arhiva: 12/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La multi ani mie!!! :))
de adina.petre la: 12/11/2009 23:33:32
dap dap! azi, 13.11, fac un an de la debutu-mi cafegistic! / / nu sunt în stare să scriu nimic frumos şi interesant acum. / / decât că aici, uneori, mă simt mai bine decât "acasă". pe unii dintre voi vă port în suflet cu drag, pe alţii vă aştept să veniţi olecuţă mai aproape, că de muşcat nu muşc, decât "on demand" ;). / / [În acest paragraf încercasem să enumăr toţi oamenii care-mi sunt dragi de aici, însă e clar că undeva s-ar fi făcut o nedreptate - şi oricum avem deja lista de "prin preajmă" :))] / / am găsit aici oameni buni, calzi, inteligenţi, oameni de la care am ce învăţa. n-am fost mereu cea mai vrednică de atenţia şi afecţiun  ...continuare .
94 comentarii
modifica
greseli frecvente??? corectati-ma, va rog
de andra84 la: 12/11/2009 22:10:23
ce se întâmpla, oare??? nu știu, dumneavoastră cum vi se pare, dar aproape zilnic aud aceeași formulare- sau as putea-o numi acordarea în genul feminin a unor funcții din cadrul unor companii, sau institutii. cel mai frecvent, cred ca ati intalnit si dumneavoastra...doamna directoare, doamna judecatoare, etc. desi nu am absolvit studii de specialitate, pot sa spun ca intotdeauna am fost interesata de ceea ce am indraznit sa numesc corectitudinea limbii romane, ca si n hobby. intelegeti, va rog ca nu incerc sa demonstrez nimic prin afirmatiile anterioare, doar sa incercam, impreuna, sa nu mai torturam limba romana!!!!. acum, revin la corectarea greselilor./ gresit- doamna directoare/ co  ...continuare .
13 comentarii
modifica
New Model Party prezinta concert văduvaBOB
de batranutragator la: 12/11/2009 21:43:07
<a href="http://s225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/?action=view&current=afiscopy.jpg" target="_blank"><img src="http://i225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/afiscopy.jpg" border="0" alt="photobucket"></a>/ văduvabob concertează duminică, 15 nov în fire club/ new model party, unica petrecere darkwave din bucureşti, are onoarea de a vă prezenta duminică, 15 noiembrie, concertul trupei văduvabob, începînd cu ora 20, în fire club, strada gabroveni, nr. 12./ trupa văduvabob, cu rădăcini de punk, tulpină de grunge, frunze de goth şi glam, s-a format în 2005, iar după îndelungate căutări fizice şi psihice cîntă în formula peter-chitară, voce,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
eviscerat condensat
de om la: 12/11/2009 21:27:23
iti iubesc caldura scursa / pe lama inrosita/ iti iubesc deschiderea/ ce ma copleseste/ iti iubesc mirarea inghetata/ pe chipu'ti frumos/ iti iubesc tot.../ cea mai ramas din tine / nimicul ma infioara/ prin puritatea feciorelnica/
11 comentarii
modifica
am gura astupată
de batranutragator la: 12/11/2009 20:35:28
cu toate cuvintele poeţilor/ am gura astupată cu toate iluziile artei/ şi sfintele amintiri despre lume/ am gura astupată/ cu duminica promisiunilor şi vinul/ care ne îmbată moartea/ şi nu pot spune ce simt/ am gura astupată cu inima/ iar limba se zbate în piept în locul ei/ palmele sînt pe plita încinsă a golului / din trupul simţirilor/ sume imense de respiraţii anonime/ tăceri legate cu noduri gordiene zac/ în mine braţele sînt legate cu milioane/ de fire o rădăcină care strînge în ea / exprimarea unei fericiri/ am gura astupată/ cu ochii tăi şi marea se varsă în mine/ ca într-un ocean ce îneacă munca lui dzeu/ am picioarele înfipte între coapsele tal  ...continuare .
9 comentarii
modifica
sa zicem
de anisia la: 12/11/2009 19:21:54
ca ai castigat la lotto 50 de milioane de dolari, dar ai doar 5 min sa te hotarasti cum ii cheltui./ ce faci cu ei?
51 comentarii
modifica
povesti
de INSULA ALTUIA la: 12/11/2009 18:44:37
noaptea se zgiieste la fereastra/ sta ascunsa dupa usa/ cu rasuflarea oprita/ asteptindu-ma/ singuratatea/ e in drum spre mine/ intirziind la intilnire/ astept sfertul academic/ impreuna cu o cafea/ si povesti incilcite/ pe care sa le asculte/ neclintita/ parca ar fi duhovnic / eu pacatos./ ne prind zorile/ lumina trage sageti/ in perdele/ rasuflu usurata/ de poveri si cosmaruri/ singuratea a uitat de mine/ rataceste prin ceata/ e pretutindeni si nicaieri/ o simt/ e ca un spin dezradacinat/ care nu stie/ de unde a fost smuls. / <img src=http://i38.tinypic.com/5o7ee.jpg>
2 comentarii
modifica
Diamantele negre 3
de sami_paris74 la: 12/11/2009 17:53:59
vama romàneasca. ora 5: 40 / nàdlag./ 1- sept-1997./ -buna ziua./ -pasapoartele va rog./ -de unde veniti?/ -din italia./ -ce-ati patit, observ ca aveti rani la cap si dna are mina bandajata , plina de singe!?/ sotia s-a ranit la mina in momentul cind am lasat sa cada capota la masina, iar eu ,am avut un accident de munca,mi-au picat faiantele in cap./ -aveti lucruri de contrabanda in masina?/ -nu!./ -atunci trageti masina pe dreapta si coboriti din masina,mai aveti o problema,pasaportul dnei traistaru este expirat de o zi,dna nu are voie sa intre in romània cu un pasaport expirat! trebuie sa se intoarca ori la budapesta la ambasada romàna,ori la roma la ambasada, sa faca o cerere pentru  ...continuare .
2 comentarii
modifica
PUTEM SA COASEM LA LOC , FARA SA SE OBSERVE ?
de Tot Areal la: 12/11/2009 14:14:42
stiu ca la ciorapi operatiunea se numeste "remaiat", iar la haine, la stofe "stopat"!/ la alte produse?
39 comentarii
modifica
Pe cine contati
de anisia la: 12/11/2009 11:05:01
la ananghie?/ nu stiu altii cum sunt, dar io cand fusei undeva sub nivelul marii, cu drobul de sare picat din ceruri direct pe umerii mei, se dovedi ca mi-s nevoita sa ma ridic singura./
93 comentarii
modifica
"Iezistă o ixplicaţe"
de Stefan Doru Dancus la: 12/11/2009 10:00:38
/ se pare că unul din marii noştri critici literari contemporani a făcut o pasiune ciudăţică pentru un confrate mai tânăr de la cluj. se spune că cei doi s-au întâlnit anul trecut la mare (marea neagră, n.n.) unde au pus la cale una din două: 1) ori criticul şi-a menţinut debordanta poziţie (cea în care îl făcea cu ou şi cu oţet pe mai junele autor), ori 2) au pus de-o tainică înţelegere, respectiv, ilustrul îl beşteleşte în continuare pe mai puţin ilustrul, reclama, chiar negativă fiind, totuşi, reclamă/ numindu-se./ dincolo de aversiunea (sau afecţiunea?) etalată de distinsul malaxor de valori din bucureşti, se întinde o listuţă de autori care provoac  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Loveşte, da’ cu stimă!
de Stefan Doru Dancus la: 12/11/2009 09:56:09
prin luna mai, anul curent, alex Ştefănescu primea zilnic 7-8 kilograme de cărţi la redacţia „româniei literare”. acolo avea şi o bibliotecă „cu cărţi proaste”./ el era plictisit de ceea ce primea, astfel că declara „evenimentului zilei”: „unele însă sunt cu adevărat proaste”./ În plus, făcea apel la scriitorii pe care i-a catalogat „rataţi”: „mi-aş dori chiar ca ei să mi se asocieze, detaşându-se de ceea ce au scris şi trecând de aceeaşi parte a baricadei ca mine, dintr-un devotament sincer faţă de literatură”. el îi „stima” pe cei prinşi la insectarul său. „cum te poţi rata ca scriitor”, e, de fapt, o bătaie bonomă pe umeri./  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Bravo, Alex Ştefănescu!
de Stefan Doru Dancus la: 12/11/2009 09:45:21
nu sunt un admirator înfocat al criticului literar alex Ştefănescu. merită, însă, tot respectul pentru ceea ce i-a făcut fiorosului gigi becali: l-a adus în starea de-a părăsi o emisiune tv! probabil că povestea e veche, nu ştiu (am aflat abia acum, de pe internet), dar să-l faci pe marele gibi să iasă cu coada-ntre picioare, să-i spui că n-are pic de cultură e o dovadă de curaj şi de dreaptă asumare a rolului de avertizor cultural care ar trebui să definească orice persoană implicată în fenomenul creativ românesc. cunosc sute de scriitori contemporani care ar accepta fără crâcnire afronturile primitive ale împăratului echipei de fotbal “steaua”, pentru c  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Ea a murit - 11
de modigliani la: 12/11/2009 09:34:02
/ numele celor doisprezece nu au vreo importanţă cum numele lui jeanne nu are vreuna, cum zilod şi-a primit un nume doar pentru ca această veridică poveste să fie într-un fel şi înţeleasă cum şi comisarul este şi va rămîne pînă la sfîrşit cel fără nume. iar că tot ce s-a întîmplat, se întîmplă şi habar nu am dacă se va mai întîmpla vreodată, este validat de însăşi mîna divină, care din cîte ştiu nu are obiceiul să-şi risipească adevărul, nici să-l minimalizeze punîndu-l în exact acelaşi timp istoric în gura a doi profeţi nu are obiceiul, ar trebui să fie cît se poate de evident, la fel cum foarte clar este că punîndu-şi rezoluţia pe ultim  ...continuare .
7 comentarii
modifica
eviscerat
de batranutragator la: 12/11/2009 05:05:58
la un moment dat nu mai era loc/ un ambuteiaj infernal compus din zile/ trăiri amintiri pictate o mlaştină de carne/ sîngerînd pe coaja uscată din interior/ un decor perfect pentru ploaie frig/ şi ninsoare/ ceasul meu bate aceeaşi secundă/ fără putere să treacă mai departe/ ceva creşte în mine un fel straniu de unt/ din durere/ m-am deschis pentru mirosul tău/ purtat ca o pereche de cercei/ pieptul înflorit coastele din puf de păpădie/ ridicîndu-se într-un cîntec de leagăn/ am scos tot/ ficat plămîn inimă/ intestinele legîndu-mă de cer o păpuşă/ care nu mai ştie să spună/ doar te cheamă te cheamă cu voci înţepenite/ gata să putrezească/ sînt pregă  ...continuare .
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...