arhiva: 02/10/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
quirkology
de Guinevere la: 02/10/2009 22:13:06
sau cum sa descoperi adevarul in lucrurile marunte./ richard wiseman e un psiholog care a examinat cateva modalitati mai ciudate in care functioneaza mintea umana./ de pilda, descompune ideea de "noroc" pe baza catorva experimente in care dovedeste ca subiectii care au capacitatea de a observa detaliile dintr-o situatie sunt "norocosi", in timp ce ceilalti nu./ subiectii sunt pusi sa numere imagini printre care sunt strecurate si unele care contin mesaje de genul "daca te opresti aici, castigi xx dolari", sau "nu-i nevoie sa numeri pana la capat, poti sa te opresti aici". "ghinionistii" (cei care se considerau ghinionisti dinainte) erau atat de preocupati sa numere, incat nu sesizau detal  ...continuare .
56 comentarii
modifica
Sus inimile...;)
de monte_oro la: 02/10/2009 19:39:15
plesu nostru cel de toate saptamanile...;)/ http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=294&cmd=articol&id=11543
41 comentarii
modifica
Zilele Filmului Hispanic
de Institutul Cervantes la: 02/10/2009 17:30:28
institutul cervantes din bucuresti/ / / “zilele filmului hispanic” / 9-15 octombrie 2009/ / cinema studio/ bd. magheru, 29, bucuresti/ / institutul cervantes din bucuresti, reluind o traditie deja cunoscuta in spatiul cultural bucurestean, va invita la o saptamina de filme hispanice de cea mai buna calitate. intre 9 si 15 octombrie, la cinema studio, pot fi vizionate filme realizate in anii 2000, apartinind unor regizori interesanti, cunoscuti si premiati din spatiul latino-american: enrique fernández, césar charlone, ana katz, marcelo paván, ernesto contreras si nume cunoscute ale cinematografiei spaniole: patricia fereira, , iciar bollain  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Te iubesc, puţulică! (iii)
de Maximilian Serban la: 02/10/2009 12:59:26
am fugit impreuna cu wij pana la casa doamnei noia de pe strada florilor si am urcat pe scara aia strâmtă. wij mi-a spus ca a vazut in zare caleaşca relagă dar mie mi s-a parut ciudat. am gasit-o pe doaman noia ingandurata. avea ochelarii mari si rotunzi, ca oglinzile si caninii de metali scosi afara. / - doamna noia, am veşti minunate pentru dumneavoastră! nu sunt singur pe lume./ - doamne, ce mitocan, bolborosi wij./ - Ştiu mihaitză, ştiu ca nu esti singur pe lume. Şi acum, ştii si tu. / - nu e minunat, doamnă noia?/ - ba da mihaitza, e, zise doamna noia si incepu sa zambeasca cu gura ei de inox. e minunat sa fi fiul reginei./ - aşa e, doamna noia./ - si e minunat  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Te iubesc, puţulică! (ii)
de Maximilian Serban la: 02/10/2009 12:57:53
- si ia zi, rick, cum mai merge treaba?/ - bien, bien/ - toate bune si frumoase?/ - si, si / - aha./ hoakim scutura din cap si mai ia o gura de vermut. rick este venit din costa rica si nu are simţul umorului. are capul plat si poartă galben. pentru un barbat asta e dezgutator, mai bine mergea cu cacat pe la gura. dar este foarte inalt ceea ce il plaseaza intr-o evident favorabilă pozitie. umblă vorba că dă bine si cu pumnul. / / - Şi ia zi mihaitză, se propie wij de mine, ce ai de gand sa faci acum?/ - pai fumam si noi asta acuma-bla bla bla, bem o bere-doua si mergem sa facem niste miscare, nu?/ - nu, eu altceva voiam sa zic. / - asculta wij, nu ca ar fi treaba ta,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Te iubesc, puţulică!
de Maximilian Serban la: 02/10/2009 12:51:53
in capăt de tot era un copil de ipsos cu putza si burtica iar langa el, o poarta din frunze impletite care te anunta printr-un afis ca ai intrat in rai, sau asa ceva. de fapt, era vorba de gradina asta interioara, unde ieşea doamna noia sa fumeze. in mijloc era o piesă decorativă imprejmuită de margarete mici, iar margaretele mici erau imprejmuite de alte flori, mai colorate. scaunele erau asezate direct pe gazon. wij se ingrijea de starea gazonului mentinandu-i o înaltime standard, cat să-l poti apuca cu degetele de la picioare, dar să nu-l poţi smulge . tot wij se ingrijea de plantele agăţătoare ţinandu-le departe de ferestrele vecinilor. mai bine zis, de foarfecele lor. wij o  ...continuare .
4 comentarii
modifica
doar frumos...
de l1cur1c1 la: 02/10/2009 08:33:36
http://www.matraguna.net/2009/08/yellow-smiley-face-fata-galbena.html/ de multa vreme nu am mai vizionat ceva care sa ma faca sa zambesc, cum m-a facut mini filmuletul acesta. sper sa va placa(asta daca nu l-ati vazut pana acum).
3 comentarii
modifica
la psiholog
de cafeaua_cu_sare la: 02/10/2009 07:02:02
voi ati fost vreodata la psiholog ? sau a-ti merge, daca a-ti avea nevoie la psiholog ? pt cine a fost, macar o data, v-a fost de ajutor cu ceva ? cu ce v-a ajutat sau nu v-a ajutat ? a-ti sfatui pe cineva sa mearga ? / daca ai auzi ca cineva, un om apropiat merge la psiholog ce ai gandi despre el ? sunt intrebari la care ma gandesc de ceva vreme. as fi curioasa sa aflu cum vedeti voi acest subiect./ psihologul este doar un moft al vremurilor noastre ? sau chiar e de ajutor cu ceva ?
28 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...