata carari aurite. acum pamant batut si cenusa./ singur iarasi./ - te-am inchis in sanatorii, zeule… / de dincolo de g  ...continuare .
7 comentarii
modifica
guvernul a murit, traiasca guvernul
de Homo Stultus la: 14/10/2009 08:42:02
o. paler spunea cu un an inainte sa moara ca spera sa nu prinda o romanie in care domnul e. boc sa fie primul ministru. / in urma votului de ieri din parlamentul romaniei, motiunea de cenzura initiata de pnl si udmr a fost adoptata si guvernul a cazut. / desi de obicei evit sa imi fac publica orientarea politica, va voi spune doar ca ma bucura faptul ca parlamentul da semne ca mai e inca in viata. adoptarea unei motiuni de cenzura (un lucru spectaculos pentru romania) e un semn de sanatate. / ideea cu domnul primar al sibiului imi pare fericita. timp de 5 ani perspectiva politica si nivelul discursului au scazut gradual. prin aparitia pe scena a unui personaj echilibrat si decent exista  ...continuare .
73 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: