arhiva: 30/10/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
feels like winter
de irma la: 30/10/2009 22:57:44
torn palinca in ceasca rozalie. hai noroc! ridic recipientul si privesc drept in ochi oaia zambareata cu urechile in vant./ sunt din ce in ce mai tacuta in ultima vreme. clipa perfecta... cea in care nu am nevoie sa comunic, nici macar cu mine. doar sa aud cum suiera vantul si cum respira omul de langa mine./ uneori mistificarile de care se inconjoara oamenii pentru a putea sa traisca ma sperie. le simt precum niste limacsi ce mi se taraie pe corp incercand sa-mi ajunga ochii, gura, urechile./ azi mi-am amintit de bunicul meu, dumnezeu sa-l odihneasca, cum taia painea. rotunda, cu coaja groasa, rumena si plina de faina. painea de doua kile ce se facea pe vremea aceea la brutaria din sat  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Seară de vară cu greieri și sandale
de lafemme la: 30/10/2009 22:49:02
- hai să facem o baie, spuse deodată ania./ m-am uitat la ea, cum se aruncă în curul gol în apa tulbure de la mal. n-am făcut nicio mișcare, n-am spus nimic. vă dați seama… balta trebuie să fi avut pe fund măcar 15 cm de mâl, erau broaște, infecții de tot felul, șerpi… și toate, toate aveau acum să lase dâre scârboase, de melc, pe pielea anei. nu-mi dădeam seama ce o apucase să se arunce-n baltă. dumnezeule mare ! Îi intrase și părul în apă !/ - haide ursule nu intri ? hai măăă… nu fi țigan !/ am zâmbit fără să spun nimic. ania m-a împroșcat cu apă și s-a îndepărtat puțin râzînd de mine, cu brațele ridicate, de parcă ar fi vrut să mă  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Fotoconcurs Octombrie - Premierea
de andre_ la: 30/10/2009 17:54:25
a venit si momentul premierii. / rezultatele:/ <img src='http://lh4.ggpht.com/_jfgh9bvi_mu/susypifejdi/aaaaaaaaagq/6my2qdkcm3s/s800/rezultate.jpg'>/ premiul intai:/ <img src='http://lh4.ggpht.com/_jfgh9bvi_mu/susy84hnbxi/aaaaaaaaagk/tp7f_4doj-o/s800/premiul%201.jpg'>/ sursa foto: http://alexandrone.wordpress.com/2008/09// / premiul al doilea:/ <img src='http://lh4.ggpht.com/_jfgh9bvi_mu/susy8-vpgci/aaaaaaaaago/ifuhg1r7ohg/s800/premiul%202.jpg'>/ sursa foto: http://insomnia.ro/blog/?p=244/ / premiul al treilea:/ <img src='http://lh3.ggpht.com/_jfgh9bvi_mu/susy9nsrcui/aaaaaaaaags/a-2pykhfxue/s800/premiul%203.jpg'>/ sursa foto: http://www.blur.ro/imagini/53/ / fotograful lunii octombri  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Halloween
de Valeriu Cercel la: 30/10/2009 17:36:46
anul acesta, am gândit,/ cum rar fac asta câteodată,/ să mă maschez deosebit/ cumva să sperii lumea toată,/ Şi cum în lume-i tărăboi,/ am hotărât, de halloween,/ s-apar în cartier la noi/ leit osama bin laden ;/ un akaem şi dinamită/ am luat în “sale” din prăvălie,/ fără relaţii, fără mită,/ chiar mi le-au dat pe datorie,/ turban, mai lesne am găsit,/ m-am uns pe faţă cu magiun,/ iar barba chiar s-a potrivit/ aia ce-o port de moş crăciun,/ Însă ce îmi era utilă/ Şi n-am găsit un pui măcar,/ am luat în loc de o cămilă/ un fost amic de-al meu, măgar,/ Şi-am mers s-o sperii pe-o vecină/ să-mi dea bomboane dumneaei,/ de-o văd trăsnită !  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Halloween-ul
de amari la: 30/10/2009 10:44:32
o sarbatoare imprumutata ca multe altele,desi pentru catolici are alta insemnatate decat pentru cei de peste ocean./ o agreati sau este doar o data-n calendar?/ daca "da" atunci pregatirile-s in toi iar costumatia ar trebui sa astepte pe umeras,asa-i?/
11 comentarii
modifica
Despre o povestire si comentariile forumistilor
de philo la: 30/10/2009 08:51:14
despre o povestire si comentariile forumistilor/ honey in the sunshine la: 29/10/2009 18:06:11 scrie: / "pare scrisa de un scolar"/ uitindu-ma la comentariile forumistilor, honey in the sunshine si altii, vad ca, la urma urmelor mesajul dumitale a fost relativ constructiv. placut era si mesajul lui cri cri./ am scris povestirea in tinerete ca parte din jurnal personal si am recitit-o recent pentru a vedea daca ma mai emotioneaza. da. textul mi-a parut bunisor si mi-a reinviat multe din cele uitate. / nu m-as mira daca sunt aici forumisti care interpreteaza povestirea ca un atac la nationalism. nu este. e o relatare. un fel de documentar. nici macar literatura nu e. l-am adus aici fara sa  ...continuare .
14 comentarii
modifica
purgatoriu
de Sancho Panza la: 30/10/2009 01:59:16
ea, eva,/ silabiseşte uitarea/ ca pe-o evanghelie scrisă/ într-o limbă a frigului./ cuvântul femeie începe aici/ cu litera a/ de la arcă. mereu. fierbinte/ rămâne doar pulpa de lacrimă / pe care o stoarce/ să-şi spele memoria. o rufă/ de unde nu iese nicicum/ mirosul de om./
14 comentarii
modifica
Şi iar despre libertatea de trăncăneală
de philo la: 30/10/2009 00:38:53
Şi iar despre libertatea de trăncăneală pe forumele şi altunde./ -/ Şi iată ce mi-a povestit unul iţic pre numele seu:/ -/ "am părăsit românia plecînd spre israel în 1964 şi m-am gîndit că dacă nu vreau să uit cu totul frumoasa limbă româneasca, trebuie, musai, să caut un forum românesc . / Şi am găsit un forum foarte potrivit pentru a exersa româneasca mea, puţină cît o mai fi rămas. forumul pruteanu era. regretatul lingvist punea mare accent pe respectarea regulilor lingvistice. pe lîngă asta limba folosită de corespondenţii forum-ului, era o limba bogată, sofisticată, plină de întorsături savante şi metafore filigranate, îmbinate şi combinate cu ma  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...