arhiva: 14/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce faci cand esti deprimat?
de impreuna2006 la: 14/11/2009 18:05:23
cand simti ca pica cerul,si pamantul nu te mai inghite,cand ai 1000 de motive sa-ti spui ca e tarziu sau simti ca nimic nu te mai ridica...si totusi.../ ce face un barbat in situatia asta?/ dar o femeie?
67 comentarii
modifica
AM TRAIT SA VAD SI ASTA! (3)
de Tot Areal la: 14/11/2009 16:09:00
la capatul blocului meu se afla starea civila a municipiului; pana acum treceam cu catelul (seven) seara normal pe langa ea ca pe langa o cladire oarecare./ insa azi dracie mare : pe bulevard concert de sirene de masini ( numai straine!) avand in fata un lincoln imperial, toate aranjate cu fast, viteza mare, franeaza si umplu spatiul de parcare al blocului./ ce sa fie, ce sa fie? nunta mare ( nu spun cine! ) cu mire din bucuresti!/ pana aici toate bune, dar cand mirii ieseau afara sub arcul de flori iar fotografii si cameramanii isi faceau treaba, acordeonistii cantau, cineva ma interpeleaza si ma roaga sa las catelul sa faca o poza la piciorele mirilor./ si potaia a stat sezand ca la fotogr  ...continuare .
41 comentarii
modifica
De Lăsata Secului
de cosmacpan la: 14/11/2009 15:19:17
/ orientul, a descoperit şi mizat pe măruntaie sau pentru că era prea sărac şi deci trebuia să mănânce tot (ori să-şi vândă carnea macră altora) sau dintr-un rafinament iscoditor de alchimist, cel care a născut marea bucătărie chineză. in bucătăria românească, cele mai neaşteptate şi necunoscute feluri de mâncare, de o eleganţă şocantă, le-au creat, cu secole în urmă, pescarii primitivi şi izolaţi de lume ai deltei şi ciobanii însinguraţi pe crestele carpatine./ [b]lapţii de crap[/b] sunt parte din cea mai exotică şi mai simplă, în acelaşi timp, bucătărie a lumii, cea a peştelui de apă dulce,/ - 500 g lapţi crap/ - 2 linguri făină/ - 2 ouă /  ...continuare .
16 comentarii
modifica
subtitrari
de ceapaev la: 14/11/2009 14:34:40
caut subtitrari la filmele: guns at batasi - 1964 si macarthur (1977).in retea am gasit doar in engleza.ma puteti ajuta?/ multumesc/
2 comentarii
modifica
New Era in Photography - Impactul fotografiei digitale
de PROUDFRECKLED la: 14/11/2009 13:49:50
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ut69n7t0h4s&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ut69n7t0h4s&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
4 comentarii
modifica
Prea târziu
de Stefan Doru Dancus la: 14/11/2009 12:57:45
multă lume se miră că beau mult şi nu mă îmbăt, că stric banii degeaba, că: “vai de femeia care te rabdă”. 1: nu beau pe banii lumii, 2: femeia mea nu este femeia lumii, 3: în lumea asta numai drogaţii au acces la funcţii de răspundere, la poziţii sociale din care pot extermina lumea. la ce bun să rămâi lucid? pentru că 1: este treaba mea ce fac, 2: mă dor cărările greşite pe care oamenii le-au făcut şosele suspendate deja şi 3: pentru cineva ca mine, într-adevăr, este prea târziu.
13 comentarii
modifica
Diamantele negre 4
de sami_paris74 la: 14/11/2009 12:44:27
-dle va rog din suflet!va rog aveti mila de noi,venim din italia si daca ati stii prin cite am trecut pina acuma?/ intr-o singura zi!/ và dati seama?/ -nu ma intereseaza,radarul e radar!/ politistul de la circulatie, i-a facut cu ochiul./ -lasa ca se rezolva,du-te la seful din masina politiei si baga ceva in calendarul asta ./ era un calendar vechi din anul 1988 de pe timpul lui ceausescu,asa ca,gabriela a mai scos inca 200 de dolari si i-a pus undeva intre paginile calendarului,apoi i l-a dat lui ion./ ion s-a dus cu el la politist./ politistul s-a uitat in calendar, a zimbit galant,ca si cum ar fi stàpinul drumului national ,voia sa-l faca fericit pe ion,dar a schitat un gest de refuz./  ...continuare .
8 comentarii
modifica
filthy lullabies
de batranutragator la: 14/11/2009 12:43:29
ei fac reclame pentru şampon antimătreaţă / n-au fost în stare să inventeze/ unul antinepăsare/ oamenii sînt pioni de alb / pe o tablă de şah numai cu pătrăţele albe/ mă întreb ce trebuie să fac să intru în joc/ nu reprezint nicio culoare / nicio lumină/ oriunde mă duc nu pot să respir/ nu ai cum respira cînd trăieşti/ într-o pitică neagră/ aş putea striga nu staţi în calea nebunului/ dar ei nu au cuie antinepăsare/ l-au bătut pe unul odată/ singurul fiu al tatălui său apoi s-au rugat la el/ să mă pună şi pe mine în cuie/ vreau să sîngerez pe pian/ vreau să-mi simt venele corzi de violoncel/ eu sînt suita/ eu sînt uvertura singurătăţii/ în mi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Prea devreme, prea târziu
de Stefan Doru Dancus la: 14/11/2009 12:31:01
singur într-un bar, în apropierea muntelui căruia norii i-au acoperit crucea. de fapt, în ultima vreme nici nu prea mai are lumea parte de cruce, atât de adesea se ascunde. În astfel de zile mă întristez, intru în bar şi cer să mi se facă un ceai de măceşe pe care le culeg chiar eu, dimineaţa. ceaiul e roşu ca muntele. realizez că nu mai am întrebări (nici măcar existenţiale) pe tema cărora să meditez, atât de departe am ajuns în virtutea lăcomiei mele de a şti totul. creierul mi-e gol şi abia articulez cuvintele pe care le scriu. În dimineţi ca aceasta, planeta îmi pare o sărmană cioară vopsită pe care puţini cunosc cine umblă s-o vândă drept papagal vi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Despre tutun
de Stefan Doru Dancus la: 14/11/2009 12:25:19
directiva consiliului ce/89/622/cee, imprimată pe toate pachetele de ţigări şi pe toate banerele de afişaj stradal zice aşa: “tutunul dăunează grav sănătăţii” sau “fumatul provoacă afecţiuni cardiace” (după caz, “provoacă cancer”). la ce trebuia emanată o astfel de directivă inutilă? oamenii oricum fumează iar companiile producătoare de ţigări oricum le produc. dar iată de ce: pentru ca diverşi conducători la costum, cravată, maşină de serviciu, hotel de lux etc. să se poată destrăbăla în tihnă la diversele întruniri internaţionale, pe spatele unui “contribuabil” (citeşte iobag pe moşia statului) blegit de falsa fascinaţie a înavuţirii  ...continuare .
1 comentariu
modifica
PMD
de adina.petre la: 14/11/2009 10:31:42
până la urmă cred că niciodată n-ai sa știi cat de tare m-ai enervat în seara aia./ oricum, senzația că ești cu totul altă femeie, o am din prima zi de când te-ai trezit lângă mine și mi-ai murdarit pernele cu rimel. probabil că ai sa spui că sunt nebun că țin minte detaliile de genul ăsta, dar știu că atunci te-am privit exact cum mă privești tu pe mine acum. ei, mă rog, de fapt te priveam cu întrebarea “cine dracu ești tu și cum ai ajuns în patul meu?”/ faptul că ţi-am permis să te strecori în viaţa mea, e doar un rezultat firesc al plictiselii de a mai încerca să opun rezistenţă. până la urmă cred că ai ştiut şi tu că de fapt îmi plăce  ...continuare .
44 comentarii
modifica
If you were a drink
de anisia la: 14/11/2009 10:29:36
prietena mea scrise pe pagina mea de facebook:/ socialinterview.com asked me "if anisia was a drink, what flavor would he/she be?"/ i answered ''passionfruit: you never know whether the next bite will be sweet or finely sour :)''/ .. si de aici imi veni idea unui nou joc./ tu intrebi pe xulescu 'if ygreculescu was a drink, what flavor would she/he would be?/ xulescu raspunde despre ygreculescu, si apoi intreaba mai departe./ pana acum mi-s passionfruit. not too far away from reality. not at all. interesant de aflat si alte pareri :)/ ps - putem largi sfera, nu doar soft drinks :)
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...