arhiva: 07/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
iubita mea este o gumă de șters
de batranutragator la: 07/10/2009 23:53:37
nu are nicio importanță faptul că uneori îmi umplu plămînii de aer/ că îmi extrag oxigenul din aceeași atmosferă pe care o împart cu ceilalți oameni/ ca și cum i-aș cunoaște sau măcar aș vrea/ nu are nicio importanță că am citit cîteva cărți și că știu/ despre kant și modul cum iși intemeiază el morala întorcîndu-și fața/ către dumnezeu/ așa cum o fac și eu cîteodată cînd nu merg lucrurile/ și mă simt atunci aproape de kant/ de parcă l-aș cunoaște/ și nu are nicio importanță/ că într-o zi omul se va plimba în toate colțurile universului/ pe care le va strînge cum colțurile unei batiste / într-o parașută cu care coboară îngerii pe păm  ...continuare .
40 comentarii
modifica
florina zaharia
de maan la: 07/10/2009 21:34:01
m-am strabucurat io, mai intai, descoperind-o./ porma mi s-o facut dor citind-o si i-am impartit-o ca pe colaci, cu lumanare./ acuma mi s-o facut dor o data-n plus si-o fac iar colac./ dar din dar, dara .../ / florina zaharia:/ http://florina.reea.net/manifestrup/index.html/ "jumătate ( mă-ntreb şi-acum dacă aş putea să rup în două locul scrisului pe care parte aş sta?)/ de fiecare dată simt şi scriu mai mult cu sfârşitul cuvântului.(vezi pansamentul înnodat cu jumătate din mine în fraza aia brunetă)./ v-aţi prins? eu nu ştiu să scriu măcar o literă mai frumoasă decât ochii muribundului. îmi aduc aminte jumătate din mine şi marginea unui cuvânt intrân  ...continuare .
94 comentarii
modifica
Make love, not war !
de Valeriu Cercel la: 07/10/2009 21:02:54
pe vremea când eram în primul an/ student, cu zeci de toamne înapoi,/ umbla, fiind la modă, un slogan :/ “să facem doar amor şi nu război!”/ amor făceam, şi sigur ne-amintim/ că doar suntem cu toţii de un leat,/ Însă pe-acele vremi, oneşti să fim,/ pe amândouă, noi, le-am acceptat,/ gândind numai la ce-a urmat apoi/ căsătoriţi, c-aşa ne-am procopsit,/ amor am tot făcut, iar de război,/ pe undeva, nici nu ne-am sinchisit,/ dar vremurile, iată, s-au schimbat,/ junimea astăzi nici nu vrea să ştie,/ din cele două,-amoru-a preferat,/ nici pomeneală de…căsătorie !/ valeriu cercel/
4 comentarii
modifica
frunze si pungi
de fijahul la: 07/10/2009 20:15:23
r îşi lăsă capul pe spate şi începu să privească cerul, nori ameninţător de cenuşii acopereau cu totul albastrul acestuia. curând îl cuprinse o stare de ameţeală şi închise ochii. amintiri cu iz epic dansau în faţa lui şi atunci se gândi că totul e trecător şi că ar fi bine să stea în capul oaselor. / parcul plin de frunze şi pungi de plastic era părăsit, aşa cum totdeauna se întâmplă cu parcurile între anotimpuri. copacii precum oamenii cu îndeajuns de puţin păr ca să se gândească la o chelie şi îndeajuns de mult pentru a face geloasă comunitatea celor spâni, se miscau alene în voia vântului./ deschise ochii şi se simţi uşor de tot, îi  ...continuare .
11 comentarii
modifica
moderare
de maan la: 07/10/2009 19:59:09
initial am vrut sa propun administratiei sa le ridice dreptul de moderare userilor care se prefac a nu recunoaste clonele unui om (deh!)care-a fost dat afara de pe forum./ / ma voi margini doar sa declar public ce gandesc: mi se pare de un prost gust saritor in ochi sa profiti intr-atat de ospitalitatea cuiva, asfel incat sa ii inviti la el in casa si pe aceia despre care stii clar ca gazda nu-i tolereaza.
34 comentarii
modifica
CDGBI 2009
de Honey in the Sunshine la: 07/10/2009 19:03:33
pentru a v-a editie a concursului mr. cafeneua va propun o idee grozava care a ajuns la mine de la userul maan anul trecut (da, am memorie lunga cand vine vorba de ideile bune)./ si anume:/ mister-ul de anul acesta sa fie unul democratic./ concurentii aspiranti isi propun candidatura, iar dupa ce se da startul fiecare participant isi deschide o confa special dedicata./ in aceasta confa, fiecare user al cafenelei poate sa puna concurentul la incercare cu intrebari pe care le considera pertinente inspre dovedirea farmecului si virilitatii mai sus-numitului concurent./ la sfarsitul taraseniei intregul popor voteaza prin vot uninominal si liber exprimat./ / aveti 4 zile (pana in 11 octomb  ...continuare .
