arhiva: 11/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
mersi!
de fir de iarba la: 11/11/2009 23:07:49
dragilor,sunteti camese stramte dar onctuoase pentru mintea si sufletul meu!/ / va multumesc frumos!/
22 comentarii
modifica
Sa ma iubesti e greu
de monte_oro la: 11/11/2009 22:36:06
sa ma iubesti e greu/ stiu./ sa ma iubesti / e greu/ de parca mana ti s-ar rupe / din stern/ cu pumnul zvacnind / in forma de inima/ sa ma iubesti / e nesfarsit./ cu toate orele diminetii/ parand clipe intarziate / ale noptilor netraite/ de-atata vreme/ in urma noastra./ sa ma iubesti/ e dureros/ cand locul atingerii/ e luat doar de gandul/ strabatand infrigurat / zarea./ sa ma iubesti/ e altfel/ pentru ca ceasornicul/ merge invers/ dinspre un viitor nestiut/ catre un trecut dorit./ sa ma iubesti/ nu-i rentabil./ doar stii./ la final te vei alege/ doar cu mine./ si cu-n pumn de suflet./ /
39 comentarii
modifica
Cum sa infiintam un partid al nostru>!
de crysa03 la: 11/11/2009 22:33:36
m-am gandit cum ar fi daca... in urmatorii ani, sa existe oameni capabili...nici bogati, nici saraci, oameni care sa stie ce inseamna viata in toate sensurile iei, oameni care vin din popor, care stiu cum e sa muncesti si pe 8 mil si pe 20 si care chiar sa lupte pentru noi si nu pentru interesele proprii...si in consecinta m-am gandit sa infiintam noi oameni de peste tot, oameni obisnuiti, un partid al nostru, care sa ne reprezinte cu adevarat interesele...ce ziceti? oare am reusii?? oare chiar nu avem si noi un cuvant de spus? astept propuneri... pt nume, pt ceea ce dorim sa urmarim prin acest partid, pt. un imn si tot ceea ce inseamna demersuri in acest sens. sunt sigura ca doar impreuna s  ...continuare .
20 comentarii
modifica
sunt ce vrea muschii mei!
de proletaru la: 11/11/2009 22:30:11
e seara, sunt rapus de oboseala dar ma uit peste stiri si iaca peste ce chestie dau:/ http://life.hotnews.ro/stiri-life-6444491-copilul-trebuie-faca-doar-ceea-vrei-dana-papadima-specialist-creativitatea-copiilor-despre-comunicarea-dintre-parinti-copii.htm/ din continut se desprinde cate ceva:/ tanti xyz,"[...] specialist in creativitatea copiilor, despre comunicarea dintre parinti si copii[...]"/ tanti xyz, "[...]manager de program la scoala de creativitate pentru copii beeeep, va asteapta la [...] pentru o discutie aplicata. / stii ca prin desen poti sa-ti cunosti mai bine copilul? / cum comunici cu acesta? / cat intri in jocul sau?/ cat il asculti si cat reusesti sa te faci ascultat  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Omul Rau si merele de aur
de Intruder la: 11/11/2009 20:16:04
ma gandesc sa-mi compun propria poveste in care eu sa fiu praslea, de veghe la merele de aur. / a fost odata ca niciodata un imparat si imparatul acela avea trei fii.../ nu. / voi scoate imparatul din basmul meu nepereche si-mi voi renega fratii mai mari, pentru ca povestea e a mea si numai a mea si nimeni nu-mi va tulbura veghea oropsita. / in fiecare vineri dupa-amiaza, stau la o fereastra patrata si de-acolo privesc femeile imbracate in straie nedecise si le numar in gand, pasii: unu...doi...trei.../ pasii lor imi rasuna inlauntru si la fiecare pas de femeie, pierd cate-un mar de aur si la fiecare mar de aur pierd cate-o viata unde eu sunt ba un mercenar cu picior de lemn, ba un gladiato  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Diamantele negre 2
de sami_paris74 la: 11/11/2009 16:05:09
italia/ roma 30-august 1997/ ora 10:40/ traistaru ion si gabriela, sunt un cuplu obisnuit de romàni care au plecat de trei ani in italia la munca./ au copii,dar n-au reusit sa-i aduca in italia,din cauza cà de la inceput s-au instalat destul de dificil la roma,apoi mai era si problema locuintei./ la inceput au inchiriat o caravana impreuna cu tiganii si n-au prea avut loc./ o caravana micà de 8 metri pàtrati,impreuna cu inca doua cupluri de tigani./ deci in total 6 persoane,un metru jumatate pentru fiecare persoana, eu nu cred ca este suficient!dar daca se mai inghesuiesc si ei putin,se face loc si se face chiar si caldura!/ noaptea se mai aud oftaturi,miscari , trepidatii bizare,ca d  ...continuare .
7 comentarii
modifica
In orasul meu
de mazariche la: 11/11/2009 15:08:43
in orasul meu gasim mai multe biserici, o biblioteca fara carti si un supermarket. supermarketul se afla alaturi de o biserica. biserica este veche, mare si frumoasa, cu ziduri de piatra si porti incuiate./ doamne cu buze stranse si ochi vii se inchina in timp ce se indreapta spre intrarea supermarketului. la iesire nu, le incurca sacosele./ intr-o zi luminoasa ca aceasta de toamna, poti iesi in oras sa te plimbi prin parc. in pas de voie faci un tur al tuturor aleilor in douazeci de minute./ sau poti sa te asezi pe o banca, sa privesti bannerele electorale, sa asculti imnurile partidelor si indemnurile de le vota candidatii./ in orasul meu n-am vazut afisul cu privirea patrunzatoare a  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Daniel Martin
de ionbarb la: 11/11/2009 12:37:34
cand am cumparat cartea de la un anticariat am crezut ca voi citi un roman bun, o capodopera asa cum era caractarizata de critici. am ramas insa dezamagit...stilul literar al autorului cu alternante anapoda intre epic si liric, cu dialoguri ciudate si greu de urmarit, cu o filozofie proprie greu de digerat, cu intercalari banale intre filozofari complexe ca niste pauze de coffe-breack. povestea unui englez ciudat, scenarist la hollywood, care se intoarce in anglia natala pentru a-l consola pe sotul cumnatei sale aflat pe patul de moarte. ca pana la urma el si cumnata sa, dupa multe tratative si insistente, sa doarma o noapte impreuna si sa ramana impreuna...
28 comentarii
modifica
Ma ajuta cineva?
de Tot Areal la: 11/11/2009 10:28:24
am accesat miss cafeneaua si uite ce imi zice antivirusul: / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23005/miss-cafeneaua-2009-%e2%80%93-etapa-a-ii-a-si-ultima/1
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...