arhiva: 24/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Niciodata
de loreley4ever la: 24/10/2009 23:01:32
niciodată cerul nu a fost mai albastru si nervurile frunzelor mai negre,/ niciodată atingerea buzelor tale nu a fost mai adevarată si chipul tău mai palid./ prin trunchiul toamnei, s-au scurs seve ale vieţii ce muriseră.../ tăcerea, goală si totuşi plină...a rămas a nimănui în bezna trecutului./ la pământ ,dărâmate, vechi amintiri mor, cerşind un ultim omagiu;/ durerea a înlemnit, eternă, plutind în aerul prea greu de respirat.../ niciodată clipa nu a fost mai vie ca în apusul iernatic al mugurilor,/ niciodată fericirea nu m-a speriat mai mult ca acum, când i-am simţit atingerea./ a nimănui si totuşi a ta...mă afund în ceaţa unui sărut uitat pe nişte buze.  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Poezie pentru un el de demult
de loreley4ever la: 24/10/2009 22:55:10
uneori...imi pare ca te iubesc sau...ca te-as putea iubi/ numai simtindu-ti rasuflarea in ceafas/ sau numai simtindu-ti privirea atintita asupra-mi/ sau numai pipaindu-ti sufletul deschis./ alteori...imi pare ca m-am obisnuit atat de mult cu caldura ta,/ ca atunci cand nu esti langa mine, mi se face frig/ si-mi iau plovarul alb si gros in care-ti place sa ma vezi.../ si parca-ti vad zambetul pe chip. e zambetul pentru plovarul alb./ apoi, tarziu, apari din nostalgia trecutului si te iau in brate/ mi-a fost dor-iti striga sufletul meu de demult.../ si acum imi e dor, dar alfel-iti striga sufletul meu de acum/ si bratele tale ma impresoara cu cladura din ele./ acum, acum mi-e cald si-mi p  ...continuare .
6 comentarii
modifica
O pierdere pentru mediul psihiatric
de amari la: 24/10/2009 22:37:30
va rog sa nu mi-o luati in nume de rau insa trebuie sa-i aduc un ultim omagiu aici,in virtual,pentru ca era fascinat de multiplele posibilitati oferite de internet. / cu cateva ore in urma a fost gasit mort in locuinta sa.d-zeu sa-l ierte!/ poate cei care locuiesc in vestul tarii,timisoara, sau au terminat medicina in craiova in `87,ori au luat parte la simpozioane,congrese de specialitate,i-au fost studenti l-au cunoscut./ http://eugengoaga.tripod.com/
4 comentarii
modifica
tăcut, un gând...
de juli la: 24/10/2009 20:30:40
te caut cu sufletul/ dincolo de zare şi/ ţes vise mirosind a pădure... / am de tăcut un gând/ apoi.../ te voi aştepta/ o viaţă şi încă o viaţă... şi,/ toate vieţile ce-mi vor fi hărăzite/ pe pământ./ http://www.youtube.com/watch?v=zxtvhxqllzm&feature=related/
5 comentarii
modifica
29/47
de adynet1 la: 24/10/2009 20:06:54
/ - asta-i staţia lui 29?/ - păi, aşa scrie pe tăbliţă…/ - las'că ştiu şi eu să citesc…da' a trecut de mult?/ - nu ştiu, nu asta m-aţi întrebat.../ - haide, nu mă lua peste picior! deştepţi ca tine cunosc cu duiumu'/ - scuzaţi, nu am avut intenţia…/ - ei nu? nu văd cum mă măsori cu privirea? m-ai dezbrăcat déjà până la chiloţi…/ - doamnă!…/ - poate vrei să şti ce culoare au? las'că vă cunosc eu, vânători de fuste…/ - jur că../ - sigur ca da! poate-mi şi cazi in genunchi…cunosc figura. ma crezi proastă,ha? poţi să crezi tu că m-aşed lângă tine în autobuz.../ - dar eu aştept pe 47.../ - unde duce ăla?/ - ce importanţa are?...  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Pentru ce te iubesc?
de logic_ilogic la: 24/10/2009 16:44:55
/ citeam de curand cum ca "secretul este sa iubesti un om pentru tot ce nu iti poate oferi. de-abia atunci nu te vei iubi pe tine in el. de-abia atunci el nu-ti va fi oglinda si vei privi cu adevarat in sufletul lui."/ acum o alta parere " il iubesc pentru calitatile pe care le are tocmai pentru ca eu nu le am asa. ii iert greselile pentru ca si eu gresesc poate chiar mai mult."/ pana la urma pentru ce-l iubim pe celalalt?
8 comentarii
modifica
AM INCUIAT CU LACAT POARTA AMINTIRILOR
de Tot Areal la: 24/10/2009 15:06:16
da!da!da!/ le-am incuiat acolo bine pe toate, si amintirile bune si pe cele rele, si amintirile triste si pe cele vesele...../ sa stea ele singure acolo, sa vedem ce se intampla.../ ce fac eu in acest timp? / simplu! caut sa nu ma mai gandesc la ele, sa nu-mi aduc aminte nimic!/ cateodata, ma mai cuprinde asa o melancolie, cau cheia si intredeschid un pic poarta si ele se inghesuie sa iasa si sa puna stapanire pe mintea mea, dar nu le las, le inchid la loc si imi umplu timpul cu altceva: o carte, un film, tv, net, o tabla, un joc de carti.../ si totusi se creaza zi de zi alte amintiri care trebuie inchise si ele..../ ce pacat ca nu le putem sterge pe unele dintre ele cu un simplu "delete" din  ...continuare .
33 comentarii
modifica
copilarie
de tzika la: 24/10/2009 13:51:19
eram copii si aveam jocul\eram copii si aveam totul\ eram ingeri pe pamant\ totul era pur si sfant\ aveam flori in par si-n mana\soarele si ziua buna\ aveam zambet cald si bland\ si pentru toti cate un gand..\un gand de bine si frumos\ dar asta a fost odata..a fost..
4 comentarii
modifica
bucurie
de INSULA ALTUIA la: 24/10/2009 12:40:40
am strins pentru tine/ o cutie muzicala cu doi dansatori/ rusi/ care se rotesc pe capac/ un pat sculptat cu frunze/ de acanta/ o duzina de parfumuri/ in sticlute mici/ cu dopuri din argint/ o spineta si partituri/ un joc cu piese din jad/ cutii din metal cu dulciuri/ kandia/ un sipet cu esarfe/ multe jucarii usoare/ cum mi-e inima/ cind le despachetez.
14 comentarii
modifica
rugaciunea de 8 secunde
de Roman Haduch la: 24/10/2009 09:09:18
rugaciunea costa 8 secunde - textul costa mai mult. alegerea iti apartine. cine gandeste la cuvantul lui dumnezeu gaseste fericirea . scurtatura este: " cine crede in dumnezeu este fericiti!"/ cu drag roman haduch/ cu scuze pentru proletar si fatza de ceilalti atei./ lecutra placuta, si de folos. ./ presedintele braziliei > / -in timpul campaniei prezidentiale, a declarat ca,daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la presedintie. bineinteles, a obtinut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi a murit./ */ cazuza (compozitor, cantaret si poet bi-sexual):in timpul unui spectacol in can  ...continuare .
33 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...