63 comentarii
modifica
în mintea mea se macină statui de lumină
de batranutragator la: 07/10/2009 16:18:14
din praful lor îmi aștern drum. lumea asta e o imensă oglindă/ în care se reflectă toate viitorurile posibile și eu sunt cel/ care desenează stele în glod/ atunci cînd mi-e dor. cînd toate corpurile cerești sunt îngropate/ de ape / suflu asupra lor ca și cum le-aș da viață/ nemurire sau sens. în spatele fiecăreia e o lume/ inversă. un castel înecat într-un lac./ aceasta este prima împietrire./ alteori macin umbre. și din ele fac o umbră și mai deasă/ un fel de coadă de cometă a amintirilor. / întunericul îmi cristalizeaza fiecare gest și așa mi-e ușor/ să traversez clipe teribile în goliciunea lor. ar trebui/ să îmi fie teamă să tac/ însă dacă îmi  ...continuare .
16 comentarii
modifica
sete de ploaie
de INSULA ALTUIA la: 07/10/2009 16:08:08
ne scufundam lent/ linga pesti/ apa nu e adinca/ ne oprim linga o colonie de corali/ din loc in loc in nisip/ scoici cu valvele deschise/ zimbesc/ apa se tulbura subit/ ne ridicam./ zgomotul furtunii/ explodeaza in lumina cenusie/ valuri uriase se rostogolesc/ norii alearga bezmetici/ fulgere razlete/ cad/ printre muntii de apa/ un urias se decupeaza/ in relief/ iar deasupra lui/ un cerc portocaliu / ciopleste in cer.
4 comentarii
modifica
Trei flashmob-uri Michael Jackson in Bucuresti
de Daniel Racovitan la: 07/10/2009 15:05:39
pe modelul celor de la stockholm:/ <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c5nl09rh2hq&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c5nl09rh2hq&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
10 comentarii
modifica
Cantec vechi
de Ileana la: 07/10/2009 14:59:51
nu a vrut să se îndrăgostească de el şi totuşi a făcut-o.a vrut să îl uite,dar încă nu a reuşit s-o facă.deşi au trecut ani,dureros de puţini ani,uneori dureros de mulţi.câteodată se întreabă dacă nu a fost totul doar în mintea ei,aşa,o iubire insolită,făurită în labirintul gândului special pentru a-i desprinde inima de banalul cotidian şi de poveştile cenuşii cu ”a fost odată ca niciodată”.dar atunci,supărată de îndrăzneala gândului,inima-i începe a-i bătea cu puterea salvelor de tun,certând-o şi strigându-i: ”e aici,cum de nu simţi?”/ ce să-i răspundă?că nu vrea să simtă?că nu înţelege?că nu vrea să mai sufere,să  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Utilizatorul 'amari' a fost confirmat
de admin la: 07/10/2009 14:45:14
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27842'>amari</a>, am decis sa il confirm.
20 comentarii
modifica
sa fie asa?
de l1cur1c1 la: 07/10/2009 12:35:11
http://www.capital.ro/articol/romania-dupa-20-de-ani-unde-e-turismul-romanesc-si-unde-ar-fi-putut-fi-126076.html
10 comentarii
modifica
Este posibil ca un ateu sa ajunga sa creada intr-un Creator??
de roxastef la: 07/10/2009 10:41:19
martori la atrocitatile din lume,multora le vine greu sa creada in d-zeu. pt unii,negarea existentei lui d-zeu este o consolare. dar in realitate,care st principalele motive pt care oamenii nu mai cred in d-zeu??i-ar fi omului mai bine fara el?ce dovezi avem ca am putea crede intr-un creator iubitor,rabdator? cine este de fapt tatal ns?
36 comentarii
modifica
noapte
de alex boldea la: 07/10/2009 09:43:44
<img src='http://farm4.static.flickr.com/3519/3989749764_c98a712142_o.jpg'>
101 comentarii
modifica
vacanta
de l1cur1c1 la: 07/10/2009 09:22:53
ma ganeam la vacanta, ma gandeam ca a trecut....si ca mi-ar placea sa-i simt macar mirosul. voua ce piesa va aduce aminte de relaxare, libertate,voiosie, timp liber, deci, vacanta?
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...