arhiva: 20/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
redy
de redy la: 20/11/2009 19:01:52
-vreau sa sciu ,o poveste draguta pe ne t ,unde pot dragii mei? povestea: romanul si israelianu.
11 comentarii
modifica
penibili
de dorele la: 20/11/2009 15:10:50
dupa fraze& scene socante si impresionari, viu si io cu chestii... penibile: http://www.rimel.ro/2009/11/lansare-de-carte-cu-dani-si-mihaela-fragment-audio-din-niste-raspunsuri.html/ mor di ciuda ca n-am vazt-o pi raduleasca!
8 comentarii
modifica
Prezidențiale peste bot
de Intruder la: 20/11/2009 12:48:50
pe situl biroului electoral central, vad 12 (doisprezece) candidati la prezidentiale 2009. / nu-mi place niciunul, nu tin cu niciunul si ma doare fix in pingele cine va iesi prezident. / dar...pentru ca undeva in constitutie, la nustiuce pagina - scrie ca toti cetatenii sunt egali, ma intreb si io ca nea' moromete al' batran: / de ce dracu' nu li se da sanse egale la toti??? / de ce la ultima dezbatere televizata (in seara asta) sunt chemati doar 3 (trei) indivizi din 12? / voi stiti? e drept asa? e firesc ca niste institutii de sondaj de opinie sa decida cine anume sa continue jocul pana la sfarsit?
347 comentarii
modifica
Diamantele negre 7
de sami_paris74 la: 20/11/2009 12:28:01
tismanarii nu aplica legile si judecatile tiganesti./ in romània si dincolo de granitele romànesti au format organizatii extrem de periculoase de camatari organizate aprope perfect,considerate adevarate "cosa nostra".nu vreau sa jignesc pe nimeni facind aceasta clasificare,desigur ca exista tigani din toate rasele care au o cultura deosebita,unii sunt muzicieni foarte talentati cunoscuti in tara si peste hotare ,altii integrati in familie si societate altii au devenit ,ingineri,medici,profesori,politicieni si niciodata nu le-a fost rusine sa recunoasca ca sunt tigani./ tiganii au emigrat pentru prima oara din nordul indiei,au trecut prin persia si egipt,migrarea tiganilor continua ,multi  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Poveşti pentru Gabriella
de Stefan Doru Dancus la: 20/11/2009 12:17:33
poveşti pentru gabriella/ (fragment din romanul cu acelaşi titlu)/ sunt trimis după vopsea, lucrările în construcţii te învaţă să fii ascultător şi operativ. hârleţ, târnăcop, lopată – cuvinte speciale pe care le înveţi o dată pentru totdeauna, care, odată învăţate, stau mereu într-un colţ al vieţii tale, aşteptând clipa când vei avea nevoie de ele, când vei fi nevoit să o iei de la început cu dezgustul şi dezamăgirea./ ca un făcut, abia de-mi creez un cadru potrivit de supravieţuire că se şi impune părăsirea lui, plec mereu imediat ce am terminat de construit multdoritul univers. scot cuvintele acelea practice din ungher şi încep să lucrez la n  ...continuare .
3 comentarii
modifica
"Vreau sa reformez Romania din temelii, transformand-o intr-un stat democratic modern!"
de Tot Areal la: 20/11/2009 09:56:30
cateva spicuiri;/ 1.voi poporul roman sunteti adevarata mea majoritate!/ 2.statul la dispozitia oamenilor, nu a politicienilor!/ 3.agricultura va aduce bunastarea la sat!/ 4.si copii de la tara trebuie sa aiba un viitor asigurat!/ 5.romania- un stat european mai puternic!/ insa intrebat daca mai este popular, tb raspunde ca sigur nu va fi votat de:/ -bugetarii dati afara si cei care iau zilele de cfs;/ -detinatorii de privilegii speciale;/ -cei caroara li se va aplica legea salarizarii unice pe economie si legea pensionarii functie de contributia adusa./ curaj pe domnia sa? sau o ultima incercare, ca cea cu referendul pentru unicameral si altul promis pentru revizuirea constitutiei, de a cast  ...continuare .
9 comentarii
modifica
fara cuvinte
de l1cur1c1 la: 20/11/2009 08:07:05
proiecte aberante pe agenda parlamentarilor: închisoare pentru uciderea şobolanilor şi gândacilor/ o lege care condamnă la 5 ani de închisoare pe cei care omoară gândacii. şi şobolanii prin alte metode, decât cele care minimizează suferinţa vieţuitoarelor, precum şi una care obligă folosirea unor sicrie şi accesorii „biodegradabile” se află în prezent în dezbateri parlamentare./ mai multe aici:/ http://www.capital.ro/articol/proiecte-aberante-pe-agenda-parlamentarilor-inchisoare-pentru-uciderea-sobolanilor-si-gandacilor-128206.html
6 comentarii
modifica
cicatrici din această poveste
de batranutragator la: 20/11/2009 05:10:16
viaţa e o reclamă la moarte. toată lumea cumpără. eu am / aceste cicatrici, le mîngîi le hrănesc, le arăt cu mîndrie femeilor./ .../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...