arhiva: 09/10/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
to be or not to be
de irma la: 09/10/2009 23:34:37
daca ati putea sa fiti altcineva pentru o zi, in pielea cui ati alege sa fiti?
70 comentarii
modifica
Degetul mare de la picior…(cap.1+2+3)
de adynet1 la: 09/10/2009 21:51:42
/ cap. 1/ Îşi târa picioarele prin zăpada mocirloasa ferindu-se sa nu-l calce pe cel dinainte, un bătrânel încovoiat de ani şi ger…/ Încălţase la repezeală pantofii aceia uzaţi a caror talpă se desprinsese nu demult. jandarmul îl zorea lovindu-l cu patul de armă în coaste. n-a avut timp să se organizeze...nici paltonul n-a apucat să-l tragă pe el. Îşi ridică gulerul hainei şi ieşi în stradă...nu i-a lăsat nici un bileţel lui nety, sora lui! va fi îngrijorată./ secvenţe de gândire incoerentă, întreruptă de acele lovituri în spate. de ce-l lovea? ce-a facut? de ce nu-i raspunde la întrebări?...se alătură acelui cârd de oameni speriaţi ce se depla  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Aleasa cale a marului spre sarpe
de monte_oro la: 09/10/2009 20:42:50
aleasa cale a marului spre sarpe/ cred ca totul a inceput cand te-am vazut,/ mar imbujorat, despartit de sarpe./ sopteau prin tine sevele copacului/ de dorul muscaturii./ poate ca totul a inceput cand te-am auzit,/ cantec de leagan in prag de apus./ susurau prin tine povesti adorminde/ de nepovestire./ probabil ca totul a inceput cand te-am gandit,/ carte cu pagini scrise intr-o limba nemaivazuta./ asteptau cu tine cuvintele sa fie citite/ de ochiul ce le putea pricepe./ sigur, totul a inceput cand te-am imbratisat,/ rug neaprins, chemandu-si focul./ trosneau incheieturile moi, mistuite/ de valvataia arderii./ acum, la umbra copacului,/ mancam mere, citim si ne spunem / infierbantate cantec  ...continuare .
40 comentarii
modifica
noaptea fricii
de INSULA ALTUIA la: 09/10/2009 19:17:24
trec prin piata pavata/ aud/ clopotele bisericilor/ sunet ciocnindu-se/ de vazduhul incremenit/ ca un val taiat de stinca/ doamne ,invie aripile rupte/ si reda risul stralucitor/ inimii./ / am intrat pe o strada ingusta/ casele inghesuite se uitau/ una la alta/ ignorindu-se reciproc/ ca oamenii/ atunci intreb/ de ce teii sunt salcimi?/ sau lalelele au ghimpi?./ / o singura lampa cu gaz/ ardea posomorita/ cerul trist era inghesuit/ intre stresini/ aud un vint negru/ atingind catifeaua muschilor/ lampa se stinge ./ / cerul este frate/ cu sufletul meu/ imi daruieste speranta/ cu fiecare deschidere a/ gurii/ si vad/ raiul.
8 comentarii
modifica
departe
de alex andra la: 09/10/2009 15:43:21
nu mai există poștași/ ilustrate de la mare purtate în ochi / pe frunze moarte pe coclauri de toamnă/ nici dantele nu mai sunt doar tatuaje/ purtate direct pe suflet / viermii de mătase țes pânze de paianjen/ paianjenii pun văluri pe pleoape/ ceruri și alte cele/ emailuri albastre smălțuiesc gânduri nescrise / între noi încă o mare/ îndoieli/ kilometri de străzi neumblate/ distanțe cu zimți de oțel/ în carapacea dimineții/ secunde numărate cu pipeta/ o să vină ea vremea.../ /
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...