arhiva: 25/10/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vint verde
de INSULA ALTUIA la: 25/10/2009 20:03:41
pe cer vislesc pasari mari/ aripile prelungi / ating luna/ care tricoteaza surizatoare/ un vint verde usor/ se indreapta spre ochii/ de gheata si/ casele adormite./ din buzunarele mari/ luna / arunca zapada/ peste gene.
12 comentarii
modifica
Drasius Kedys
de Maximilian Serban la: 25/10/2009 10:42:11
va spune ceva numele asta? pentru cei care nu, iata un rezumat scurt. / baiatul asta a fost la viata lui un mare smardoi, daca e sa ne luam dupe meseria care a practicat-o o vreme, si anume luptator in cusca. de aici incolo nu prea stiu cum sa pun problema, ca-mi vine sa ma duc in munti. cert este ca pe fetita lui de 4 ani au violat-o niste indivizi, dar organizat. se pare ca orgiile erau intermediate de matusa fetitei si, daca e sa punem temei pe media scrisa, de mana o ducea acolo chiar mama ei. / fetita i-a spus tatalui in cele din urma, politia a considerat ca nu exista probe si ca fetita nu a fost molestata. asa ca omul asta s-a apucat de executat. a executat-o pe matusa fetei. l-a e  ...continuare .
75 comentarii
modifica
Presedinte la tara
de 1brasovean la: 25/10/2009 07:54:41
ei sunt cei cu sanse reale. / unul din ei, incepand cu decemvrie curent, va fi noul/ urmatorul cotrocean pentru mandatul de presedinte la tara. si la oras. / unul din cei de mai jos:/ / <img src='http://s2.ziare.com/?mmid=64af94634460da11c'>/ sursa foto: ziare.com/ ---//---/ in ordine alfabetica, cu indicarea paginilor oficiale/ de campanie: / <a href=' http://crinantonescu.ro/'>antonescu, crin – alias crin, mireille mathieu </a> / <img src=' http://cartoonpress.ro/medii/cp1067m.jpg'>/ / <a href='http://www.basescu.ro/'>basescu, traian – zis si zeus, chioru`, marinaru, pulea voda etc.</a> / <img src='http://1.bp.blogspot.com/_sxxz7n-  ...continuare .
36 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: