arhiva: 01/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cancer
de happyshadow la: 01/11/2009 21:57:50
un cadru difuz in fata mi se toarna/ si un actor ursuz intr-o absurda drama/ pare un pic confuz ca piesa se sfarseste/ in centrul cercului de vicii in plina dezvoltare/ sentimente frivole incep sa ia amploare/ scena se raceste ,pasi-i nu mai au ecou/ privirea-i se-albeste, iar el nu mai e erou/ pe scena nemiloasa,lipsit de ajutor/ s-a consumat o replica, a esuat un rol.
5 comentarii
modifica
Drosophila
de Apoll la: 01/11/2009 21:15:50
un vânt călduț, în mângâieri de soare,/ tomnatic, printre frunze se strecoară,/ aracii stau prea inclinați în boare,/ ciorchini plutesc în mustul din cămară./ din boabele de struguri lăcrămoase,/ esența-n căzi,dulceață se adună,/ un zdrobitor cu valțuri nemiloase/ le face din rotunde semilună/ / dar dulcele-i o stare trecătoare,/ trei zile se răsfață până-i acru,/ când mustului dușmanul îi apare,/ o muscă ,ce îl schimbă-n vinul sacru. / lui bachus sunt umile slujitoare,/ se-adună și nu stii cum se anunță,/ deodată-s mii în cada primitoare/ și-o spumă în baloane se pronunță./ e un popor cu obicei de turmă/ botezuri,nunți,belșug de băutu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Hemoglobină
de Stefan Doru Dancus la: 01/11/2009 14:19:54
stau cu toţii ţepeni, mortăciune veacu-i/ cum stau ţapăn, rece, cum încep să lingur –/ mă întreb ca prostul cui n-am fost pe placu-i/ de ce pleacă lumea şi mă lasă singur/
5 comentarii
modifica
concurs foto anotimpuri cafeneaua.com - TOAMNA
de PROUDFRECKLED la: 01/11/2009 13:55:09
nu-mi spune vorbe de alint,/ ci lasa-ma sa-mi pling amarul./ nu vezi c-a scuturat brumarul/ padurea-n lacul de argint?/ si mi-am luat furca asara,/ culorile sa le adun/ si unde doamne sa le pun/ sa le gasesc la primavara?/ regulamentul (oricind se poate imbunatati) : / - pozele se afiseaza anonim. nu uitati sa specificati ce nick sunteti in cafenea. / - voteaza toti userii inscrisi in cafenea pina la data lansarii concursului (cu mentiunea sa nu-si voteze propriile creatii:) / - se participa cu una, doua sau maxim trei fotografii, care se vor publica cu un nume obligatoriu. / - se voteaza in felul urmator: / 1) nr. si numele fotografiei. (locul 1) / 2) nr. si numele fotografiei. (locul 2)  ...continuare .
113 comentarii
modifica
flori de gheata
de INSULA ALTUIA la: 01/11/2009 11:54:46
reinventeaza-ma in tine/ cu sufletul tau curat/ care infloreste in pamintul/ din inima mea/ lacrima/ umple golul/ gindul/ rana / picura/ mir./ ma ascund in tine/ sa nu fiu singura/ cu forma sufletului tau/ imi invelesc pacatele/ lasindu-mi doar/ griu incoltit/ adus / de dincolo de / ape/ sfarim dramul de ura/ in mojar/ sa nu se transforme/ ocean.
4 comentarii
modifica
Catrene
de modigliani la: 01/11/2009 09:11:36
i/ În asprele miraje de clipă-ai fost izbit,/ dar clipa îţi îngroapă căldura şi splendoarea,/ şi dincolo de toate murdar şi-nlănţuit/ te cheamă-n unda-i aspră, marea./ / ii/ sclipeşte-n iarna nopţii un pumnal,/ şi lunii îi aud chemarea,/ în tîmplă îmi zvîcneşte-un val,/ dar sub călcâi strivesc plecarea./ / iii/ Şi uneori se mai ivesc lumini/ şi zeul le priveşte. toate/ se sting pe urma unor spini,/ toate, se sting în noapte./ / iv/ nu mai privi la cerul cu tainele-i ascunse,/ răspunsul este unu-n toate:/ În suflet nimeni nu-ţi ajunge/ de nu-ţi ajunge-n moarte./ / v/ nu-ţi vine iadul pe măsură,/ nici raiu-n palme nu-l frămînţi,/ şi pra  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...