arhiva: 27/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce mai faci
de alex andra la: 27/10/2009 19:50:53
cand noaptea vine cu pași de pisică/ și calendarul își pierde fila foșnind a toamnă/ mi-e gândul la piepții scrobiți ai cămășii tale de bal/ la papionul negru de la gât/ la mâinile tale desenând cercuri de foc/ pe trupuri lucioase de femeie / la pașii de vals cadențând un doi trei/ un doi trei doamne cât te-am iubit/ atunci te întreb ce mai faci/ încet să nu-mi tulbur liniștea / cum îți mai cade lumina pe masă/ cine-ți frânge pâinea și inima-n două/ câte dimineți pictate cu soare ai pus deoparte / pentru zilele reci din viitorul tău fără mine.../ / / / / /
65 comentarii
modifica
Soarele
de anabelle la: 27/10/2009 17:47:06
sunt in acest univers demult… nu mai pot intelege : eu i-mi masor viata print imp, ori timpul incearca sa-si strapunga materia sa prin mine. adesea am senzatia ca am devenit ptieteni de nedespartit cu el. numele meu e soare./ ani in sir exist in iconjurarea a multor planete, carora tot tind sa le dau o particica din inima mea fierbinte si mare. doresc sa le fiu prieten. una din planete mi-a atras atentia cel mai mult, ea nu este mare, dar e frumoasa si enigmatica. cei care vietuesc pe ea o numesc terra. cind pentru prima data am dorit sa-mi fac cunostinta cu ea, terra s-a acoperit cu un invelis azuriu, se temea ca razele mele sa nu fie prea nocive pentru cei pe care-igazdueste ea -o  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Cu ce se mai ocupa cercetatorii
de Honey in the Sunshine la: 27/10/2009 14:13:30
un sondaj facut pe un esantion de 15.000 de femei din 20 de tari cu scopul de a stabili un top al nationalitatii cu cei mai buni amanti a produs urmatoarele rezultate:/ ce mai rai amanti:/ 1. germania (miros prea urat)/ 2. anglia (prea lenesi)/ 3. suedia (prea rapizi)/ 4. olanda (prea dominanti)/ 5. america (prea duri)/ 6. grecia (prea sentimentali)/ 7. tara galilor (prea egoisti)/ 8. scotia (prea galagiosi)/ 9. turcia(prea transpirati)/ 10. rusia (prea parosi)/ cei mai buni amanti:/ 1. spania/ 2. brazilia/ 3. italia/ 4. franta/ 5. irlanda/ 6. africa de sud/ 7. australia/ 8. noua zeelanda/ 9. danemarca/ 10. canada / articolul aici: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat  ...continuare .
67 comentarii
modifica
ce să faci cu o poezie
de thebrightside la: 27/10/2009 13:56:21
cum ce să faci / ţi-o tragi peste carne ca pe o piele/ atunci când nimeni şi nimic nu te mai poate ascunde/ nici măcar un banc bun ori o/un tip/ă bun/ă/ ori un whisky vechi tot whisky-ul vechi / eşti excesiv de permeabil toate ăstea intră în tine şi ies la fel/ fără să lase vreun semn vreo căldură/ când eşti atât de străin de tine încât/ ai senzaţia că plouă neîncetat dintotdeauna/ că soarele e o utopie un mit urban ce rahat/ inventat ca să nu te mai simţi ud până în suflet/ / o tragi pe tine/ şi ieşi în stradă despuiat doar cu poezia pe tine/ îţi permiţi să fii arlechinul de serviciu/ pentru că nu te vede nimeni/ sub poezie/ lumea aşa cum o ş  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Dimineti innorate
de logic_ilogic la: 27/10/2009 12:39:33
apune soarele in zorii zilei ce se asterne la picioarele tale. iubitul meu cu ochii schimbatori…iubitul meu cu sufletul inchis…alte zari, alte vise! buzele ating petalele trandafirului ce moare in vaza…iar ghimpii lui au simtit gustul sangelului meu. zorii imi aduc ploaia…aburul cafelei amestecat cu mirosul ploii, goliciunea patului, caldura asternuturilor, frunzele care freamata in bratele vantului…te adancesc in mintea mea bolnava de tine! fumul tigarii tese iluzii reflectate in oglinda de teama singuratatii adancite in pieptul din care fumul si-a croit drum spre propria lui pierzanie in calea respiratiei tale calde...…ochii tulburi in visare, delirul ultimelor ganduri…apoi se  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Reteta de mititei de la Carul cu Bere - Bucuresti, 1920
de cosmacpan la: 27/10/2009 12:16:14
onorate domnule ofiţer!/ pentru căci fiecare vizită a domniei voastre, ca şi cu 20 ani în urmă cele ale tatălui domniei voastre, dimpreună cu cinstitul conu iancu caragiale este, pe lângă onoare, şi un deosebit eveniment pentru localul nostru, vroiesc să dau la rându-mi dovadă de cavalerism, împărtăşindu-vă la dorinţa onoratei dumneavoastră soţii, doamna măriuţa baciu, reţetarul de preparare ai mititeilor noştri, care, după cum bine ştiţi sunt cei mai lăudaţi din tot bucureştiul. / astfel dau dovadă de încredere în domnia voastră spre a nu trăda nicidecum secretul delicioşilor noştri mititei, secret pe care la rândul meu l-am primit de la marele maest  ...continuare .
48 comentarii
modifica
passepartout
de thebrightside la: 27/10/2009 12:00:27
să te sfâşie trecerea ca şi cum / tu chiar credeai că nimic n-are să se rupă vreodată/ în tine în genune în trupul acela de porumbiţă/ descompunându-se fetid pe caldarâm/ îl ocoleşti şi / pleci mai departe/ din vamă în vamă/ priveşti în urmă la tine obtuz/ ca la o vedenie nu ca într-o oglindă vălurită/ nu ca la un rămas bun estompându-se monocolor în zare/ nu ca la un prieten/ pierdut/ ci absurd / ca la un străin fără nume şi rost cu care o vreme ai împărţit / aceeaşi/ aceleaşi/ acelaşi / fantasmând pentru o clipă poate că el / ea te-ar putea / întregi / opri/ îl ocoleşti şi / pleci mai departe/ este nimic decât hrană pentru necrofagi/  ...continuare .
28 comentarii
modifica
pensie alimentara
de anelis la: 27/10/2009 11:57:40
buna ziua,cer cateva sfaturi,in ideea in care cineva a avut o experientza asamanatoare sau are cunostinta,despre aspectele problemei mele:/ pe scurt,am am o fetita in varsta de 2ani cu un cetatean austriac,acum suntem intr un proces pe care el la intentat unde a cerut incredintarea minorei(fetitzei).adaug faptul ca nu am fost casatoriti.ne-am desparit de la nasterea fetitei cand eu m am intors in romania.in tot acest timp de 2ani nu a contribuit cu nimik la cresterea fetitei mai exact nu mi a dat nici un banutz.procesul se va termina anul acesta si dupa cum au decurs termenle anterioare sunt foarte increzatoare ca voi castiga fetitza.insa el a declarat si a depus la dosar documente unde spune  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...