arhiva: 20/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mr. Cafeneaua '09 - votul
de Honey in the Sunshine la: 20/10/2009 23:25:41
cei care au participat la concurs sunt (in ordinea confelor) urmatorii:/ mao, rsi, batranutragator, proletaru, sami_paris74, bucu, monte_oro, maximilian serban, alex boldea, daniel racovitan, donquijote, horia d, adynet1, intruder, apoll, modigliani, cosmacpan, esteu iar shi iar, tot areal, philo, a-v-v, alexandros, navantivirus, beatlemaniacul/ stimatii domni de mai sus sunt cei care pot fi votati./ precizare: nu au fost inclusi in concurs cei care nu au raspuns niciunei intrebari, om si 1brasovean care au declarat ca raspund in afara concursului si petretuteavsnietzsche (aici n-am stiut ce hotarare sa iau ca n-avem constitutie, da' cred ca jurisprudenta si doctrina sunt de acord ca mi  ...continuare .
110 comentarii
modifica
Sub semnul vitezei
de Suffi la: 20/10/2009 17:24:02
sub semnul vitezei/ o lume-ntreagă trăieşte în cabluri./ realitatea coboară-n ecrane./ natura simte fiori/ Şi lasă loc goanei nebune./ trăim în zodia reţelei,/ semnul vieţii rapide/ ce a pus pe noi stăpânire./ iar informaţia ce curge-n valuri,/ e chiar sânge-n artere,/ destinat hrănirii/ uriaşelor sisteme bancare./ copii renunţă la tancuri./ preferă noi jocuri,/ electronice războaie stelare./ poeţii, şi ei,/ uită de tocuri,/ se întrec în grabă/ spre taste,/ mizeria vieţii/ s-o scuipe-n ziare./ privim .../ o societate-n alertă,/ pe care lipsa acută de timp/ o-mpinge continuu din spate./ privim .../ un suflet,/ ce păşeşte discret,/ Înainte, sp  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Contrazicere
de Valeriu Cercel la: 20/10/2009 14:55:21
se spune cǎ mersul pe jos,/ (de doctori mari şi reputaţi)/ e chiar util şi sǎnǎtos,/ da’ io nu cred, nici sǎ mǎ baţi ;/ la şai’ş-cinci de ani şi-un pic,/ bunica îşi fǎcuse normǎ :/ cinci kilometri, ca nimic,/ zilnic mergea sǎ fie-n formǎ,/ dar pentru mine, (vin cu fapte !)/ mersul nu-i bun şi ştiţi de ce ?!.../ are acuma nouǎ’ş-şapte/ Şi nu ştiu unde dracu’ e !/ valeriu cercel/
5 comentarii
modifica
Femeia şi strigoiul
de Stefan Doru Dancus la: 20/10/2009 14:52:37
stau într-o încăpere posibilă numai datorită ei, mă mulţumesc cu foarte puţin, plecarea ei la facultate o salvează de lăcomia pe care eu însumi mi o detest, de-ar sta mai mult în preajmă aş sfâşia-o, aş face din carnea ei tăbliţe pentru operele obraznice ale omenirii, aş face orice să scap de blestemul devorării a ceea ce am mai scump. un lup nenorocit, asta sunt în faţa foilor albe, mă amăgesc, poate sunt omul de pe stradă, poate un ţăran sau un muncitor necalificat, poate am o fire simplă şi bonomă dar îmi sticlesc ochii, mi se înalţă în gingii despoticul carnagiu, mă grăbesc să o consum rapid până nu-i pierd mirosul, până nu se vor bate pe cadavr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
MATURITATEA INTELECTUALA
de Tot Areal la: 20/10/2009 14:04:58
grea confa, mai ales ca s-ar putea sa nu pun intrebarile potrivite sau sa nu ii dau o dezvoltare normala!/ pentru asta, imi cer scuze apriori si sunt convins ca cei care au atins-o vor dar raspunsurile punctual adecvate! / 1. cum si cand se atinge maturitatea intelectuala? este vreo varsta anume propice?/ 2. de ce factori depinde? educatie , mediu, cultura, societate, anturaj?/ 3. este posibil ca sa-ti mai ramana totusi sufletul de copil?/ 4. sa stii totul despre nimic sau nimic despre tot? asta este cam professional valabil!/ 5. poti sa fii as in diferite domenii si imatur in viata?/ punand aceste intrebari mi-am dat seama ca de fapt maturizarea mea este pe la jumatate!/
14 comentarii
modifica
fantezii
de tzika la: 20/10/2009 13:21:06
oare daca ai ocazia de a-ti indeplini o fantezie de orice fel..ar trebui s-o faci? un amic imi zicea ca o fantezie ar trebui sa ramana asta:o fantezie..pt ca daca fantezia se incearca a fi pusa in realitate..niciodata realitatea nu se va ridica la inaltimea fanteziei. si asta cam asa e. adik sa fim seriosi, ce realitate poate depasi propria imaginatie?? deci ma aflu in fata unei dileme: dk mi se ofera sansa de a-mi indeplini o fantezie acum! ce ar trebui sa fac? sa o las sa fie o fantezie de teama ca realitatea mi - va face praf si pulbere...sau sa ma risc si sa dau frau liber.. posibilitatilor infinite ale imaginatiei
10 comentarii
modifica
octombrină
de Sancho Panza la: 20/10/2009 11:11:23
mă scurg în cenuşiu./ un fulger lung/ mă prinde în cârlig de subţiori,/ azi, păsări până-n cântec / nu-mi ajung/ şi-n tâmple / e vârtelniţă de nori. / împotmolit în brazdă,/ răsăritul/ s-a sfărâmat în spori şi rumeguş./ îmi joacă-n irişi, / fumegând, / sfârşitul / luminii prăbuşite/ din urcuş./ peşti negri ară / cerul răsturnat/ şi melci înmuguresc pe scoarţa zării./ un gând îmi putrezeşte,/ înnodat/ de glezna mistuită / depărtării./ m-aş împrimăvăra …/ de-atatea ploi/ s-au zdrenţuit cărările spre morţi./ rămân să-mi cern / tacerile prin sloi/ şi să-mi atârn rugina/ pe sub porţi./
23 comentarii
modifica
REGELE SI CRESTINISMUL
de anisia la: 20/10/2009 11:04:19
ascultam radioul local azi dimineata, si ma mirai de urmatoarea afirmatie:/ regele (nb: norvegiei) trebuie sa fie membru al bisericii de stat, sa fie crestin./ trebuie? de ce?/ voi ce credeti?
30 comentarii
modifica
Utilizatorul 'a-v-v' a fost confirmat
de admin la: 20/10/2009 09:42:37
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27577'>a-v-v</a>, am decis sa il confirm.
6 comentarii
modifica
I se spune Doctorul anti-şpagă
de l1cur1c1 la: 20/10/2009 09:09:38
http://cotidianul.ro/doctorul_mircea_barsan_stie_reteta_pentru_sanatatea_bolnava_aproape_de_inimi-101135.html/ doar frumos....surprinzator, adevarat.
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...