arhiva: 19/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
admin
de om la: 19/10/2009 23:02:42
am ajutat userul golda sa-si faca cont pe cafenea de pe ip-ul meu! se pare ca trebuie sa-mi fac mea culpa, pt ca i-am vorbit de cafenea si l-am ajutat sa-si faca cont!/ din acel moment userul golda nu a mai folosit calculatorul meu si nici nu are de gand sa o faca ! cred ca a intrat cel putin o data pe cafenea de pe propriul calculator, iar "implicarea" mea s-a limitat doar la ajutorul dat unuia nepriceput in a deschide cont pe cafenea!/ ti-am explicat toate acestea pe mp, incercand sa-ti inlatur suspiciunile de clonaj! chiar ti-am scris ca ma pun garant pt acel user ca daca troleaza sau cloneaza o sa ies din cafenea!/ mi-ai cerut sa scriu pe confa, ceea ce fac acum./ totusi, d  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Greierele şi furnica
de Valeriu Cercel la: 19/10/2009 20:25:35
dintre fabulele care / au avut succes odată,/ este una ce îmi pare, / astăzi, foarte demodată, / chiar mai mult, inoportună / pentru-această rânduială,/ cu-o morală care-i sună / nici ca nuca-n tencuială ;/ “greierele şi furnica”…/ lăutar, ea gospodină !…/ fac pariu că şi bunica / de-ar citi-o se închină, / fiind vremile schimbate, / crize lungi şi barosane,/ plus că nu sunt menţionate,/ celulare, blugi, merţane,/ iar apoi, e-o “uniune”, / ce, pentru armonizare,/ fabulei i s-ar impune / o reactualizare/ după legi europene,/ Şi cerinţelor de piaţă,/ puse vechile catrene/ la situaţia de faţă,/ fără vreo discriminare,/ sau  ...continuare .
4 comentarii
modifica
vreau sa va spun o poveste
de alex boldea la: 19/10/2009 20:13:54
era stramba. stiam cumva, in adanc. am zis-o de cateva ori, dar nu cred ca m-a auzit cineva. ti-am zis-o si tie, o sopteam si pe strazi, in noptile de vara. / e stramba. era, acum nu stiu cum mai e. n-am mai vazut-o demult. / eram un calugar candva, ratacit cine stie cum pe aste meleaguri. urmam "calea dreapta". nu era dreapta. era, fara doar si poate, calea cea sfanta, dar nu era dreapta. nu avea cum a fi, cand eu vedeam casele cum se unduie in crivatul inghetat. si intepeneau asa, strambe, cu o oarecare privire surprinsa la ferestre./ <img src='http://farm3.static.flickr.com/2760/4026097939_52ccafca0d_o.jpg'>/ am plecat haihui, nu mai stiu decat ca eram in sandale. tin minte acest a  ...continuare .
27 comentarii
modifica
petretuteavsnietzsche a parasit cafeneaua
de admin la: 19/10/2009 19:12:54
ca sa nu existe nelamuriri:/ petretuteavsnietzsche a parasit cafeneaua si are interdictie permanenta de a reveni
121 comentarii
modifica
!nterzis (4)
de batranutragator la: 19/10/2009 16:25:41
în felul acesta am simțit eu atunci o transformare în trupul meu. dacă la început îmi era teamă, apoi eram oarecum paralizat de emoție, după ce femeia aceea și-a băgat mîna în chiloții mei a început, puțin cîte puțin, să îmi placă. mîna pe care chiar ea mi-o luase și mi-o introdusese între picioarele ei fusese la începu moartă, apoi însă devenise un fel de funie care susține un pod. la fel era și mîna ei, care mă masa acolo unde doar mama mă atinsese cu atîta atenție și febrilitate. diferența era că mama mă îngrijea. femeia asta îmi făcea altceva, și era bine. curînd imaginea mamei se ștergea ușor, și plăcerea dăruită de ea era din ce în ce m  ...continuare .
7 comentarii
modifica
!nterzis (3)
de batranutragator la: 19/10/2009 16:24:31
mă așezasem într-un colț și mă gîndeam la lucrurile care mi se întîmplaseră, nu numai atunci, mă gîndeam la tot ce știam despre chestia asta cu barbați și femei. În primul rînd știam că i se spune în mai multe feluri. a face dragoste, dacă vrei să fii politicos sau chiar literar. sex, fiindcă scrie și în dicționar, dar asta dacă nu vrei să fii vulgar. altfel îi spui futut, dacă ai sînge de golan. dat la buci, dat banana la maimuță, înfipt laleaua-n brînză, coțăială și mai erau cîteva expresii, dar nu mi le aduceam aminte. pula-n pizdă, cum spunea buzinski, deși cred că și pentru el chestia asta era doar o vorbă, nu avea de unde știi cum e în rea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
!nterzis (2)
de batranutragator la: 19/10/2009 16:23:23
În căminul de nefamiliști fusesem de două ori. prima dată cu buze, fiindcă așa îi plăcea să i se spună între prieteni, apoi l-am dus acolo pe gabi, unul mai mic decît mine, să-i arăt și lui femeia. de fapt, la fel cum era gabi, erau mulți. niciunul dintre ei nu făcea baie cu mama lui, niciunul nu știa cum e să mîngîi sînii aceia, fără să fii obraznic, cum poți pune mîna, din greșeală pe corpul alb al mamei, cum te poți cuibări la piept, cum e să-ți lipești abdomenul de al ei, cu poți să zici în joacă, zîmbind, că nu te lași spălat decît dacă te lasă să o speli și tu. Și ea să rîdă, înțelegător, fără să ghicească ce e în spatele zîmb  ...continuare .
comenteaza!
modifica
!nterzis (1)
de batranutragator la: 19/10/2009 16:22:17
numele meu este interzis. nimeni nu are voie să-mi spună adevăratul nume. chiar și părinții mei, cînd m-am născut, m-au numit victor. de teamă, pesemne. pînă pe la 7 ani, m-au alintat fiecare cum a vrut. atunci a fost pentru prima oară cînd le-am atras atenția. nu mă cheamă victor. numele meu nu este victor maan. da’ cum să-ți spunem, au rîs ei de mine. saty, așa aș vrea să-mi spuneți. saty. nu e nici ăsta adevăratul meu nume, dar oricum e mai bine decît victor. pentru început li s-a părut amuzant. curînd au înțeles că nu e așa, s-au îngrijorat chiar. au consultat un medic. i-a liniștit, le-a spus că uneori se mai întîmplă la copii. cînd uitau și îm  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Rebutul social
de Stefan Doru Dancus la: 19/10/2009 16:06:09
“să te întorci” a mai scris/ cea de-a treia mână. “dar nu te grăbi,/ treci mai întâi pe la prietenii tăi/ ei au de trimis acolo scrisori şi numai/ tu le poţi duce, numai ţie ţi-au crescut aripi./ desigur – a răspuns ea întrebării mele – / treci şi pe la giordano bruno./ nu-l uita pe darwin, pe mendeleev, pe kepler/ şi pe marx. de fapt, toţi au locuinţe la stradă/ te vor chema, te vor ospăta şi-ţi/ vor da scrisorile. te aşteaptă chiar şi einstein/ care s-a temut că vei completa/ teoria lui cu semnul pe care el l-a/ şters din formulă. într-un fel, de aceea/ am apărut eu, cea de-a treia mână: pentru/ a-ţi distrage atenţia, pentru a-ţi răpi/ timpul d  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ratele si vanatorii
de l1cur1c1 la: 19/10/2009 14:53:37
toata frumoasa noastra idila s-a incheiat undeva prin septembrie, cand eu am ajuns acasa dupa prima mea, tranta cu munca. cand ne-am vazut prima data, m-am uitat in ochii lui si l-am intrebat:/ -tu mai vrei sa mai fi, cu mine?/ -dar tu mai vrei?/ -da…./ -imi pare rau, dar eu nu te mai iubesc..si la mama dracului, k a fost prima data cand a rostit cuvintele acelea clar si pronuntat…sa se inteleaga… si am ras cateva zile…k, de, am inteles ca m-a iubit candva… si am plans cativa ani… cand am inteles ca era un nu inainte la te mai iubesc. si au urmat zile de toamna, iarna, primavara…si tot asa, fara culoare sau gust…si daca asa erau pt mine…de ce ar fi fost pt el altfel? si il a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Eco – trend: babardismul
de 1brasovean la: 19/10/2009 14:26:24
<img src='http://www.vhemt.org/vhemt.gif'>/ niste baieti propun, dincolo de creationism si evolutionism, alta chestie: extinctionismul./ povestea incepe usurel, printr-o miscare non-violenta, cu perspective de crestere./ doar ca, din ce prezinta dansii – ca ai avea voie sex si mai putin sa procreezi -, mie imi seamana a miscarea pro-babardeala./ misiunea lor: extincţia progresivă a speciei umane prin renunţarea voluntară la reproducţie ar permite biosferei să se reînsănătoşească. lipsa de spaţiu vital şi penuriile de resurse naturale ar fi soluţionate dacă populaţia umană ar deveni mai puţin densă. / ---//---/ surse:/ <a href=' http://www.vhemt.  ...continuare .
20 comentarii
modifica
morning glory
de thebrightside la: 19/10/2009 12:37:15
via <a href='http://writeman.wordpress.com/2009/10/18/morning-glory/'>writeman</a>/ fenomen meteo rar care se produce in australia de nord in sept - oct:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s1_d_lrlbye&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s1_d_lrlbye&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...